tamam tatlım stres yapmıyorum rahatladım bayaaa
ay canım yaa inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
betül kızzz korkutma beni anacım yaaaa
sen nasıl oldun iyimisin eğer sancıyı keserlerse açılmada olmaz zannımca
geçmezse arıycam tatlım şu an bayaaa azaldı rahatım yani
herkese günaydınlarrr
nasılsınız?
hoşgeldin cnmm,evet bak nasılda anladın halimden hemen,inan dinlenicek vakiti zor buluyorum,okul açıldığında daha çok oluyo işim onları getir götür 2side farklı saatlerde çıkıyo bide yürürken başlıyo zaten ağrılarım.
sağolun canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm
birazcık işim var hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız canım arkadaşlarım
gelirim birazdan
Günaydın kızlarrrrrr ben geldim nasılsınız bakalım geçmişi okuyamayacagım çok lak lak yapmışsınızzzzzzzzz sabah sabah ee varmı bi gelişme bi haber
günaydın canım hoşgeldin
Günaydın kızlarrrrrr ben geldim nasılsınız bakalım geçmişi okuyamayacagım çok lak lak yapmışsınızzzzzzzzz sabah sabah ee varmı bi gelişme bi haber
herkese günaydınlarrr
nasılsınız?
insan bilmediğinden korkarya zaten:)
]
tatlım o yalancı doğum sancısı ben çok yaşıyordum son aylarda daha çok oluyor korkulcak bişey yok sancı vurduğu zaman uzan sen rahat ol.
yok tatlım ben çalışmıyorum ev hanımıyım..
tatlım senin ilk bebişin olduğu için 20.haftada hissedersin oynadığını en fazla 21.haftada hissedersin korkulcak bişey yok merka etme sen.
sağolun canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm
birazcık işim var hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız canım arkadaşlarım
gelirim birazdan
SELAM KILZARR yalnız kalamıyom hiç yazamıyom sizlere valla ösledim yaffff
nassınız. ben iyim bebişde iyidir herhalde. şimdilik uyku dışında üzmüyo beni çooook uykum geliyo akşamları erkenden yatıyom. burdada zor dayanıyom. kızlar bukadann erken belirti olması ikizzz olma ihtimalini güçlendiriyo galiba. normalde daha adetimin üstünden 2 gün geçmş oluyo.
neysemmm meleğim iyi olsunda uyurum bol bolllll razıyım hepsineee.
nassınız. ben iyim bebişde iyidir herhalde. şimdilik uyku dışında üzmüyo beni çooook uykum geliyo akşamları erkenden yatıyom. burdada zor dayanıyom. kızlar bukadann erken belirti olması ikizzz olma ihtimalini güçlendiriyo galiba. normalde daha adetimin üstünden 2 gün geçmş oluyo.
hoşgeldin canım evet ilk başlarda çok uyku oluyo gerçi benim halen daha uyku sorunum varda mide bulantıların nasıl başladı mı?hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda
hoşbulduk cnm nasılsın bugün?
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
anladım cnmmm bulantıı daha yok arada bi ağzımın tadı deişiyo bazen oluyo bulantı ama sık deil 2 gündür hiç yok nerdeyse. erken galiba ama bulantı için diymi.
selam kılzarr yalnız kalamıyom hiç yazamıyom sizlere valla ösledim yaffff
nassınız. Ben iyim bebişde iyidir herhalde. şimdilik uyku dışında üzmüyo beni çooook uykum geliyo akşamları erkenden yatıyom. Burdada zor dayanıyom. Kızlar bukadann erken belirti olması ikizzz olma ihtimalini güçlendiriyo galiba. Normalde daha adetimin üstünden 2 gün geçmş oluyo.
Neysemmm meleğim iyi olsunda uyurum bol bolllll razıyım hepsineee.
eflalim hoşbuldum cnm nasılsın kız?
Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın
hayırlısı olsun cnmm içimden kız geçiyo amma bilemiyomUyucanım uyu bol bol uyu o zaman seninki erkek bence:)) bende uykuya çok düşmüştüm üşümede varsa tamamdır:)
ah canımm bi sen sordun nasıl oldun diye daha iyiyim çok şüküraman iyi olun sizler cnm. bende iyi olmaya çalışıyorum...
günaydın afr sen halen doktora gitmedinmi?
anladım daha benim erken ozaman.benim 6-7 haftalarda başladı 10 haftaya kadar sürmüşüt şimdilerde de ara ara oluyo ama eskisi gibi değil.
iyim cnm sen nasılsın rondina yapıverdi çizelgeyii saolsun dördüz koydu :))))kiz gül abla napiyon nasilsin? cizelgende pek güzel olmus :)
iyim cnm sen. şişko oldumyaaa karnım şişti şimdiden. valla ctesi az da olsa belli olur kese görcez kaçız.günaydın taze anne naber nasılsın şişkooooooooooo
ikizmi dördüzmü allah bilirr
gül hoşgeldin bize dua ediyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?