ya kızlar sizce hamilemiyim eşim önceki akşam sanki bebek varmış gibi konuşuyordu..
kırmızı gelmediğini de bilmiyordu var hissediyorum dedi..
ya kızlar sizce hamilemiyim eşim önceki akşam sanki bebek varmış gibi konuşuyordu..
kırmızı gelmediğini de bilmiyordu var hissediyorum dedi..
Sırtımın ağrısından öldüm öldümm artık bana işkence oluyo bu iş
19 şubattı canım 20 şubatta bikaç damla leke geldi koyu kahvee. bugünd koyu sarı damla gelmiş bi ki damlaNimetcim bunu en iyi testle bilebilirsin. Kırmızıların gelme tarihi ne zamandı?
kızlar bişi sorcam bebeklerin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz melisax yafru sen kaçıncı haftada öğrenmiştin?
kızlar eşim geç gelecekmiş off canım sıkıldı yarın sabah gidip s.o. test yaptırayım meraktan ölcemmmmm.....
keşke yakın olsam alırdım valla.. 3 gün geçti geçen pazartesi kan testinde çıkmamıştı şimdi çıkarmı acaba yaaaaaaaaaaIyi sabrediyorsun istersen bende birtane test var verimed şimdi yap
herkese hayrılı akşamlar nasılsınız kızlar eşim henüz gelmedi bende size bakyım dedim
keşke yakın olsam alırdım valla.. 3 gün geçti geçen pazartesi kan testinde çıkmamıştı şimdi çıkarmı acaba yaaaaaaaaaa
hayır canım yarın kan testi yaptıracağım ısrarlara dayanamadımm :)) buarada 4 gün geçmiş oluyot regl yarınslm canımm idrar testi ypmadın mı?
hayır canım yarın kan testi yaptıracağım ısrarlara dayanamadımm :)) buarada 4 gün geçmiş oluyot regl yarın
slm hanımlarrr bizde geldik kimler var şuan topikte bi bakıyım dedim:79:
eğer bebiş varsa canımm adetten 2 gün önce çok silik olarak çıkıyo benim öyle olmuştuu bekleme bence inşallah yarın güzel haber alırız senden
hoşşgeldinn canımm nasılsınn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?