Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

dualarımız seninle kuzum hiç bozma moralini inş. bunlarda geçer

canımmm sormaa.ya hiç uyumadım.içim çook sıkılmıo amaasürekli ağlıyasım varrr.

canım ne zaman başladı ne zamann dikiş attılar kaç cm olmuştu açılmıooo

ay işte onları hatırlamıyom tatlım ya bakmak lazım rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan varmı topiğindede yazıyo tatlişoğlum ismi bi bakıym bakalım neymiş tam olarak onunki

çatlak karııı tam fırlatacaktım ki baktım hasta neyse yat sonra hesaplaşırız dedim sen naptın geldi mi çiçekler?

bebiş biraz iri tatlım bide aşağı inmeye başlamış bakalım.zamanını Allah bilir tabi
ben iim cnm gün sayıyorum işte 35+2 olduk bzm çizelge geriden gidio 1 hafta hayat zor simdi baya oturmak kalkmak kasılmalarda basladı ara ara yokluyo. hevesle bekliyoruz HÜMA hanımı:)

oy oy desene hemen hemen aynı vakit doğuracaz bebişin kilosu boyu nasıl? hüma olacak demek adıyla yaşasın annesi

çatlak karııı tam fırlatacaktım ki baktım hasta neyse yat sonra hesaplaşırız dedim Sen naptın geldi mi çiçekler?

geldi cnm ya bi de pc almış bana o kadar abartmasaydın dedim ama korkudan garibim onu almış

merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum ortam çok hoşuma gitti dertleşmek paylaşmak adına bende burdayım..

hoşgeldin cnm evt ortam çok güzel

geldi cnm ya bi de pc almış bana o kadar abartmasaydın dedim ama korkudan garibim onu almış

hoşgeldin cnm evt ortam çok güzel

ay şekerim o hediyeyi bana geçen yıl almıştı kocacım ama tabi yine sevgililer gününde falan değildi iyi korkutmuşsun adamı anammm karıya bak . bacım Allah bozmasın

canım dualar seninle sende dediğim gibi içini ferah tut dua et bebeğini sana verir yat dinlen düşünme hiç birşey stres olma stres de iyi değildir

Merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum ortam çok hoşuma gitti dertleşmek paylaşmak adına bende burdayım..

hoşgeldin

betülcüm kasılmaların için dakika tut sıklaşırsa doktora git mutlaka . ama strestende kasılıyordur annesi lütfen rahatlamaya çalış

canım allah korusunn bizim kızımızı da inş
betülcüm kasılmaların için dakika tut sıklaşırsa doktora git mutlaka . Ama strestende kasılıyordur annesi lütfen rahatlamaya çalış
ya ebru kasılma ne tarif etsenee
canım dualar seninle sende dediğim gibi içini ferah tut dua et bebeğini sana verir yat dinlen düşünme hiç birşey stres olma stres de iyi değildir

saol canımm allah razı olsunn

hoşgeldin

ay şekerim o hediyeyi bana geçen yıl almıştı kocacım ama tabi yine sevgililer gününde falan değildi Iyi korkutmuşsun adamı anammm karıya bak . Bacım allah bozmasın

tatlım geçen yıl evli değildik bizim ilk sevgililer günümüz oldu.kısa bir süre sonrada onun doğum günüsü geliyo napıcam bilmiyorum.
Yok kız şakasına diyom anam kızdı mı kızar benim kociş korkarım kızınca da, normalde şeker gibidir

Selam bacılar ya üç gündür bende kasılma mı bilmiyorum ki değişiklik var tortop oluyor karnım kasılıyor yani heralde sürekli ayağa kalkınca oturunca farketmiyor acayip işte daha önce olmuyordu sizce doktoruma sormalımıyım?

Kesenin sancılar başladıkltan sonra, ancak rahim açıklığı 10 cm olmadan önce açılmasına ise vakitsiz membran rüptürü adı verilir. Bu durum klinik olarak bir öneme sahip değildir. Tüm gebeliklerin yaklaşık %10′unda görülen erken membran rüptürü (zarların erken acılması) nedeni bazı hallerde saptanamaz. En sık suçlanan nedenler enfeksiyonlardır. Özellikle idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal (rahim) enfeksiyonlar buna neden olabilir. Ayrıca rahim hacminin aşırı arttığı polihidramniyos, çoğul gebelik gibi durumlarda ya da rahime ait şekil bozukluklarında da görülebilir.
Annenin beslenme bozukluğu, düşük sosyoekonomik düzey, karına gelen direk travmalar, cinsel ilişki gibi faktörler de EMR’nin muhtemel sebepleri arasındadır.

bak canım bunu buldum. önemsenmezmiş bu durum 1 cm açılma çok degil. korkma birşey olmayacak allahın izniyle dualarımız seninle.

anam ben tam konunun üstüne gelmişim benimkide kalsılma o zaman peki süreki olması normalmı ki

ay kıyamam ilkti demek ne güzel..hediye almakta çok özürlüyüm eşime bir kere aldım o da parfümdü .başkada almadım.ne alacağına karar verirsen yaz

yalancı kasılmalar Braxton-Hicks

Aralıklı ve acı vermeyen kasılmalardır. Bu kasılmalar rahimin bebeğin büyümesine uymak için oluşturduğu hareketlenmeler sebebiyle gelişir. Yalancı olarak nitelememizin nedeni, bu kasılmaların rahim ağzında herhangi bir açılmaya sebep olmamasıdır. Braxton-Hicks kasılmaları gün içinde on-onbeş defa tekrarlayabilir ve her biri otuz saniyeyi geçmez.

Stess ve yorgunluk bu kasılmaları artırır. Kasılmaları normalden daha fazla hissederseniz, durup dinlenmenizde ya da bir duş almanızda yarar var. Derin ve düzenli soluk alınması da kasılmaların azalmasına yardımcı olacaktır

Doğum Kasılmaları

Doğum başlangıcını işaret eden kasılmalar ise düzenli ve ağrılı olmaları sebebiyle “Braxton- Hicks kasılmalarından tamamen farklıdır. Bu ağrıların sıklığı (10, 5, 3… dakikada bir gibi) ve süresi (önce 30 sonra 40 sonra 50 saniye gibi&#8230 şeklindedir.

Eğer bu şekilde kasılmalar gitgide daha kısa sürede gelip daha uzun sürmeye başlarsa doğumun başladığı düşünülebilir. Eh bu durumda çantanızı kapıp hastaneye yönlenmekte yarar var…

Oooof yaaa ne oluyo bize kızlar hepinize tek tek gönderiyorum herkes nasibine düşeni alsın... Nazarlara geldik valla
Betülüm tüm dualarım kuzuna sen sakin ol bebeğinin yaşam kavgasını bırakmasına sakın müsade etme gözünden düşen her damla yaş onun üzülmesine sebep oluyo sakın üzülme Rabbim yüzüne gülecek alacaksın kuzunu kucağına zamanında sen şimdi doktorun dediklerinin dışına sakın çıkma yat sürekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…