kııs bizim bebeler doğuştan internetçi olcak bende 7 gün 24 saat başındayım sende dr de seni üzmesin ne diyosan yapsınnn
Ela SArhoş varya Ferda adı o sana anlatır birazdan o birebir yaşadı çünkü:) ama ümitlerini kırmak istemem sakın yanlış anlama her çatlatma sonrası gebelik oluşmaz ben oluşmayanlardanım adetin çatlatma iğnesinden ne kadar sonra geldi? Birde bence kan testi yaptır için rahatlasın
He ya ama ben istemiyorm çocuğumun bilgisayar başında olan çocuklar gibi olmasını çok gıcıklar bence her oyunu her haltı biliyolar şifre falan koydurmak lazım çocuk oluncabana misafir gelen çocuklar bilgisayarda oyun var mı diyorlar ay ben oynammaki eşimn cd leri varda pek umursamama varsada açamam annelerinizden izin alın diyorum tabi ben öyle diyince düşüncesiz olan karılar yok diyorlar ben he desem açtıracaklar
özlemedimmmmmmmevet dinlettim beğenmedi anne başka şarkı aç dedi bu çok sakin uykumu getirdi dedi
vayy ii taktikmiş bize gelen bi misafir tuşların içini karpuz suyuyla doldurmuştun bişeyde diyememiştim kadın da sallamamıştı bilgisayara bişey olcak die ödüm kopmuştuu
ayy kızlar yha bende bişi sorcam ama cevap verin hayrı olur muuu
geçen cumartesi çok az kan geldi peçeteye sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi reglime de 3-4 gün var ne dersiniz
özlemedinmi
aaaaaaaa anacım senin çocuk metallicacı olmuş bile
Canım eğer yerleşme kanamasıysa testte çıkar sabah yap bir test.
şakaaa lız kıyamadım geride özledik hepimiz bitek zeynep özlemedi bide dediki gelmesin daha ii dediii
şakaaa lız kıyamadım geride özledik hepimiz bitek zeynep özlemedi bide dediki gelmesin daha ii dediii
Anaaam kompolo kuruyolar bana üzerime oynuyolar yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:) Kuru iftiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ayyy bu kaynanmlar adamı sinir eder yha deli oldum yha aradım kayınbabam çıktı tele eşimin iyi olduğunu ve yemin törenini tarihini söyledim adam tınlamadı bile yhaa oldu kızım oldı kızım deyip durdu ayy deli edecekler beniii
ahanda küstüm çok küstüm hemide
ama kuşumm test almadım kiii şimdi de çıkmam çok zor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?