Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayyyy bana bayılan kimse yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa((

kız dünürrrrr bayılıyorum yazacadım yanlış olmuş kusura kalma imiiii

ben deldimmmmmmm kızlar nasılsınız ne var ne yok bu arada aşkım aramadı hala iyidir umarım

dünürrrrrrrrrrüm seni de ben özledim kız yetmemi :)))))
yiter dünürüm yiter sen özle yiter

ayyyy bana bayılan kimse yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa((
ben bayılıyom kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hepiciğinize bayılıyom:) Sumruş bu saate kadar nerdesin bakayım
sen?
tabi en son söyle
kız dünürrrrr bayılıyorum yazacadım yanlış olmuş kusura kalma imiiii
anladım ben dünür sen merak etme

Selam kızlar ben geldim sabah yine site bakıma alındı giremedim zeynep merak ettim annenin sonuc nasıl canım?

oyyy kuşum hoşgeldin bende geldim bak özledinmi beni

Aaaa özlememmi kaçık bacım bende bağımlı oldum ya kocam duysa bu kadar oturduğumu pc başına kızar doktor oturma dediya yanında doktor ne dese yapıyor karıya gözmü dikti ne

Aaaa özlememmi kaçık bacım bende bağımlı oldum ya kocam duysa bu kadar oturduğumu pc başına kızar doktor oturma dediya yanında doktor ne dese yapıyor karıya gözmü dikti ne

kııs bizim bebeler doğuştan internetçi olcak bende 7 gün 24 saat başındayım sende dr de seni üzmesin ne diyosan yapsınnn

sAĞOL CANIM ANNEMİN AĞRILARI KEMİK AĞRISIYMIŞ ALLAHA ŞÜKÜR BİŞESİ ÇIKMADI GÖBEĞİM DÜŞTÜ RESMEN BEKLEMEKTEN

Hamdolsun canım hadi şimdi biz seni bekliyoruz Rabbim yüzümzü güldürsün bu ay, ay kolnoskopiyi iki ablamda yaptılar aslında bende yaptırmak istiyorum sürekli kabız oluyorum birde bazen karnım çok şişiyor ve ağrım oluyor eşim çok korkuyor o zaman adam karnımın ilk şiştiğini görünce şok olmuştu erkek doktora götürmeyen adam koşa koşa götürmüştü ama kolonoskopide zor ya malum yere hortum:86:

canım üstüne görmeyi sormuşsun. ben de tam bu konuyu bilmiyorum ama ben ilk bebgimi görmeye gittigimde doktor döllenmenin adetten 1 2 gün önce oldugunu söylemişti o ay çok az adet oldum bütün bir gün sadece bir pedi dolduramamıştım. 3 gün sürdü ve çok azdı. hele gündüz birkaç damla oluyordu geceleri biraz fazlalaşıyordu. ama doktora ikinci gitmemde adet tarihimin bitiminin bir kaç gün sonrası döllenme oldugunu söyledi. onun için tam emin degilim üstünemi gördüm yoksa rahimin hamilelige hazırlanması aşamasımıydı. ama bir arkadaşım üstüne görme olmuştu. onun da adeti 2 gün filan sürmüştü ama biraz fazla olmuştu. benim anlattıgımdan. kişiden kişiye göre degişebiliyor.ilk hamileligimde ise sadece 1 2 damla gelmişti. inşallah yardımcı olabilmişimdir kaç aydır deniyorsunuz da bu kadar çabuk pes ettin bakayım.

teşekkür ederim canım bilgiler için benim sabah kahverengi bir leke geldi sonra bir kaç damla kan anlamadım ne oluyoryaş 33 olunca insan biraz daha umudunu azaltıyor

canım üstüne görmeyi sormuşsun. ben de tam bu konuyu bilmiyorum ama ben ilk bebgimi görmeye gittigimde doktor döllenmenin adetten 1 2 gün önce oldugunu söylemişti o ay çok az adet oldum bütün bir gün sadece bir pedi dolduramamıştım. 3 gün sürdü ve çok azdı. hele gündüz birkaç damla oluyordu geceleri biraz fazlalaşıyordu. ama doktora ikinci gitmemde adet tarihimin bitiminin bir kaç gün sonrası döllenme oldugunu söyledi. onun için tam emin degilim üstünemi gördüm yoksa rahimin hamilelige hazırlanması aşamasımıydı. ama bir arkadaşım üstüne görme olmuştu. onun da adeti 2 gün filan sürmüştü ama biraz fazla olmuştu. benim anlattıgımdan. kişiden kişiye göre degişebiliyor.ilk hamileligimde ise sadece 1 2 damla gelmişti. inşallah yardımcı olabilmişimdir kaç aydır deniyorsunuz da bu kadar çabuk pes ettin bakayım.

teşekkür ederim canım bilgiler için benim sabah kahverengi bir leke geldi sonra bir kaç damla kan anlamadım ne oluyoryaş 33 olunca insan biraz daha umudunu azaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…