şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş naberrr sen beni yani bizi görmüyon muuuuu artıkım kocaman bir ben immm iki kişiliğimmmm ona göreee. Cnmmm öğrenirsin bencce bu hafta eğer bebişin inat edip göstermemezlik yapmassa ((( eğer yazarken erkek bebişin demişim )))) düzelttim allahmı söletti erkekmi yoksam
sahiden rodinia esra naptınız canlarım gelen gden yok dimi..
Sumrum yusuf suresi güzel yüzlü olsun die
insan ve ibrahim suresi iyi ahlakklı olsun die
ve meryem fetih ve inşirah suresi ise kolay doğum için.ben internetten dinletiom öğrendiğimden beri bide şu linke bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/245226-bebek-saglikli-bi-hamilleik-icin-dualar.html
zeynepppp canım ben 13 haftalıkken öğrenmiştim kızımııı
Slm kızlar yemek yapıyordum da yazamadım nasılsiniz
Betülcüm henüz gelen giden yok ama biraz ağrım var bugün yarın gelir
herkes öyle söylüyo valla hayırlısı olsun ama birtek benim gönlümden kız geçiyo:)
kız yoğunluktan kimseyi göremiyom anam bacım
ayyyy inşallah bende öğrenirim bu cmt.:)
kızların 2 side dün yapmışlardı test die hatırlıyom...
bende de daha gelen yok ama sanki lekelenme var bende yada akıntı ama çok az damla damla anlamadım..Slm kızlar yemek yapıyordum da yazamadım nasılsiniz
Betülcüm henüz gelen giden yok ama biraz ağrım var bugün yarın gelir
bende de daha gelen yok ama sanki lekelenme var bende yada akıntı ama çok az damla damla anlamadım..
bende de daha gelen yok ama sanki lekelenme var bende yada akıntı ama çok az damla damla anlamadım..
kıslarrr ya çizelgeme bakınn son 100e girmişiz.ayyy allah izniyle zamanında gelir inşş
maşallah cnmmm bizde görebilcezmi o günleriii. sankii çok uzun gibi geliyo bana
dur bebemm yaa sende benden acelecisin.tabi göreceksin allahın izniyle.allah herşeyi zamanında yaşamayı nasip etsinn.uzunsaa uzun kısaysa kısa şimdi sen daha anlamıon ama 12 13 haftaya gelsin çok daha güzel hissedeceksin tatlımm.allaah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler versin.bebişler tam zamanında gelsin.vee sağlıklı hamilelik versin inş.gerisi boş canım
hayırlısı olsun canımm benimmm
zeynep kıı zzaman nası geçmişş.cinsiyet vaktin geldi miii
cnm gönlünden geçen neyse çıkar cnmmm hadi hayırlısı. benimde içimden hep kendime kız geçyo bakalım ne çıkıcak
kıslarrr ya çizelgeme bakınn son 100e girmişiz.ayyy allah izniyle zamanında gelir inşş
haklısın cnmmm aminnn inşallah hepimizin bebesi sağlıklı olsun.
ya bişi sorcam çatlak kremi kullandınızmı. benim 4,5 aylık düşende az az çatlamıştı. şimdi başdan önlem alsammıki ne yaptınız siz
sahiden rodinia esra naptınız canlarım gelen gden yok dimi..
sumrum yusuf suresi güzel yüzlü olsun die
insan ve ibrahim suresi iyi ahlakklı olsun die
ve meryem fetih ve inşirah suresi ise kolay doğum için.ben internetten dinletiom öğrendiğimden beri bide şu linke bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/245226-bebek-saglikli-bi-hamilleik-icin-dualar.html
zeynepppp canım ben 13 haftalıkken öğrenmiştim kızımııı
Evet şeker biz 13+4 olduk teyzesi:)
Ayyy cmt. dr. baksa da görse cinsiyetini:)
söler ,nş canımmm
Hadi bakalım Rabbim sağsalim kavuşmamızı nasip etsin yeterki:)
aminnnnnnn
Ayyyy canım yaaaa ben geliyom tutmaya:) erken çıkmasın diye çıkan yerlerini tıkıycam doğuma kadar:)
ya kızlar sizce hamilemiyim eşim önceki akşam sanki bebek varmış gibi konuşuyordu..
kırmızı gelmediğini de bilmiyordu var hissediyorum dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?