Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

herkes öyle söylüyo valla hayırlısı olsun ama birtek benim gönlümden kız geçiyo:)
kız yoğunluktan kimseyi göremiyom anam bacım

ayyyy inşallah bende öğrenirim bu cmt.:)
kızların 2 side dün yapmışlardı test die hatırlıyom...

Slm kızlar yemek yapıyordum da yazamadım nasılsiniz
Betülcüm henüz gelen giden yok ama biraz ağrım var bugün yarın gelir

Slm kızlar yemek yapıyordum da yazamadım nasılsiniz
Betülcüm henüz gelen giden yok ama biraz ağrım var bugün yarın gelir

hayırlısı olsun canımm benimmm

zeynep kıı zzaman nası geçmişş.cinsiyet vaktin geldi miii

cnm gönlünden geçen neyse çıkar cnmmm hadi hayırlısı. benimde içimden hep kendime kız geçyo bakalım ne çıkıcak

kıslarrr ya çizelgeme bakınn son 100e girmişiz.ayyy allah izniyle zamanında gelir inşş

maşallah cnmmm bizde görebilcezmi o günleriii. sankii çok uzun gibi geliyo bana

dur bebemm yaa sende benden acelecisin.tabi göreceksin allahın izniyle.allah herşeyi zamanında yaşamayı nasip etsinn.uzunsaa uzun kısaysa kısa şimdi sen daha anlamıon ama 12 13 haftaya gelsin çok daha güzel hissedeceksin tatlımm.allaah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler versin.bebişler tam zamanında gelsin.vee sağlıklı hamilelik versin inş.gerisi boş canım

haklısın cnmmm aminnn inşallah hepimizin bebesi sağlıklı olsun.
ya bişi sorcam çatlak kremi kullandınızmı. benim 4,5 aylık düşende az az çatlamıştı. şimdi başdan önlem alsammıki ne yaptınız siz

hayırlısı olsun canımm benimmm

zeynep kıı zzaman nası geçmişş.cinsiyet vaktin geldi miii

Evet şeker biz 13+4 olduk teyzesi:)
Ayyy cmt. dr. baksa da görse cinsiyetini:)

cnm gönlünden geçen neyse çıkar cnmmm hadi hayırlısı. benimde içimden hep kendime kız geçyo bakalım ne çıkıcak

Hadi bakalım Rabbim sağsalim kavuşmamızı nasip etsin yeterki:)

kıslarrr ya çizelgeme bakınn son 100e girmişiz.ayyy allah izniyle zamanında gelir inşş

Ayyyy canım yaaaa ben geliyom tutmaya:) erken çıkmasın diye çıkan yerlerini tıkıycam doğuma kadar:)

kakao yağıı ii oluo kıl yapmıoo.badem yağıı kıl yapıoo.ben vücut yağı kullanıom.geç yazdım geçmiş olsun die aaramışlarda yazamadım

cok tsk ederim canim benim

ya kızlar sizce hamilemiyim eşim önceki akşam sanki bebek varmış gibi konuşuyordu..
kırmızı gelmediğini de bilmiyordu var hissediyorum dedi..

vallla aklımdan geçmio diilll

Güüüüül ablacığın ne alemde en son hamile olduğunu söylemiştin ama enişten istemiyo muydu neydi yoğusam yanlışmı hatırlıyom kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…