Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar ya bişey sorayım az önce bebeg yazdıya 6 haftalık hamiş mişim diye nasıl oluyo o adet gecikmesinden hemen yapılan tette 5 haftalık olmaz mı aklıma takıldı

kııs bizim bebeler doğuştan internetçi olcak bende 7 gün 24 saat başındayım sende dr de seni üzmesin ne diyosan yapsınnn

He ya ama ben istemiyorm çocuğumun bilgisayar başında olan çocuklar gibi olmasını çok gıcıklar bence her oyunu her haltı biliyolar şifre falan koydurmak lazım çocuk olunca bana misafir gelen çocuklar bilgisayarda oyun var mı diyorlar ay ben oynammaki eşimn cd leri varda pek umursamama varsada açamam annelerinizden izin alın diyorum tabi ben öyle diyince düşüncesiz olan karılar yok diyorlar ben he desem açtıracaklar

17 gün önce yapıldı catlatma iğnesi

kızlar benim mesaiiii bitti yarın saat 8.15 de burdayım allah nasip ederse görüşmek dilegiyleeeeeeeeee hepinize iyi akşamlarrrrrrr

ayy kızlar yha bende bişi sorcam ama cevap verin hayrı olur muuu
geçen cumartesi çok az kan geldi peçeteye sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi reglime de 3-4 gün var ne dersiniz

vayy ii taktikmiş bize gelen bi misafir tuşların içini karpuz suyuyla doldurmuştun bişeyde diyememiştim kadın da sallamamıştı bilgisayara bişey olcak die ödüm kopmuştuu

ay site dondu yazamadım kızlar yaaaa şimdi hepinize cvp vermeye kalksam ooooooooooooo bi saat sürer

vayy ii taktikmiş bize gelen bi misafir tuşların içini karpuz suyuyla doldurmuştun bişeyde diyememiştim kadın da sallamamıştı bilgisayara bişey olcak die ödüm kopmuştuu

Canım tecrübe üç yılda öğrendim bende ilk zamanlar hiçbirşey diyemiyordum halılarıma çay mı dökmediler koltuklarımı tükenmez kalemlemi çizmediler nasıl ağlamıştım koltuklara netten bakmıştımda saf alkolle çıkıyormuş eşim getirmişti silmiştim, baktım bunların anası tınmıyor koltuk tepelerinde geziyorlar artık ben demeye başladım ama analarının yanında değil diğer odada oynarken koşturmayın koltukların tepesine çıkmayın diyorum komşular rahatsız oluyor diyorum hiç yüz vermiyorum artık çocuklara ya sinir oluyorum çocuğuna sahip çıkmayanlara çay ikram ederkende çocuklara meyve suyu koyuyorum diyorum anaları bişey diyemiyor tabi anlayışlı olanlar daha iyi diyorlar sağolsunlar yoksa döküyorlar napıyım:))

ayy kızlar yha bende bişi sorcam ama cevap verin hayrı olur muuu
geçen cumartesi çok az kan geldi peçeteye sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi reglime de 3-4 gün var ne dersiniz

Canım eğer yerleşme kanamasıysa testte çıkar sabah yap bir test.

ayyy bu kaynanmlar adamı sinir eder yha deli oldum yha aradım kayınbabam çıktı tele eşimin iyi olduğunu ve yemin törenini tarihini söyledim adam tınlamadı bile yhaa oldu kızım oldı kızım deyip durdu ayy deli edecekler beniii

şakaaa lız kıyamadım geride özledik hepimiz bitek zeynep özlemedi bide dediki gelmesin daha ii dediii

Anaaam kompolo kuruyolar bana üzerime oynuyolar yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:) Kuru iftiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Ay benim kaynatam nerdeyse ağlıyacaktı eşim gidince ayrı kalmamıza çok üzülmüş deselerki yerine sen yap diye gider yaparım demiş hep biz çok seviyozya birbirimizi hoş çok belli etmesemde size yani severek evlendikya eşimde babasıgilin yanında çok düşer üstüme çok ilgilenir, adam çok üzüldü ayrı kalmamıza hergün arardı eşimi cebinden, eşim ankesörlüden arardı açmazdı cepten kaynatam arardı bak aklında olsun akşam yedi sabah yedi bedavaya eşin ankesörlüden çaldırsın ev telefonu varsa sen ara o numarayı biz öyle yaptık hep iyi oldu.

ahanda küstüm çok küstüm hemide

Bana mı betüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüül yiycem seni lan yalan külliyen yalan:) Bak üzmeyin beni bi adett olurum görürsünüz:) Ayrıca nette baktım pko olduğum için gecikmesi normal olabilermiş ühühhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:) Ama ben takmıyom neden bilmem ama :) Sanırım bebek diye die dıyırdım bla bla blaaaaaaaaaaaa:)

ama kuşumm test almadım kiii şimdi de çıkmam çok zor canım

Canım yarın alır yaparsın sabahki idrarını yap bir kaba beklet onla yap:) ya aslında bence hamileysen sabah akşam idrarı farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…