Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bence oğlun adaşımın peşinden koşacak:) Teyzeleri yer onları:)

ayyyy canım çok sevindim gözün aydın kız nezaman öğrendin belirtilerin nelerdi bakayıım anlatsana hemen çabukkkkkkk

kız burdayım 2 dk uzanıverdiydimmmmmmmmmmmmmmmmmm

kaçma bi yere bak ben iş yerinde oturuyom uzanabiliyormuyum haaaa ben yatamıyosam sende yatmıycan

dövün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aglamakta sebebim olur dayak yedim diyeeee:

canım üstüne görmeyi sormuşsun. ben de tam bu konuyu bilmiyorum ama ben ilk bebgimi görmeye gittigimde doktor döllenmenin adetten 1 2 gün önce oldugunu söylemişti o ay çok az adet oldum bütün bir gün sadece bir pedi dolduramamıştım. 3 gün sürdü ve çok azdı. hele gündüz birkaç damla oluyordu geceleri biraz fazlalaşıyordu. ama doktora ikinci gitmemde adet tarihimin bitiminin bir kaç gün sonrası döllenme oldugunu söyledi. onun için tam emin degilim üstünemi gördüm yoksa rahimin hamilelige hazırlanması aşamasımıydı. ama bir arkadaşım üstüne görme olmuştu. onun da adeti 2 gün filan sürmüştü ama biraz fazla olmuştu. benim anlattıgımdan. kişiden kişiye göre degişebiliyor.ilk hamileligimde ise sadece 1 2 damla gelmişti. inşallah yardımcı olabilmişimdir kaç aydır deniyorsunuz da bu kadar çabuk pes ettin bakayım.

günün ne zamandı kızzzzz

13 ü:) Gülün söylemesiyle çatlamadan sonraki 14. gün adet olmalıymışım o zaman 10'u ama emin değilim tedavi başladığından beri 19-17-15- diye gitti 13 ü olurum diye düşünmüştüm hala gelmedi hissi var ama gelen giden yok:)

bi kaç gün daha bekle bence tatlımm

zkol canım bi test alsana sabah yaparsın bugün bi mutlu haber aldın birde yarın alırsınnnnn ohhhh deyme senin keyfine ha ne dersin

kaçma bi yere bak ben iş yerinde oturuyom uzanabiliyormuyum haaaa ben yatamıyosam sende yatmıycan
emredersin hanım ağammmmmmmmm :)

huuuu hanımlaar.napıosunuzzz..
hoşgeldin canım napalım sen ne yapıyosun bakayımmmm

Amiiiiiiiiiiiiiin amin demeyeni dişlerim kızlar:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bence akşam al sabah ilk idrarınla yap bizide daha fazla merakta bırakma artıkk bak kızıcam ama yaaaaaaaaa

işte beyleeeeeeeeee afferimmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…