Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

# ebrar63+
# sunger
# zkol+
# evhan+
# neseshn
# afr
# berree+
# elanurs
# aşk sarhoşu olmak istiyor
kuru kalabalık neden yazmıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kim len kuru kalabalık bu yazılı olanlar mı yoksa aşagidaki adı geçip kendi olmayanlar mı

bir bankaya gittim geldim hemen kaynatmışsınız geçmişi okuyordum. zkolum 2 iyi haberine çok sevindim. kötü haberine zaten 2 gündür üzülüyorum. allah ailesine ve sevenlerine sabır versin. didem hoş geldin kız topigin neşe kaynagı. afr senin beklenmeyen adet tarihin hangi gündü canım. süngercigim senin ne zamandı beklenmeyen adet tarihin.

korktum valllaaaaa noluyo bacım sanaaaaaaaaaaaa :18: :18: :18: :18: :18:

korkma azaıcık yolacam ben kafayı yemeyimde kim yesin gurbetteyim anam yok bacım yok yanımda eh bide laftan anlamayan koca hepsini geçtim bebiş yok daha ne istiyon bacım

bebeğimizi gömdük dcreken canım ha hoş geldin buarada gömdük deyince kötü oldum

annene geçmiş olsun da tatlım ne bebği ne gömmesi noluyo ya çabuk açıklama yap bana neler kaçırdım

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. 3 kız kardeş arkadaşlarım var benim onlardan en büyüğünün bugün 4 yaşında çocuğu vefat etti gömdük Maalesef bebekliğinden beri kanserdi daha anlatmıycam kızlar hepinizin canını sıktım Allah bebeklerinize uzun ömür versin, olmayanlarada sağlıklısını versin inşallah...

kızlar tutun beni ay üstüne görmede varmış şimdi yine umutlandım paranoya oldum herhalde

bu ay klomen verdi dr sonrada catlatma ignesi hamile haberini ver dedi adet oldum
biraz önce bir konu okudum üztüne görme olayı nasıl oluyor

canım benim hoşbuldum sende hoşgeldin bensiz topic çok boş dimiiiiiiiiiiiiiii özlediniz dimi beni dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu ayın 30 u canım yumurtlama dönemimdeyim bcerebilirsem çatlayıp bi bebiş bulacam bu ay

çok kötü ya allah ailesine yardım etsin kimseye yaşatmasın evlat acısı

canım kendini çok şartlama üstüne görme diye bişey var ama bir iki damla flan olur devamı gelmez

adet oldum yataktan cıkmışıyorum aglamamı kesince yazarım arkadaşım

ayyy canım kıyamam ya aglama canım. bu ay olmazsa öbür ay daha sıkı çalışırsın olur. hepimiz geçtik bu yollardan. hiç birimiz istedigimiz zaman hamiş kalamadık hepimiz bekledik hatta ben ilk bebegimi kaybettim şimdi ikinciye hamileyim ama günlerim korkarak ve allaha yalvarıp yakarark geçiyor. kurban oldugum allah ne verirse hayırlısını versin. bunda da bir hayır vardır öyle düşün canım. üzülme en azından düzenli adet oluyorsun buna sevinmen lazım. hadi gül yoksa kızarım heeeee

bu ay o kadar çokcabaladık ki dr sözünden cıkmadık
bir kaç gün sonra kendime gelirim inşallah.
Allah'a sıgınırım bizler için en güzelini versin inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…