Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım geçmiş olsun off yaa neyden olmuş peki ne dediler tam olarak.şuan 5 aylık 2 ay sadece istirahat verebilir sana ve bebiş için iğne uygun görülebilir sabret dua et canım inşallah düzelir.
teşekkür ederim.grip ve boğaz ağrım var canım

canım benim ya,, rahat olmaya çalış, inşallah kapanır rahmin ağızı, doktor acııklama yaptı mı canım, ne dedi
sudan dolayıı.canım yaa durmuoo bebişimiz.kaybetmek istemiommm.

gittim düşük diil.erken doğum riski varr.

canımmm tüylerim diken diken oldu ..rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah acele etmez.leken yeni mi geldi ? Okula gitme artık yaaa rapor al
zaten raporluyumm canım.çokkk korkuomm bennnn.

mehtap nasılsın canım görüşemiyoruz senle bayadır ..ben yatıyorum bol bol beklemedeyim

sağol canım doğru epeydir denk gelmedik seninle bende cuma günü rahim filmi çekineceğim dün eşime sperm testi yaptırdık doktoruma gösterdim olması gerektiğindende daha iyi dedi bide benim şu yumurtlama sorunum ortadan kalksa rahatlayacağım
sanada geçmiş olsun canım az kaldı seninde yakında güzel haberini alırız inşallah senin neyin oluyordu kızmı erkekmi?

canım ,doktor: normal kasılmaların çünkü doğum yakın dedi .offff garip duygular işte

hoşgeldin canım bugün epey sıkıntılı bir gün. allah hepmizin sonunu hayır etsin. peş peşe üzücü haber geliyor baksana. diger kızlarında keyifleri yok .

hoşbulduk canım sağol ay evet ya keyifler bozuk belli iki kızımız hasta onu gördüm başka üzücü haberdemi var yoksa? öbür kızlarda bugün yok nerdeler acaba

Evet canım ya kaynanalar gerçekten genel olarak sinir bozucu insallah hemencecik doner. Sen anneni kayın validen gelmeden önce cagır canım, annen yanlız bırakmasın seni o zaman kaynanan mecbur doner.

Daha 10 gun var aslında tam sınır zamanda temasta bulunduk ama sanırım cok istedigimden surekli hamilelikle ilgili ruyalar goruyorum, beklemek ne zor seymiş , biz normalde mayıs gibi baslıcaktık calısmalara ama burdan bi arkadas demisti "içine bebek fikri dusunce daha erken baslarsın diye" Sulugoz bisi oldum cıktım bende sorma.

offfffffffffff
canım benim ya,, rahat olmaya çalış, inşallah kapanır rahmin ağızı, doktor acııklama yaptı mı canım, ne dedi
bildiğimiz şeyler hep su fazla.28-30 haftalık olsa neyseeee dedi.çok küçükk. Dedi.sancılarıı kasılmalar için önlem aldık dedi.yat dedi.tatmin edici şeyler demedi anii..üzücü şeyler dedi.
canım geçmiş olsun off yaa neyden olmuş peki ne dediler tam olarak.şuan 5 aylık 2 ay sadece istirahat verebilir sana ve bebiş için iğne uygun görülebilir sabret dua et canım inşallah düzelir.
aldım raporrr.bilmiom nasıl düzelecekk

canımsın ya inşallah sizlerde en kısa zamanda hayırlıca hamile kalırsınız .kızım olacak inş.teyzesi

bakma aldım rapor ama bi surat bi afra tafra burda zaten ben hamile olduğumu söylediğimde bana istifa edicekmisin ilk soru arkadan ücretsiz izin alıcakmısın ikinci soru oldu tüm yöneticeler aynı yani takma kafanı yorma kendini

canım geçmiş olsun Allah hem sana hem bebeğine sağlık versin
selam kızlar ben geldim naber nasılsınız

idare eder sen nasılsın

canım bu doktor milleti olumsuz konuşmayı adet edinmiş . sen dua et sadece bunu da atlatacaksın .bizde dua edelim ..senin için inşirah suresi okuyum sende oku için ferahlar

slm kızlar ya sayfayı açtım cok üzüldüm allah hepimize bağışlasın ewlatlarımızı rabbim büyük sakın canını sıkma cnm buda gecer allah yardımcın olsun

canım ya baska doktorla konustun mu? gidemesen bile en azından telefon acıp konusssan olmaz mı, bi de canım elini gobegine koy bebeginle konus tatlım, bol bol dua et canım

canım geçmiş olsun allah hem sana hem bebeğine sağlık versin
saol canımmm ya dua edin nolurrrrr.

canım panik olma sakın ..eğer lekelenme ebe baktıktan sonra geldiyse normal.
yok dr bakınca geldiiiii.şimdiii yok ama.o dr çok acıttı.herşeyi soktu bi o alet bi bu alett.kendi dr çok hafif baktı bişey olmadııı.çok korktummm ben yaaa.

saol canımmm ya dua edin nolurrrrr.

yok dr bakınca geldiiiii.şimdiii yok ama.o dr çok acıttı.herşeyi soktu bi o alet bi bu alett.kendi dr çok hafif baktı bişey olmadııı.çok korktummm ben yaaa.

hah bak korkma sakın alttan bakınca lekelenme ,kanama normal kasmışsındır kendini ondanda olmuş olabilir ..uzat ayaklarını yat canım .sabır arkadaşım bu günlerde geçecek ve bebişinle çooook mutlu olacaksın

betülüm şoka girdim canım benim yaaa üzme kendini nolurrr hiç bişey olmayacak bebişine allahın izniyle
sen kendi doktoruna gitmedinmi o ne dedi rahat olmaya çalış bol bol dinlen raporda almışsın rahat ol tatlım bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…