Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ya kızlar sizce hamilemiyim eşim önceki akşam sanki bebek varmış gibi konuşuyordu..
kırmızı gelmediğini de bilmiyordu var hissediyorum dedi..

Inşallah hamilesindir canım inanki çok isterim senin de hamile kalmanı yarın bir test yapsana

Bu arada dayanamadım ve hemen geldim

ferdaaaaa cnmm nasılsın ya bugün görüşemedik seninle bebişin nasıl başladımı oynamaya?

kızlar ben kaçar okula çıkıyorum görüşürüzzz

kızlar eşim geç gelecekmiş off canım sıkıldı yarın sabah gidip s.o. test yaptırayım meraktan ölcemmmmm.....

Son düzenleme:
hayır canım yarın kan testi yaptıracağım ısrarlara dayanamadımm :)) buarada 4 gün geçmiş oluyot regl yarın

eğer bebiş varsa canımm adetten 2 gün önce çok silik olarak çıkıyo benim öyle olmuştuu bekleme bence inşallah yarın güzel haber alırız senden

slm hanımlarrr bizde geldik kimler var şuan topikte bi bakıyım dedim:79:

hoşşgeldinn canımm nasılsınn?

eğer bebiş varsa canımm adetten 2 gün önce çok silik olarak çıkıyo benim öyle olmuştuu bekleme bence inşallah yarın güzel haber alırız senden

hoşşgeldinn canımm nasılsınn?

hoşblduk cnmm iyiyim sen nasılsın?osmanı izliyorum biyandan yarın doktora gidicektim kontrole ama eşimin işinden dolayı perşembeye erteledik,ona üzülüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…