o kadar zor kii herşeyi hazıırrrr.çok bağlandım.allah yüzümüze baksınnn.
canım 1cm açılma varr.kıs kasılma ağrısız olabiliomuşş.böle bebek bi tarafa toplanıo gibii.tepe gibi oluo taş gibi o kasılmaymış.şimdide hareket edio ama ben sancı mı bu kasılmamı die korkuommmm.canımm çok dua edinnnn
allaha emanet zaten inş dünyada nasibi vardırrrr.
canımmm sormaa.ya hiç uyumadım.içim çook sıkılmıo amaasürekli ağlıyasım varrr.
canım ne zaman başladı ne zamann dikiş attılar kaç cm olmuştu açılmıooo
Melis çok geçmiş olsun sana da sende dinlen bugün yarın mutlaka git dr bizede haber ver.
Ferdacım cnm iyi olmaya çalışıyorum gribim geçmedi bugün sesim de gitti
ha bire öksürüyorum.sıkma canını patron milleti işte geçecek bugünler inş.
Benim de kaynanam martta gelicekmiş.bakalım nasıl geçecek?
naptın cnm dün terlik fırlattınmı?
hoşgeldin arkadaşım bende bebiş isteyenlerdenim
tatlım sıkma canını moralini yüksek tutmalısın.evet rahim açılmalarında dikiş atıldığını bende duymuştum.binbir çeşit yol var cnm ya sen bol bol dinlen ve dua et bizim de dualarımız seninle rabbime emanet
bebiş biraz iri tatlım bide aşağı inmeye başlamış bakalım.zamanını Allah bilir tabiya benim çevremdede arkadaşlarıma hep öyle dediler erkenden sezeryanla alıyorlar bebişleri daha günü gelmeden suyu az diyorlar şaşırdım bende ama olsun önemli olan sağlıklı olması dert etme
bi arkadaşıma öyle yaptılar gününden önce doğacak belli dediler kız kontrole gitti sezeryanla aldılar hemen o arada kalbi durmuş bebeğin ama şimdi turp gibi maşallah hiç bişeyi yok
kardeşimin karısıda aynı kontrole gitti suyun azalmış deyip hemen aldılar bebeği ama bizimki hamileyken iyi doktora gitmedi bide kist var deyip ilaç verdiler meğer hamileymiş şimdi bebeğin kalbinde delik var ama doktor önemli değil 3 ay sonra kapanır demiş allah korusun benim başıma gelse tüm doktorları gezerim internette araştırdım hiçte öyle önemsiz bi olay değilmi bebeğin kalbinde delik hatta normalinde anne karnında bakılıp tedavi edilmeliymiş inşallah bişe olmaz
ben iim cnm gün sayıyorum işte 35+2 olduk bzm çizelge geriden gidio 1 hafta hayat zor simdi baya oturmak kalkmak kasılmalarda basladı ara ara yokluyo. hevesle bekliyoruz HÜMA hanımı:)
çatlak karııı tam fırlatacaktım ki baktım hasta neyse yat sonra hesaplaşırız dedim Sen naptın geldi mi çiçekler?
merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum ortam çok hoşuma gitti dertleşmek paylaşmak adına bende burdayım..
geldi cnm ya bi de pc almış bana o kadar abartmasaydın dedim ama korkudan garibim onu almış
hoşgeldin cnm evt ortam çok güzel
o kadar zor kii herşeyi hazıırrrr.çok bağlandım.allah yüzümüze baksınnn.
canım 1cm açılma varr.kıs kasılma ağrısız olabiliomuşş.böle bebek bi tarafa toplanıo gibii.tepe gibi oluo taş gibi o kasılmaymış.şimdide hareket edio ama ben sancı mı bu kasılmamı die korkuommmm.canımm çok dua edinnnn
allaha emanet zaten inş dünyada nasibi vardırrrr.
Merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum ortam çok hoşuma gitti dertleşmek paylaşmak adına bende burdayım..
canım allah korusunn bizim kızımızı da inş[ı]inşallah bişe olmaz canım sen bol bol dua et içini ferah tut biliyorsun moral çok önemli sıkıntı yapma kendine sıkıntı sağlam insanı bile hasta ediyor ha bide şunu diyeyim sana karnında bebeğin gelişmesi için bol bol ceviz yoğurt ye benim bi arkadaşım yıllar önce hamileyken doktor bebeğin erken doğması gerektiğini söylemişti çünkü kızın karaciğerine baskımı yapıyormuş ne ama muhakkak bebeği iyi beslemelisinki erken alınca güçsüz zayıf olmasın diye o kızcağız hem çalışıyordu hemde dikkat ediyordu her gün muhakkak bol bol ceviz yedim yoğurt yedim dedi sütün kaymağını hiç eksik etmedim dedi 8. Ayındaydı bebeği sezeryanla aldılar maşallah sanki 3-4 aylık bebek gibiydi şimdi büyüdüde okula bile gidiyor hiç dert etme sağ salim gelir dünyaya bebeğin neler oluyor neler duyuyoruz başka bi arkadaşımınkini 6 aylıkken doğurttular yüksek tansiyon yüzünden aylarca küvezdeydi hiç bişe olmadı[/ı]
ya ebru kasılma ne tarif etseneebetülcüm kasılmaların için dakika tut sıklaşırsa doktora git mutlaka . Ama strestende kasılıyordur annesi lütfen rahatlamaya çalış
canım dualar seninle sende dediğim gibi içini ferah tut dua et bebeğini sana verir yat dinlen düşünme hiç birşey stres olma stres de iyi değildir
saol canımm allah razı olsunn
hoşgeldin
canım allah korusunn bizim kızımızı da inş
ya ebru kasılma ne tarif etsenee
ay şekerim o hediyeyi bana geçen yıl almıştı kocacım ama tabi yine sevgililer gününde falan değildiIyi korkutmuşsun adamı anammm karıya bak . Bacım allah bozmasın
tatlım geçen yıl evli değildik bizim ilk sevgililer günümüz oldu.kısa bir süre sonrada onun doğum günüsü geliyo napıcam bilmiyorum.
Yok kız şakasına diyom anam kızdı mı kızar benim kociş korkarım kızınca da, normalde şeker gibidir
anam ben tam konunun üstüne gelmişim benimkide kalsılma o zaman peki süreki olması normalmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?