Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

HIZLI BEBİŞ KAÇ AYLIK BAZI BEBEKLER SON AYINA KADAR BAŞ AŞAGI OLMUYO SENİN BEBİŞİN HIZLI MAŞALLLAH İYİ BESLEN BOL BOL CEVİZ YE

kizlar bende geldim. kiz ceviz faydali oldugunu biliyorumda nelere mesela? ben pek yemedim simdiye kadar faydali diye duydum iki gün yedim hep sonra yine bosladim valla.

herkese iyi öğlenler sabah doktora gittim ikli tarama testi için ultrasona girdim kan tahlili vedim doktorum değiştiği için bu doktor da kan sonuçlarım yoktu 6 tüp kan idrar tahlili fln bayağı bir yorucu geçti bebeğim 11 hafta 1 gün ultrasonda yani halen daha biraz daha geriden geliyor.
dünkü toplantı hiç umduğum gibi geçmedi bayağı bir gergindi yönetmenimiz 7 de çıkıcak bize iş vericek bizde o bitince çıkıcaz bakalım ne olcak .
sonuçlar 9 martta çıkıcakmış ikili tarama sonuçları bu ens ekalınlığı fln kaç olması lazım siz biliyormusunuz

var mı kaçırdığım bi gelişme ???

sumrucum nasılsın canım kaç gündür konuşamadık. kızın olacakmış maşallah allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah. ismide çok güzel sıla hanımın ismiyle yaşasın inşallah.

seaster canım. maşallah sizede allahım tez zamanda bu işten çıkış saatlerinizi bir düzene soksun inşallah. canım ben hiç bilmiyorum. birde doktor 9 mart dedi diye o tarihe kadar bekleme bence sen haftaya salı filan allah aramaya başla. bana da bir hafta sonra alırsın demişlerdi test sonuçlarını ama ben her gün aradım aradım haha erken den ögrendim. sonuçlarında temiz çıkar inşallah.

tsk ederim canim. iyim ya nolsun. iste 30 haftadan sonra kiz olacagini ögrenmenin kücük sokundan sonra iyiz cok sükür. evet minik SILAmiz olacak. Amin canim Allahim hepimize bebislerimizi sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin. sen nasilsin?

aminnnn canım aminnnn. kız bana bile ilk hafta erkek sonra kız dediklerinde bende şok oldum hepte içimden erkek geçiyordu. saglıklı olsunda senin dedigin gibi ne önemi var. kızlar daha şirin hemde anneye daha yakınlar ve babayada daha düşkün olurlar. bende iyi diyelim iyi olsun sırtım agrıyor ya sürekli öne egilmekten uykum var. sabah işe geldigimde gece dayak yemiş gibiydim ama şimdi geçti çok şükür. yinede akşam olsada eve gitsek diyorum.

slm hanımlarr bizde geldik ve çok açız biyandan yemek yiyorum efnanımdan haber varmı bugün dr gidicekti vede tooxicnden haber varmı oda gidicekti,bi ben gidemedim kısmetse yarın gidicem,eşimin işinden dolayı bide oğlumuda göstericem dr a sağ kasığı şişmiş yavrumun ağrısı var onuda götürcem yarın.

slm hanımlarr bizde geldik ve çok açız biyandan yemek yiyorum efnanımdan haber varmı bugün dr gidicekti vede tooxicnden haber varmı oda gidicekti,bi ben gidemedim kısmetse yarın gidicem,eşimin işinden dolayı bide oğlumuda göstericem dr a sağ kasığı şişmiş yavrumun ağrısı var onuda götürcem yarın.

inş canım hastane akraba çalışıyo aslında ona da söyliyim olmazsa
baklaım ne olcak çıkış saatteleri bugün görücez

hoşgeldin canım geçmiş olsun canım

hosgeldin melisacim. gecmis olsun canim oglusuna. bu arada kizlar ebru nerelerde. kiz dogurdu mu yoksa?????

selam kızlar nabersiniz. nolmuş topicimşze yaff kimseler kalmamış eskiler girmiyomu artık hiç yada benmi görmüyom.
ebruya nolmuş bşimi olmuş
haticeden haberi olan varmı

merhaba kızlar
tesadufen topiğinizi buldum 5-10 sayfa baktım soyle muhabbetiniz ne guzel cok hosuma gitti ..bende katılııım size su sayılı gunler tatilde olsan cabuk gecer ama obur turlu gecmek bilmez..su hafta sonunu atlatman gerek bii cırpıda kı benimde kaybettiiğim melegim geri gelecek mi görecem

canlarım ben daha doğuramadım .bu gidişlede 40 ı bulacak galiba.
yarın doktor kontrolüm var açılma var mı bakacak ..

slm kızlar bende dersteyim şuan ve nasılsınız bakem dedim okulda bilgisayar odasını kullanıyorumda ana pc den açayım dedim çok özledim sizleriii valla
bu arada çok mutluyum yeni kurslarım açıldı kaymakam bey kursuma katılıyor halk eğitimden kimsecikler bişey diyemiyor çok ama çok mutluyummm

selam kızlar nabersiniz. nolmuş topicimşze yaff kimseler kalmamış eskiler girmiyomu artık hiç yada benmi görmüyom.
ebruya nolmuş bşimi olmuş
haticeden haberi olan varmı

iyi gülüm sen naasılsın. kimse gelmez oldu herkez bizi bıraktı. canım. eskiler giremiyorlar
işleri var. ebruya birşey olamamış gelmiyor ya kaç gündür merak ettik. sadece ama iyiymiş çok şükür. haticede bugün çıkacaktı hastaneden ama çıktımı bilmiyorum ögrenirsem haber veririm. sen nasılsın taze anniş. ooh canıma degsin bulantı bulantı dedin. şimdi de görüyorsun nasıl birşey bulantı.

kızlar annem yanımda, eşimde erken geliyor pek fırsatım olmuyor girmeye .
ferda ekledim seni msnye
sumru kızın olacakmış çok sevindim ..hayırlı evlat olsun inş.seninkine kız evlat şarttı zaten
ceylin az kalmış kuzum kavuşmaya
güllll beben nasıl pardon bebelerin
melisss canım sen nasılsın ve diğer arkadaşlar herkese selamlar

canlarım ben daha doğuramadım .bu gidişlede 40 ı bulacak galiba.
yarın doktor kontrolüm var açılma var mı bakacak ..
şükürler olsun geldin sonunda kız saçını başını yoldurmadan beni de ekle msn ne bak bekliyorum melis yazdı sana adresimi ebrarda seni merak etti kendi gelemiyor şeften fırça yemiş ne yazık ki bir kaç gün yok. sana selamı var canımcım birde diyorki söyle o ebruya dogursun artık sıra bize gelsin diyor. bakalım ilk kim doguracak sen mi haticemi. allah bir avazda kurtarsın inşallah.

oyy ne güzel mutlu olmana çok sevindim canım kaymakamda halay çekiyormu kız haha

evet kuzum yhaa az kaldı dün gece konuştuk birazz çok özledim valla evin hiç tadı yok evi pansiyon gibi kullanıyorum valla kurslardan zaman bulamıyorum evde oturmak için
sen nasılsın canım benide ekleyin kuzum msn yee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…