hah şöyle burda olacan tabi nerde olacan bak bu gün benim herkezi yolasım var aradan sende cıkma<
# ebrar63+
# sunger
# zkol+
# evhan+
# neseshn
# afr
# berree+
# elanurs
# aşk sarhoşu olmak istiyor
kuru kalabalık neden yazmıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
korktum valllaaaaa noluyo bacım sanaaaaaaaaaaaa :18: :18: :18: :18: :18:
kızlar herkese merhaba... bir selam vereyim dedim, haber yazmaktan buraya bir çift cümle yazamadım yaf:s
bu arada zkol'un ailesiyle alakalı can sıkıcı bir durum var sanırım. her ne olursa olsun inşaallah geçer. Geçmiş olsun Zkol, allah sonunda yüzünü güldürür inşaallah
ya kızlar bugün çok kötü geçmiş sanırım herkes için
zeynocum annene çok geçmiş olsun inş. temiz çıkar
handan sana noldu kız niye canın sıkılıyo
kızlarr ben soğukta durdum başım çok ağrıyor şimdi yaw
bebeğimizi gömdük dcreken canım ha hoş geldin buarada gömdük deyince kötü oldum
annene geçmiş olsun da tatlım ne bebği ne gömmesi noluyo ya çabuk açıklama yap bana neler kaçırdım
zeynepcimmm başınız saolsun çok üzüldüm annem içinde sevindim canım ya hadi gözün aydın inş.... yarın da güzel haber verirsinnn (hamişim dersin ) sana sabah yazdıgım karbonat olayını okudun dimi
canım benim bugün adet oldum bebek beklerken kötü oldum yatakta pc kucagıma almış bakıyorum hayata küsmüş gibi msjnı gördüm göz yaşlarım durmuyor inan acını hissettim.Seni tanımıyorum ama Allah için üzüntünü hissettim Rabbım sana sabır versin kardeşim benimsana sağlıklı,hayırlı,salih bir evlat nasi,p etsin.
Çocuğunu kaybettiği halde buna sabreden Müslüman’a, Cenab-ı Allah’ın verdiği mükâfat Ebû Musa (ra) tarafından naklediliyor: “Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:
Bir kulun çocuğu öldüğü zaman Allah Teâlâ meleklerine:
- Kulumun çocuğunun ruhunu mu aldınız, buyurur Melekler:
- Evet, derler Allah Teâlâ:
- Kulumun gönül meyvesini (ciğerparesini) mi kopardınız, buyurur Melekler:
- Evet, derler Allah Teâlâ:
- Peki, kulum ne dedi?, buyurur Melekler:
- Sana hamdetti ve ‘innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn’ diye istircâda bulundu, derler
Bunun üzerine Allah Teâlâ:
- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da “hamd evi” koyun! buyurur” (Tirmizi, Cenaiz 36)
Sevdiğini kaybeden bir insan, bu duruma sabreder, ağzından kötü söz yerine sadece ve sadece Allah’ı yücelten sözler çıkarsa kulun bu sabrı neticesinde Cenab-ı Allah, onu cennetine dâhil eder Cennetinde de ona ismi ‘hamd evi’ olan bir mekân hediye eder
kim len kuru kalabalık bu yazılı olanlar mı yoksa aşagidaki adı geçip kendi olmayanlar mı
# ebrar63+
# sunger
# zkol+
# evhan+
# neseshn
# afr
# berree+
# elanurs
# aşk sarhoşu olmak istiyor
kuru kalabalık neden yazmıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bir bankaya gittim geldim hemen kaynatmışsınız geçmişi okuyordum. zkolum 2 iyi haberine çok sevindim. kötü haberine zaten 2 gündür üzülüyorum. allah ailesine ve sevenlerine sabır versin. didem hoş geldin kız topigin neşe kaynagı. afr senin beklenmeyen adet tarihin hangi gündü canım. süngercigim senin ne zamandı beklenmeyen adet tarihin.
bir bankaya gittim geldim hemen kaynatmışsınız geçmişi okuyordum. zkolum 2 iyi haberine çok sevindim. kötü haberine zaten 2 gündür üzülüyorum. allah ailesine ve sevenlerine sabır versin. didem hoş geldin kız topigin neşe kaynagı. afr senin beklenmeyen adet tarihin hangi gündü canım. süngercigim senin ne zamandı beklenmeyen adet tarihin.
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. 3 kız kardeş arkadaşlarım var benim onlardan en büyüğünün bugün 4 yaşında çocuğu vefat etti gömdükMaalesef bebekliğinden beri kanserdi daha anlatmıycam kızlar hepinizin canını sıktım Allah bebeklerinize uzun ömür versin, olmayanlarada sağlıklısını versin inşallah...
kuzucum bağlantı gitti ya
dövün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aglamakta sebebim olur dayak yedim diyeeee:
bağlantı geldi şimdi senin mesain bitecek offffffffffffffff yarın sabah gelir gelmez gir siteye özledim sizi
kızlar tutun beniay üstüne görmede varmış şimdi yine umutlandım paranoya oldum herhalde
bu ay klomen verdi dr sonrada catlatma ignesi hamile haberini ver dedi adet oldum
biraz önce bir konu okudum üztüne görme olayı nasıl oluyor
tamam bidenem hemen gelirim sabah sende burda ol ha tamamı mı
adet oldum yataktan cıkmışıyorumaglamamı kesince yazarım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?