Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşblduk cnmm iyiyim sen nasılsın?osmanı izliyorum biyandan yarın doktora gidicektim kontrole ama eşimin işinden dolayı perşembeye erteledik,ona üzülüyodum
bende yarın gitcaemmm inşallah birlikte güsel haberlerle döneriz

aminnnnnnnn cnaım tek dileğimiz meleğimiz geri gelsinn. gitmesi bizi çok üzmüştü...

canımmm seninde mi öyle oldu ALLAH sabır versinn inşallah olur yine gelir sana meleğin tutunur bırakmaz seni

toxicc canımm nasılsınn bbeiş nasıl haretkler falan hissediyosun dimii inşallah bende yarın doktora gidiyorum hayırlı güzel haberlerkle dönerizz

toxicc canımm nasılsınn bbeiş nasıl haretkler falan hissediyosun dimii inşallah bende yarın doktora gidiyorum hayırlı güzel haberlerkle dönerizz

evet canım hareketli maşallaahhhhh ii ncanım birlikte ii haberler veriiriz inşşş

günaydın bayanlar nabersiniz.
nimetcim nasılsın test yaptınmı bacıı merakdan ölüyom kız
günaydın canısı.. birazdan gideceğim ama sonucu 4 te verecekler offf bende meraktan ölüyorum halen gelen giden yokkk çünkü bide akşamdan beri bi öksürük başladı...
az az bulantı hariç çok bi belirti yok gibi... Ama arasıra sağ kasığım sanki ağrıyorr... nebileyim yaa...

anladım cnmm hayırlısı olsun yaptır bakalım ne çıkıcak. inşallah güsel haber alırız. gripmi olcan dikkat et kendine.

size dün nie bulanmıyom dedim dedim akşam üstü bi başladı bulantı yatasıya devam etti. çokmu istedim nee

günaydin kizlar. nasilsiniz? valla ben (masallah) bu sabah iyim. moralimde iyi cok sükür. kizlar gercekten esim oglana alistigindan öyle tepki vermis. dün öyle seyler dediki öyle konustuki tekrar asik oldum galiba dün biraz daha isim bakti ama siladan vazgecmedi. minik SILAmiz olacak bizim
Ha bu arada söyle bi baktimda artik bu hafta yada haftaya basliycak ilk bebislerimiz gelmeye, ondan sonrada sira sira masallah cogumuzun haftasi 30u gecmis masallah. Allahim hepimze normal ve kolay dogum etmeyi nasip etsin insallah.
hadi bakalim nimetcim seninde güzel haberlerini aliriz insallah

gül haklısınn neyapayım yaa etrafta hamile olan çok olunca kafayı yiyorumm ....
bu arada sık idrara çıkıyormusun ben kaç gündür sık sık gidiyorumm...
cnmmm merak etmeeee seninde olucakk meleğin. valla cnm sık idrarı bir haftadır var öncesinde anlamadım çünküm ben zati sıvı bol alırım sık giderdim. ama 1 haftadır gece vc de uyucam nerdeyse.
cnm bak ben belirtilerimi yazim sana şüpelenmemi sağlayan.
-çatlama 1 hafta snrası yüzüm çok yandı burdakiler fln kızarmışın diyodu gece gündüz yanıyodu yüzüm.
- eflalden duyduydum ateşi 35 lerdeymiş bi ölçtüm benimde aynı 35 lerde hiç okadan düşmezdi.
- sözde ben adet olcağım sandığım günden 3-4 gün önce göbek bölgemde 3 gün ağrım oldu adet ağrısı gibi aralıksız. ve snrasında göğüs uçlarım fena yanmaya başladı acıyodu göğüsler büyükdü ama adet gününden snra hemen hemen acımaya başladı. başkaaa bukadannn. bunlar olunca ben gerçekden şüpelendim ve testi yaptım

cnmm çok sevindim adına. alışacak tabi adam sana demedimmi ben hele yüzünü görsün bak ozaman yerlere sığdıramıycak. hazır aşkın depreşmişken güzel geçinin bari tadını çıkarın

Günaydın yawru kuşlarımmm naber nasılsınızzzzzz
günaydınlar canım benim iyiyim ben heyecanlıyımmm....
bu belirtilerin birçoğunu yaşıyorummmm ay bak dahada heyecan sardı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…