Kızlar ben kaçıyorum hadi şans dileyin çıkarsa yazarım ama çıkmazsa yazmayacağım :))))
Günaydın yawru kuşlarımmm naber nasılsınızzzzzz
Canım ilkinde didoşla aynı haftalarda hamiş kalmıştıkk.. bu seferde senle birlikte olacak çıkarsa :))))) hadi öptüm hepiciğiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım ilkinde didoşla aynı haftalarda hamiş kalmıştıkk.. bu seferde senle birlikte olacak çıkarsa :))))) hadi öptüm hepiciğiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HADİ BAKALIM inşallah dileğimiz gibi olurrrr de hadeee çıksana artık.
yaaa benim bulantılar başlıyo herhalde bugün sabahdan başladı kahvaltı ettim ama geçmedi şimdik bulanıyo. aman bulansın yoksa hamileliğimden şüpe etmeye başlamıştım
sabah erkenden bulanti olunca kizin olacak demekmis abla dün öyle okumustum.
herkese günaydın. bugün tam bi hafta geciktim. adet düzensizliğim old için umursamıyo gibi yapıyorum ama içimde bişey var sanki hissediyorum. dün akşam karnımda, belimde bi ara öyle ağrılar oluştu ki adet oluyorum diye çok korktum.ama olmadım sadece akıntı gldi. çok geliyo zaten bu ara. test yapıp negatif çıkmasından da çok korkuyorum.. :44:
allahım sen hayırrlısını naip et. ..
püffffffffffffffff ben müsayitim ama kimseler yok ahanda birazdan patron gelir giderim bende.
eflalimmmmmm naber bacım iyimisin. kızzz hep yazıcam unutuyom sana gebeliği öğrenmeden önce belirti dediklerin çıktı yüz yanması bide ateş düşüklüğü bunları takip ettim inan vardı bende şüpelenmeme sebep oldular
herkese günaydın. bugün tam bi hafta geciktim. adet düzensizliğim old için umursamıyo gibi yapıyorum ama içimde bişey var sanki hissediyorum. dün akşam karnımda, belimde bi ara öyle ağrılar oluştu ki adet oluyorum diye çok korktum.ama olmadım sadece akıntı gldi. çok geliyo zaten bu ara. test yapıp negatif çıkmasından da çok korkuyorum.. :44:
allahım sen hayırrlısını naip et. ..
hoşgeldin aramıza hemen bir test yapıyorsun negatif çıkarsa çok üzülmüyorsun çünkü hepimiz geçtikbu yollardan sabrın sonu selamet:)
hoşbuldum cnm..ben biraz da sabretmekten yanayım bakalım..
sen hamilesin sanırım kaç aylık ? :)
xeda ;
tşk ederim inşallah canım. bende hissediyorum ama inşallah yanılmıyorumdur..
İnternet gitmezse ben burdayım:) hadi ya demek tutu belirti kız ağustosun sıcağında ramazanda ben akşamları titriyordum:))) şimdide kışın yanıyorum:)) inşaallah nimetinki de tutar çünkü ondan leke gelmiş o gün yazdım cevap vermedi bendede olmuştu regli öncesi:)
bene acılar içindeyim canım on gündür hergün kasılmam var dün karnım iyice gerildi üç gündürde göbek deliğim bir acıyorki ayakta duramıyorum yüreyemiyorum netten baktım normal diyorda bugün hastaneye gitsem mi ki?
Sabredebiliyorsan ne mutlu ben çatlarımda:)) ben 32 haftalık hamileyim yani 7 bitti
senin internet sana erken doğrutacak sinirdenevt cnm tuttu dediklerin hep aklıma geldiydin.
cnm acıların başlar artık baya büyüdünüz. allahım yardım etsin hepinize
zey zey özetlik bişi yok bacı herkes firarda. rondina kan testine gitti.
bukadannnn
ne güseelll..allah inşallah bebeğine sağlıklı bi şekilde kavuşmayı nasip eder çok sevindim.darısı bizim başımıza :))
valla bende çatlamak üzereyim ama dayanabildiğim kadar sabredeceğim bi kaç gün daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?