HIZLI BEBİŞ KAÇ AYLIK BAZI BEBEKLER SON AYINA KADAR BAŞ AŞAGI OLMUYO SENİN BEBİŞİN HIZLI MAŞALLLAH İYİ BESLEN BOL BOL CEVİZ YE
sumrucum nasılsın canım kaç gündür konuşamadık. kızın olacakmış maşallah allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah. ismide çok güzel sıla hanımın ismiyle yaşasın inşallah.
seaster canım. maşallah sizede allahım tez zamanda bu işten çıkış saatlerinizi bir düzene soksun inşallah. canım ben hiç bilmiyorum. birde doktor 9 mart dedi diye o tarihe kadar bekleme bence sen haftaya salı filan allah aramaya başla. bana da bir hafta sonra alırsın demişlerdi test sonuçlarını ama ben her gün aradım aradım haha erken den ögrendim. sonuçlarında temiz çıkar inşallah.
tsk ederim canim. iyim ya nolsun. iste 30 haftadan sonra kiz olacagini ögrenmenin kücük sokundan sonra iyiz cok sükür. evet minik SILAmiz olacak. Amin canim Allahim hepimize bebislerimizi sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin. sen nasilsin?
sumrucum nasılsın canım kaç gündür konuşamadık. kızın olacakmış maşallah allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah. ismide çok güzel sıla hanımın ismiyle yaşasın inşallah.
seaster canım. maşallah sizede allahım tez zamanda bu işten çıkış saatlerinizi bir düzene soksun inşallah. canım ben hiç bilmiyorum. birde doktor 9 mart dedi diye o tarihe kadar bekleme bence sen haftaya salı filan allah aramaya başla. bana da bir hafta sonra alırsın demişlerdi test sonuçlarını ama ben her gün aradım aradım haha erken den ögrendim. sonuçlarında temiz çıkar inşallah.
slm hanımlarr bizde geldik ve çok açız biyandan yemek yiyorum efnanımdan haber varmı bugün dr gidicekti vede tooxicnden haber varmı oda gidicekti,bi ben gidemedim kısmetse yarın gidicem,eşimin işinden dolayı bide oğlumuda göstericem dr a sağ kasığı şişmiş yavrumun ağrısı var onuda götürcem yarın.
kızlar ebru şükür açtı msnsini
selam kızlar nabersiniz. nolmuş topicimşze yaff kimseler kalmamış eskiler girmiyomu artık hiç yada benmi görmüyom.
ebruya nolmuş bşimi olmuş
haticeden haberi olan varmı
şükürler olsun geldin sonunda kız saçını başını yoldurmadan beni de ekle msn ne bak bekliyorum melis yazdı sana adresimi ebrarda seni merak etti kendi gelemiyor şeften fırça yemiş ne yazık ki bir kaç gün yok. sana selamı var canımcım birde diyorki söyle o ebruya dogursun artık sıra bize gelsin diyor. bakalım ilk kim doguracak sen mi haticemi. allah bir avazda kurtarsın inşallah.canlarım ben daha doğuramadım .bu gidişlede 40 ı bulacak galiba.
yarın doktor kontrolüm var açılma var mı bakacak ..
slm kızlar bende dersteyim şuan ve nasılsınız bakem dedim okulda bilgisayar odasını kullanıyorumda ana pc den açayım dedim çok özledim sizleriii valla
bu arada çok mutluyum yeni kurslarım açıldı kaymakam bey kursuma katılıyor halk eğitimden kimsecikler bişey diyemiyor çok ama çok mutluyummm
kızlar annem yanımda, eşimde erken geliyor pek fırsatım olmuyor girmeye .
ferda ekledim seni msnye
sumru kızın olacakmış çok sevindim ..hayırlı evlat olsun inş.seninkine kız evlat şarttı zaten
ceylin az kalmış kuzum kavuşmaya
güllll beben nasıl pardon bebelerin
melisss canım sen nasılsın ve diğer arkadaşlar herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?