bende hoşbuldum canım. hiç sorma tatsız tutsuz birşey oluyor yoklugun belli yane. özlemezmiyiz kız en şımarık annemiz. kızında senin gibi şımarık olucak şimdiden belli benim oglumda senin kızının saçını başını yolacak ooooohhh. canımıza degsin.
tamam bacım ondan başlayalım sen saçını yol ben dişini sökeyim tabi biz dayak yeyipte dönmezsek
ayyyy canım çok sevindim gözün aydın kız nezaman öğrendin belirtilerin nelerdi bakayıım anlatsana hemen çabukkkkkkk6 haftalık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
evhan gene kaçmış ondan mı başlasak
hadi kızlar ben kaçtım soyumun tek devamı kızımı okuldan alıcam yarın yine görüşürüz
Bence oğlun adaşımın peşinden koşacak:) Teyzeleri yer onları:)
ayyyy canım çok sevindim gözün aydın kız nezaman öğrendin belirtilerin nelerdi bakayıım anlatsana hemen çabukkkkkkk
kız burdayım 2 dk uzanıverdiydimmmmmmmmmmmmmmmmmm
dövün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aglamakta sebebim olur dayak yedim diyeeee:
allahım en kısa zamanda teyzemizede versin bitaneeeeeeeeee inşallah
Anaaaam karılar sıyırdı hiç keyfim yok gelemiyom:) Kızlar bişi sorcam bu akşam eczanenin önünde inip anneme gidecem sizce napayım?
huuuu hanımlaar.napıosunuzzz..
Amiiiiiiiiiiiiiin amin demeyeni dişlerim kızlar:)
günün ne zamandı kızzzzz
kepekli karısı koş koş ben geldim özledinmi beniiiiiiiiiiiiiiiiii
13 ü:) Gülün söylemesiyle çatlamadan sonraki 14. gün adet olmalıymışım o zaman 10'u ama emin değilim tedavi başladığından beri 19-17-15- diye gitti 13 ü olurum diye düşünmüştüm hala gelmedi hissi var ama gelen giden yok:)
13 ü:) Gülün söylemesiyle çatlamadan sonraki 14. gün adet olmalıymışım o zaman 10'u ama emin değilim tedavi başladığından beri 19-17-15- diye gitti 13 ü olurum diye düşünmüştüm hala gelmedi hissi var ama gelen giden yok:)
emredersin hanım ağammmmmmmmm :)kaçma bi yere bak ben iş yerinde oturuyom uzanabiliyormuyum haaaa ben yatamıyosam sende yatmıycan
hoşgeldin canım napalım sen ne yapıyosun bakayımmmmhuuuu hanımlaar.napıosunuzzz..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAmiiiiiiiiiiiiiin amin demeyeni dişlerim kızlar:)
Amin kızlar darısı tüm isteyenlerin başına
emredersin hanım ağammmmmmmmm :)
hoşgeldin canım napalım sen ne yapıyosun bakayımmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bence akşam al sabah ilk idrarınla yap bizide daha fazla merakta bırakma artıkk bak kızıcam ama yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?