Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

rahatla kuşum rahatla panik yok sakin sakin akıllı uslu bizim yavrularımız Rabbim doğ deyince doğacaklar

herkese günaydınlarrr
nasılsınız?

günaydınnnnnn hoşgeldin

Ben çok anlayışlıyımıdr canım:) ah birde ben anşılsamyürürken bendede oluyor canım aşağıda mı seninkide acaba benimki ondan yapıyormuş hele dün altıma yapacak gibi hissettim çarşıda

sağolun canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm
birazcık işim var hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız canım arkadaşlarım
gelirim birazdan

hadi bak işine sen evine çıkınca rahatlıycaksın canım ohh mis gibi temizliğnide yaptırdınmı değme keyfine

Günaydın kızlarrrrrr ben geldim nasılsınız bakalım geçmişi okuyamayacagım çok lak lak yapmışsınızzzzzzzzz sabah sabah ee varmı bi gelişme bi haber

günaydın hoşgeldin

günaydın canım hoşgeldin

hoşbulduk cnm nasılsın bugün?

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın[/QUOTE]

aman iyi olun sizler cnm. bende iyi olmaya çalışıyorum...

Günaydın kızlarrrrrr ben geldim nasılsınız bakalım geçmişi okuyamayacagım çok lak lak yapmışsınızzzzzzzzz sabah sabah ee varmı bi gelişme bi haber

günaydın afr sen halen doktora gitmedinmi?

herkese günaydınlarrr
nasılsınız?

günaydın iyi sayırılırız sen nasılsın

insan bilmediğinden korkarya zaten:)

]

evet aynen öyle

ama okuldan sonra dedin ??? kafam karıştı

sağolun canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm
birazcık işim var hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız canım arkadaşlarım
gelirim birazdan

günaydın canım evet geçmişden gelmek çok zor oluyor

SELAM KILZARR yalnız kalamıyom hiç yazamıyom sizlere valla ösledim yaffff
nassınız. ben iyim bebişde iyidir herhalde. şimdilik uyku dışında üzmüyo beni çooook uykum geliyo akşamları erkenden yatıyom. burdada zor dayanıyom. kızlar bukadann erken belirti olması ikizzz olma ihtimalini güçlendiriyo galiba. normalde daha adetimin üstünden 2 gün geçmş oluyo.
neysemmm meleğim iyi olsunda uyurum bol bolllll razıyım hepsineee.

hoşgeldin canım evet ilk başlarda çok uyku oluyo gerçi benim halen daha uyku sorunum varda mide bulantıların nasıl başladı mı?hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda

Uyucanım uyu bol bol uyu o zaman seninki erkek bence:)) bende uykuya çok düşmüştüm üşümede varsa tamamdır:)

hoşgeldin canım evet ilk başlarda çok uyku oluyo gerçi benim halen daha uyku sorunum varda mide bulantıların nasıl başladı mı?hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda

anladım cnmmm bulantıı daha yok arada bi ağzımın tadı deişiyo bazen oluyo bulantı ama sık deil 2 gündür hiç yok nerdeyse. erken galiba ama bulantı için diymi.

hoşbulduk cnm nasılsın bugün?

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

günaydın afr sen halen doktora gitmedinmi?[/QUOTE]
ah canımm bi sen sordun nasıl oldun diye daha iyiyim çok şükür

gül yakaladım seni maşallah bebişimize rüya gördüm yorumlar mısın? doğum yapıyordum kolay bi şekilde sonra siyah bir kedi tırmaladı beni bembeyaz gömleğim kan oldu .

anladım cnmmm bulantıı daha yok arada bi ağzımın tadı deişiyo bazen oluyo bulantı ama sık deil 2 gündür hiç yok nerdeyse. erken galiba ama bulantı için diymi.

benim 6-7 haftalarda başladı 10 haftaya kadar sürmüşüt şimdilerde de ara ara oluyo ama eskisi gibi değil.

günaydın taze anne naber nasılsın şişkooooooooooo
ikizmi dördüzmü allah bilirr

Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın

Son düzenleme:
biraz geçmişi okudum da noldu bu hamişlere anacım gözümüzü korkutuyorsunuz valla
korkar oldum hamilelikten.hele benim miden durduk yere bulanır zaten heralde hamile olunca başımı kaldıramam yerlerden.neyse olsun da bebişimiz çekicez mecburen napalm.

bol bol nazar boncuğu takalım

kizlar ya ben artik evde hic bir is yapamiyorum. yani iste hep oturuyorum kaburgam böyle yaniyo sanki karnim delinecek gibi oluyo nerdeyse. birde artik ta sirtima vuruyo agrisi. aksam eve gelince aslinda sadece uzanmak istiyorum. ama naparsin koca yemek bekliyo. yardim ediyorda iste yinede ayakta oluyorum yine. valla yemek yiyesim falan olmuyo aksamlari hic istahim yok ya. aziciktan bile karnim sisiyo midem yaniyo tiksindim iyice. neyse sofrayi toparliyom bulasiklar kaliyo öylece. daha fazla ayakta durmaya artik daynamiyorum bi uzaniyorum esimde uzaniyo hemende uyuyo. e o uyuyunca bende uyuyorum. dag gibi olmustu bulasiklar. sabah artik hepsini makinaya dizdim. oturma odasindaki cay bardaklari falan hepduruyo daha. yatak zaten toplanmayi unuttu. üf ya nasil toparliycam ben kendimi ya. bu haftalarda temizlik yapamazsan sonra sonra hic hic yapamam. dün dus alacaktim o bile kaldi.

Uyucanım uyu bol bol uyu o zaman seninki erkek bence:)) bende uykuya çok düşmüştüm üşümede varsa tamamdır:)
hayırlısı olsun cnmm içimden kız geçiyo amma bilemiyom

günaydın afr sen halen doktora gitmedinmi?
ah canımm bi sen sordun nasıl oldun diye daha iyiyim çok şükür

gül yakaladım seni maşallah bebişimize rüya gördüm yorumlar mısın? doğum yapıyordum kolay bi şekilde sonra siyah bir kedi tırmaladı beni bembeyaz gömleğim kan oldu .[/QUOTE]
cnmm sıkıntından kurrtulcan ama birinden sevmediğin birinden laf duycan. ama bişi yapamıycak bozuluyo kanla rüyan.

benim 6-7 haftalarda başladı 10 haftaya kadar sürmüşüt şimdilerde de ara ara oluyo ama eskisi gibi değil.
anladım daha benim erken ozaman.
kiz gül abla napiyon nasilsin? cizelgende pek güzel olmus :)
iyim cnm sen nasılsın rondina yapıverdi çizelgeyii saolsun dördüz koydu :))))
günaydın taze anne naber nasılsın şişkooooooooooo
ikizmi dördüzmü allah bilirr
iyim cnm sen. şişko oldumyaaa karnım şişti şimdiden. valla ctesi az da olsa belli olur kese görcez kaçız.

gül hoşgeldin bize dua ediyormusun?

etmezmiyim cnmmm rabbim olmayanlara kısa zamanda versin. hep aklımdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…