Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bu ay o kadar çokcabaladık ki dr sözünden cıkmadık
bir kaç gün sonra kendime gelirim inşallah.
Allah'a sıgınırım bizler için en güzelini versin inşl.

cukulataya vereyim kendimi şu anda beni bir o mutlu eder. yazın geliyorum kızlar:) şimdide susturamazsınız beni dermişim
:)

Ela SArhoş varya Ferda adı o sana anlatır birazdan o birebir yaşadı çünkü:) ama ümitlerini kırmak istemem sakın yanlış anlama her çatlatma sonrası gebelik oluşmaz ben oluşmayanlardanım adetin çatlatma iğnesinden ne kadar sonra geldi? Birde bence kan testi yaptır için rahatlasın...

canım benim hoşbuldum sende hoşgeldin bensiz topic çok boş dimiiiiiiiiiiiiiii özlediniz dimi beni dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende hoşbuldum canım. hiç sorma tatsız tutsuz birşey oluyor yoklugun belli yane. özlemezmiyiz kız en şımarık annemiz. kızında senin gibi şımarık olucak şimdiden belli benim oglumda senin kızının saçını başını yolacak ooooohhh. canımıza degsin.

benim kız bana çekerse aboooooooooooooooo kocamın korkulu rüyası huyu sana çekmesin 2 tane didem le nasıl uğraşırım diyo
bende sizi çok özledim yaa valla olmuyo sizsiz yeni yeni kızlar gelmiş topiğe

hadi kızlar ben kaçtım soyumun tek devamı kızımı okuldan alıcam yarın yine görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…