sağol canım ..sanada yazdım görmedin çok tebrik ediyorum mutluluğun daim olsun inşallah
Bzi geldik kızlar ben göbeğim ve grip virüsüm:)
çok teşekkür ederim saribeybicimm :) amin canım benim. yara tedavin bitsin, sağlığına bir an önce kavuş sana da kısmet olacak inşallah. tamamen iyileşmen lazım önce. dikkat et kendine canım çok öpüyorum seni.
valla seni böyle sevinçli görünce ben de sevinmeye başladımanlatayım hayatım, şunlar oluyodu bende. adet belirtileri gibiydi başta. sağ kasığım çok ağrıyordu. bir hafta boyunca ağrıdı, iki gündür sol tarafım da ağrımaya başladı. yatakta sağdan sola dönerken iğneler batıyordu sanki, çoktu ağrım. zırt pırt tuvalete gidiyordum, çişim geliyordu. uykum var hep, gözlerimi açamıyorum. şuanda da yatsam 24 saat uyurum. göğüs ağrısı çok. bi de her şeye alınıp, güvenip ağlıyordum. halen de devam ediyor bu belirtiler... tamam sen de kendine dikkat et öpüyorum.
sorma bacımm ya hiç iyi değilim cumartesi annem gelecek fakat doktoru sadece 20 gün izin vermiş .annemin ciddi bir rahatsızlığı var ve durumu kötüye gidiyormuş . biraz bunaldım sanırım ..ağlamaktan şişti gözlerim
ağğlama nooluur :'( bak bana bile uğurlu geldi, sana mı gelmeyecek... canım benim kıyamam yaa
kız ne demek yani akşam yapınca çıkmazmı ki?
valla seni böyle sevinçli görünce ben de sevinmeye başladımanlatayım hayatım, şunlar oluyodu bende. adet belirtileri gibiydi başta. sağ kasığım çok ağrıyordu. bir hafta boyunca ağrıdı, iki gündür sol tarafım da ağrımaya başladı. yatakta sağdan sola dönerken iğneler batıyordu sanki, çoktu ağrım. zırt pırt tuvalete gidiyordum, çişim geliyordu. uykum var hep, gözlerimi açamıyorum. şuanda da yatsam 24 saat uyurum. göğüs ağrısı çok. bi de her şeye alınıp, güvenip ağlıyordum. halen de devam ediyor bu belirtiler... tamam sen de kendine dikkat et öpüyorum.
ya ebrum yaaaa nedir ciddi rahatsızlıgı kıyamam sana ya. allah acil şifalar versin annene üzülme bitanemm iyi düşün iyi olsun. kız bu aralar aglıyorum diyenle aglıyorum zaten. annenin rahatsızlıgıda çok üzdü beni. inşallah tez zamanda geçer ve annen yanında aylarca rahat ve huzurlu bir şekilde kalabilir.sorma bacımm ya hiç iyi değilim cumartesi annem gelecek fakat doktoru sadece 20 gün izin vermiş .annemin ciddi bir rahatsızlığı var ve durumu kötüye gidiyormuş . biraz bunaldım sanırım ..ağlamaktan şişti gözlerim
sen ve göbeğin hoş geldiniz zeynepcim... virüs için aynı sıcak karşılamayı yapamayacağım. gitsin artık yeter yaw amma uzattı aa bu kadar kalınmaz ki.
EVET CNM C.TESİ DOKTORA GİDİCEM İNŞ YARAM İYİLEŞMİŞTİR.
HEMEN BEBEK İSTİYORUM DİCEM YA
ALLAHIM İNŞALLAH KISA ZAMANDA HAYIRLISI İLE BANA DA BU BELİRTİLERDEN NASİP ET
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÜZME KENDİNİ LÜTFEN RABBİM ELDEN AYAKTAN DÜŞÜRMESİN
AĞLIYORUM BANANE BENDE İSTEDİM BEBEK NİYE OLMADIIIIII
BAK ÜZÜNTÜDEN BU HALE GELDİM
bzi geldik kızlar ben göbeğim ve grip virüsüm:)
ya diyorlar ya sabah idrarı ile daha net sonuç olur diye
Bzi geldik kızlar ben göbeğim ve grip virüsüm:)
hoşgeldiniz zeynepcim adaşım nasıl oldun...
hasbinallahh şimdi bi de sabah mı yapıcam ya ????
Ben adet oldum da farklı oldu bu defa ferda da öyle olmuş acaba üstmü gördüm diye endişelendim..
zeyno bugün içime korku düşüyor ne olur beni teselli et. sanki bebegim iyi degilmiş gibi bir korku var içimde allahım sen koru yarabbim. nedne böyle endişelendim birden bire bilmiyorum. ya hi kıpırdamadı bugün bebegim hiç titretmedi annesinin göbegini ögleden sonra fırsat bulursam gidicem hastaneye. ayy ne olur bana birşey diyin korkulara kapıldım şimdi.
zeyno bugün içime korku düşüyor ne olur beni teselli et. sanki bebegim iyi degilmiş gibi bir korku var içimde allahım sen koru yarabbim. nedne böyle endişelendim birden bire bilmiyorum. ya hi kıpırdamadı bugün bebegim hiç titretmedi annesinin göbegini ögleden sonra fırsat bulursam gidicem hastaneye. ayy ne olur bana birşey diyin korkulara kapıldım şimdi.
rahat ol tatlım benim cimcimede hiç hareket etmedi bugün ama iyidir diyorum uyuyodur diyorum stres yapma boşa bi kenara geç bi meyve suyu filan iç ayaklarını uzat okşa biraz konuş onunla oynar eminim
bende öyle yaptım canım süt içtim. ayaklarımı uzattım bekliyorum ayet el kürdi okuyup duruyorum allahım bebeklerimizi korusun. sen böyle yapınca hemen hareket etmeye başlıyormu. tatlı birşey mi yesem acaba. aslında sabah migdem filan bulanıyordu. ayy inşallah oynar kızlarımız bugün bizi fazla merakta koymazlar inşallah.
ya bilmiyorum ki o testlerin içinde de yazıyor sabah idrarı fln diye ama en iyi kan ya benim kanda herşey kesinleşti adet,m 9-10 gün mü ne geçmişti idrar testi ile bakayım dedim 2. silik çıkmıştı
sakin ol cnm ya uyuyodur belkide kızın.
tatlı bişiler ye tabi annesi biraz konuş onunla okşaaa bi süre sonra oynar o hemen değilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?