canım geçmiş olsun off yaa neyden olmuş peki ne dediler tam olarak.şuan 5 aylık 2 ay sadece istirahat verebilir sana ve bebiş için iğne uygun görülebilir sabret dua et canım inşallah düzelir.ÇOK KÖTÜYÜM KIZLARRR ÇOKKK.BEBEĞİM İÇİN ÇOK ENDİŞELİYİM.RAHİM 1CM AÇILMIŞ.AZ LEKE VAR EVDE İSTİRAHAT EDİOM.BEBEK DAHA 750 GR.napcam bilmioom.DRUMADA GECE ULAŞAMIŞTIMM.ADİ ŞEREFSİZ EBE.ARAŞTIRMAYA SEVKETTİ.HERKES GÖRDÜ ŞEYİMİİ.ULU ORATA MUAYENE ETTİLER.DOĞUM YAPANLARIN YANINA YATIRCAKLARDI YATMADIM.EVE GELDİM.SABAH DRA GİTTİM.SUDAN DOLAYI OLMUŞ.SANCIM YOK AMA AÇILMA VARR.BEBEĞİN CİĞERİNİ GELİŞTİRİCİ İĞNE YAPILDI.SANCI VE KASILMALAR İÇİN İLAÇ VERDİİ.ÇOK KORKUOMMMMMMM
teşekkür ederim.grip ve boğaz ağrım var canım
sudan dolayıı.canım yaa durmuoo bebişimiz.kaybetmek istemiommm.canım benim ya,, rahat olmaya çalış, inşallah kapanır rahmin ağızı, doktor acııklama yaptı mı canım, ne dedi
gittim düşük diil.erken doğum riski varr.[ı]geçmiş olsun canım ya boşver sen o doktorları gitsene bugün doğru dürüst bi kadın doğuma lekelenme varsa allah korusun düşük tehlikesi falan olmasın progestron verirler bence ihmal etme kaç aylık oldun sen bu arada? [/ı]
zaten raporluyumm canım.çokkk korkuomm bennnn.canımmm tüylerim diken diken oldu ..rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah acele etmez.leken yeni mi geldi ? Okula gitme artık yaaa rapor al
mehtap nasılsın canım görüşemiyoruz senle bayadır ..ben yatıyorum bol bol beklemedeyim
kıyamam canım ya normal galiba artık dogumun yaklaşıyor. doktora gitseydin bir. yada arasan içimiz rahat olsun.
ya canım çok haklısın bende diyorum bu afr hanıma ama gitmiyor hala doktora filan. saçını başını yolucam artıkın. seninde yavrunu allah sizlere bagışlasın ikinci yavrunda hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
ayyy betülüm ya başka bir doktora git. çok üzüldüm. halbuki bu su için korkulacak birşey yok dememişmiydi doktor şimdi neden böyle oldu. inşallah herşey düzelir ama vakit kaybetmeden başka bir doktora git. allah korktuklarımıza ugratmasın inşallah. bebegin vakti zamanında gelsin.
hoşgeldin canım bugün epey sıkıntılı bir gün. allah hepmizin sonunu hayır etsin. peş peşe üzücü haber geliyor baksana. diger kızlarında keyifleri yok .
hoşgeldin canım bugün epey sıkıntılı bir gün. allah hepmizin sonunu hayır etsin. peş peşe üzücü haber geliyor baksana. diger kızlarında keyifleri yok .
valla inanırım böyle şeylere birde şu var yani sen dokuz ay bütün kahrı çek çek onlar doguma seyr gelsinler hayret ya. birde düşün benim kaynanam taaa ıraktan gelicek 2 gün geliş 2 gün gidiş burda kalacagı en fazla 3 hafta ama bir aksilik olurda eşim dedigini yaparsa 3 yada 6 aylık ikamet alacakmış anasına hiç düşünemiyorum kaynanamla 3 yada 6ay aynı evde olmayı. allahım yazdıysan boz yarabbim gelmesin kaynanm. öyle hasretimki evimde oturmaya evimin işini sakin sakın yapıp arkadaşlarımı komşularımı ziyaret etmeye dinlenmeye birde allah nasip ederse evladımla vakit geçiricem. ben bebegi birde evde olup dinlenebilmek için istiyordum. kaynanam evde olursa olmaz ki benim annem de kaynanamın yüzünden evimede gelmez ben o kadınla baş başa kalmak zorunda kalırım birde yani geldi 3 ay 5 ay yanımızda kaldı gitti sonra yine o çocugu büyütecek olan ben degilmiyim. ben kaynanamın yanında çocugumu emziremem yatıp dinlenemem. alışveriş yapmayı çok sever ben onunla pazar çarşı gezemem. annemle telefonda bile rahat rahat konuşmam. geldiginde bize o kadar masrafı oluyor ki sana anlatamam. ne kadar kaldı adetine canım. kıyamam sana. inşallah hamiledindir canım.
aman çok şükür normal olsunda biz böyle evhamlı evhamlı 9 ayı doldurucaz artık allahın izniyle. bende cumartesi günü acayip şeyler yaşadım akşam ancak geçti. allah şifa versin.
iyi yaptın valla rapor aldın senin kıymetini bilmeyenlere ancak böyle yapılır. benimde rapor alıp evde yatma şansım olsaydı öyle iyi olur duki. ben nasıl olcam. patrona hamile oldgumu söyledim bir hafta bir yere göndermedi. bu hafta yine başladık eczaneye sipariş vermiş onları gidip alıcakmışım patron efendiye muhasebecximiyim kölemiyim anlamadım gitti bu işten birşey. altında araba var 2 dakikada işe gelirken ugrasa alsa olmaz. eczanesi de çoooooooook uzun bir yokuşun en tepesinde. ben zaten merdiven ve yokuş görünce daha çıkmadan yoruluyorum. allah yardım etsin hepimize bende çok acıktım
sudan dolayıı.canım yaa durmuoo bebişimiz.kaybetmek istemiommm.
gittim düşük diil.erken doğum riski varr.
zaten raporluyumm canım.çokkk korkuomm bennnn.
offfffffffffffayyy betülüm ya başka bir doktora git. çok üzüldüm. Halbuki bu su için korkulacak birşey yok dememişmiydi doktor şimdi neden böyle oldu. Inşallah herşey düzelir ama vakit kaybetmeden başka bir doktora git. Allah korktuklarımıza ugratmasın inşallah. Bebegin vakti zamanında gelsin.
Canım kendi druma gittim zatennn.beklemekten başka bişey yapamıosss.napcam ben yaa.
23 şubatta tekrar gitcem.
Hoşgeldin canım bugün epey sıkıntılı bir gün. Allah hepmizin sonunu hayır etsin. Peş peşe üzücü haber geliyor baksana. Diger kızlarında keyifleri yok .
bildiğimiz şeyler hep su fazla.28-30 haftalık olsa neyseeee dedi.çok küçükk. Dedi.sancılarıı kasılmalar için önlem aldık dedi.yat dedi.tatmin edici şeyler demedi anii..üzücü şeyler dedi.canım benim ya,, rahat olmaya çalış, inşallah kapanır rahmin ağızı, doktor acııklama yaptı mı canım, ne dedi
aldım raporrr.bilmiom nasıl düzelecekkcanım geçmiş olsun off yaa neyden olmuş peki ne dediler tam olarak.şuan 5 aylık 2 ay sadece istirahat verebilir sana ve bebiş için iğne uygun görülebilir sabret dua et canım inşallah düzelir.
sağol canım doğru epeydir denk gelmedik seninle bende cuma günü rahim filmi çekineceğim dün eşime sperm testi yaptırdık doktoruma gösterdim olması gerektiğindende daha iyi dedi bide benim şu yumurtlama sorunum ortadan kalksa rahatlayacağım
sanada geçmiş olsun canım az kaldı seninde yakında güzel haberini alırız inşallah senin neyin oluyordu kızmı erkekmi?
valla inanırım böyle şeylere birde şu var yani sen dokuz ay bütün kahrı çek çek onlar doguma seyr gelsinler hayret ya. birde düşün benim kaynanam taaa ıraktan gelicek 2 gün geliş 2 gün gidiş burda kalacagı en fazla 3 hafta ama bir aksilik olurda eşim dedigini yaparsa 3 yada 6 aylık ikamet alacakmış anasına hiç düşünemiyorum kaynanamla 3 yada 6ay aynı evde olmayı. allahım yazdıysan boz yarabbim gelmesin kaynanm. öyle hasretimki evimde oturmaya evimin işini sakin sakın yapıp arkadaşlarımı komşularımı ziyaret etmeye dinlenmeye birde allah nasip ederse evladımla vakit geçiricem. ben bebegi birde evde olup dinlenebilmek için istiyordum. kaynanam evde olursa olmaz ki benim annem de kaynanamın yüzünden evimede gelmez ben o kadınla baş başa kalmak zorunda kalırım birde yani geldi 3 ay 5 ay yanımızda kaldı gitti sonra yine o çocugu büyütecek olan ben degilmiyim. ben kaynanamın yanında çocugumu emziremem yatıp dinlenemem. alışveriş yapmayı çok sever ben onunla pazar çarşı gezemem. annemle telefonda bile rahat rahat konuşmam. geldiginde bize o kadar masrafı oluyor ki sana anlatamam. ne kadar kaldı adetine canım. kıyamam sana. inşallah hamiledindir canım.
aman çok şükür normal olsunda biz böyle evhamlı evhamlı 9 ayı doldurucaz artık allahın izniyle. bende cumartesi günü acayip şeyler yaşadım akşam ancak geçti. allah şifa versin.
iyi yaptın valla rapor aldın senin kıymetini bilmeyenlere ancak böyle yapılır. benimde rapor alıp evde yatma şansım olsaydı öyle iyi olur duki. ben nasıl olcam. patrona hamile oldgumu söyledim bir hafta bir yere göndermedi. bu hafta yine başladık eczaneye sipariş vermiş onları gidip alıcakmışım patron efendiye muhasebecximiyim kölemiyim anlamadım gitti bu işten birşey. altında araba var 2 dakikada işe gelirken ugrasa alsa olmaz. eczanesi de çoooooooook uzun bir yokuşun en tepesinde. ben zaten merdiven ve yokuş görünce daha çıkmadan yoruluyorum. allah yardım etsin hepimize bende çok acıktım
ÇOK KÖTÜYÜM KIZLARRR ÇOKKK.BEBEĞİM İÇİN ÇOK ENDİŞELİYİM.RAHİM 1CM AÇILMIŞ.AZ LEKE VAR EVDE İSTİRAHAT EDİOM.BEBEK DAHA 750 GR.napcam bilmioom.DRUMADA GECE ULAŞAMIŞTIMM.ADİ ŞEREFSİZ EBE.ARAŞTIRMAYA SEVKETTİ.HERKES GÖRDÜ ŞEYİMİİ.ULU ORATA MUAYENE ETTİLER.DOĞUM YAPANLARIN YANINA YATIRCAKLARDI YATMADIM.EVE GELDİM.SABAH DRA GİTTİM.SUDAN DOLAYI OLMUŞ.SANCIM YOK AMA AÇILMA VARR.BEBEĞİN CİĞERİNİ GELİŞTİRİCİ İĞNE YAPILDI.SANCI VE KASILMALAR İÇİN İLAÇ VERDİİ.ÇOK KORKUOMMMMMMM
selam kızlar ben geldim naber nasılsınız
offfffffffffff
bildiğimiz şeyler hep su fazla.28-30 haftalık olsa neyseeee dedi.çok küçükk. Dedi.sancılarıı kasılmalar için önlem aldık dedi.yat dedi.tatmin edici şeyler demedi anii..üzücü şeyler dedi.
aldım raporrr.bilmiom nasıl düzelecekk
canımsın ya inşallah sizlerde en kısa zamanda hayırlıca hamile kalırsınız .kızım olacak inş.teyzesi
ay bayılırım kız bebeklerine ne güzel tez zamanda alırsın inşallah kucağına ismi ne olacak?
saol canımmm ya dua edin nolurrrrr.canım geçmiş olsun allah hem sana hem bebeğine sağlık versin
yok dr bakınca geldiiiii.şimdiii yok ama.o dr çok acıttı.herşeyi soktu bi o alet bi bu alett.kendi dr çok hafif baktı bişey olmadııı.çok korktummm ben yaaa.canım panik olma sakın ..eğer lekelenme ebe baktıktan sonra geldiyse normal.
saol canımmm ya dua edin nolurrrrr.
yok dr bakınca geldiiiii.şimdiii yok ama.o dr çok acıttı.herşeyi soktu bi o alet bi bu alett.kendi dr çok hafif baktı bişey olmadııı.çok korktummm ben yaaa.
ÇOK KÖTÜYÜM KIZLARRR ÇOKKK.BEBEĞİM İÇİN ÇOK ENDİŞELİYİM.RAHİM 1CM AÇILMIŞ.AZ LEKE VAR EVDE İSTİRAHAT EDİOM.BEBEK DAHA 750 GR.napcam bilmioom.DRUMADA GECE ULAŞAMIŞTIMM.ADİ ŞEREFSİZ EBE.ARAŞTIRMAYA SEVKETTİ.HERKES GÖRDÜ ŞEYİMİİ.ULU ORATA MUAYENE ETTİLER.DOĞUM YAPANLARIN YANINA YATIRCAKLARDI YATMADIM.EVE GELDİM.SABAH DRA GİTTİM.SUDAN DOLAYI OLMUŞ.SANCIM YOK AMA AÇILMA VARR.BEBEĞİN CİĞERİNİ GELİŞTİRİCİ İĞNE YAPILDI.SANCI VE KASILMALAR İÇİN İLAÇ VERDİİ.ÇOK KORKUOMMMMMMM
slm kızlar ya sayfayı açtım cok üzüldüm allah hepimize bağışlasın ewlatlarımızı rabbim büyük sakın canını sıkma cnm buda gecer allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?