Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

allah hayırlısını nasip etsin üzülme yaaa lütfen
canım benim çok teşekkür ederim desteğin için Allah gönlüne göre versin inşallah amin.

Mevla neylerse güzel eyler.İnsan herşeyin Rabbın isteğiyle olduğunu bildigi halde elinde olmadan üzülüyor

bebeğimizi gömdük dcreken canım ha hoş geldin buarada gömdük deyince kötü oldum

doğrusun canım söylemek kolay ama yaşamak zor geliyo inşallah duyar sesimizi

annene geçmiş olsun da tatlım ne bebği ne gömmesi noluyo ya çabuk açıklama yap bana neler kaçırdım

tamam tamam geldim dayanamadım yineeee kız didem yazmışında ben görmemişim pardonnnnnnnnnn
sungercim kız yolma saçımı başımı tamam yettim işteeeeeeeee ya canım sıkılıyo bugün çok bende sizlere sitem ediyom işte insan sevdiklerine sitem edermiş demi :)

sana diyom pis garıııııııı şimdide sen mi duymuyon duyana kadar vazgeçmicem küsme kuşum

zeynepcimmm başınız saolsun çok üzüldüm annem içinde sevindim canım ya hadi gözün aydın inş.... yarın da güzel haber verirsinnn (hamişim dersin ) sana sabah yazdıgım karbonat olayını okudun dimi

sitem et bacım ama küsüp gitme yaaaa niye canın sıklıyo

bana sitem etme hiç fünlerdir yokum özledim sizi zaten

canım benim bugün adet oldum bebek beklerken kötü oldum yatakta pc kucagıma almış bakıyorum hayata küsmüş gibi msjnı gördüm göz yaşlarım durmuyor inan acını hissettim.Seni tanımıyorum ama Allah için üzüntünü hissettim Rabbım sana sabır versin kardeşim benim sana sağlıklı,hayırlı,salih bir evlat nasi,p etsin.

Çocuğunu kaybettiği halde buna sabreden Müslüman’a, Cenab-ı Allah’ın verdiği mükâfat Ebû Musa (ra) tarafından naklediliyor: “Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:

Bir kulun çocuğu öldüğü zaman Allah Teâlâ meleklerine:

- Kulumun çocuğunun ruhunu mu aldınız, buyurur Melekler:

- Evet, derler Allah Teâlâ:

- Kulumun gönül meyvesini (ciğerparesini) mi kopardınız, buyurur Melekler:

- Evet, derler Allah Teâlâ:

- Peki, kulum ne dedi?, buyurur Melekler:

- Sana hamdetti ve ‘innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn’ diye istircâda bulundu, derler
Bunun üzerine Allah Teâlâ:
- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da “hamd evi” koyun! buyurur” (Tirmizi, Cenaiz 36)

Sevdiğini kaybeden bir insan, bu duruma sabreder, ağzından kötü söz yerine sadece ve sadece Allah’ı yücelten sözler çıkarsa kulun bu sabrı neticesinde Cenab-ı Allah, onu cennetine dâhil eder Cennetinde de ona ismi ‘hamd evi’ olan bir mekân hediye eder

sitem et bacım ama küsüp gitme yaaaa niye canın sıklıyo
tamam gitmem tatlım bidahaaaaaa ya ne bileyim 2 .3 gündür midem kötü neyesem çıkıyo zaten bugünde hiç keyfimm yokkkkkkkk benim yaaaaa:) ben bebişimi görmeyi özledim daha 15 gün var yaaaaaaa

bana sitem etme hiç fünlerdir yokum özledim sizi zaten

evet canım haklısın ne bileyim bugün efkarlıyım işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kusura bakma kuşummmmm

bu nasıl bi yazı yaaa valla ağladım yapmayın bu kadar ben dayanamam bak

tamam bakmadım sende bi daha küsme banaaaaaaaaa

dayak istiyosun haaa olacak okadar bekle biraz görürsün bebişi olmaz ama bak gerçekten yolacam seni

# ebrar63+
# sunger
# zkol+
# evhan+
# neseshn
# afr
# berree+
# elanurs
# aşk sarhoşu olmak istiyor
kuru kalabalık neden yazmıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…