Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

maşallah herkes büyüdü bide ben görsem o günleriiiiii

olur inş canım sen keseleri daha görmedin dimi ne zamandı kontrolun?

bende yenii gelenlerdenım...beklenmeyen adet tarıhını sabırsızca bekleyenlerdenimm...allah ım erkese meleklerı nasıp eder inşşş

hayırlısı olsun canım inş meleğine kavuşursun

olur inş canım sen keseleri daha görmedin dimi ne zamandı kontrolun?

hayırlısı olsun canım inş meleğine kavuşursun

KIZ BACIII keseler deil keseeeeee geçen hafta minnacık 1 kese vardı ama dr. emin olmak için cumaya bakıcak. ikinci çıkmassa süpriz yapıp 1 tanesi kesin inşallah

selam selam selam selam ben kaçak göcek giriyom o yüzden gözden kaçırıyom hoş geldin ama elemanların azlığına denk geldin eski hali olsaydı keşke önceden gelseydim derdin.:92::92:

evet bende oyle dusundum ardı ardıran msjlar gecti güme gittim ben

KIZ BACIII keseler deil keseeeeee geçen hafta minnacık 1 kese vardı ama dr. emin olmak için cumaya bakıcak. ikinci çıkmassa süpriz yapıp 1 tanesi kesin inşallah

hııı ben kaçırıyorum yaa işden burayı bazen Allahnım sağlıklı olsunda 1 tane olsun yeter.
hayırlısı bakam

ceylinimm naber canımın içii görüşemiyoz bacı nerlerdesin kaymakamla mı oynuyon kıymetini bil kimseye nasip olmaz.

evet bacım görüşemiyoruz ayy çok özledim sizlerii yhaa canım benimmm
valla kimseye kısmet olmuyorda kendimi kasıyorum yha oyun öğretirken resmi resmi öğreniyoruz

beta hcg : 112,93

ayy ne heyacanlandır var ya arkdas
valla bugun okumustum teste gidecegini cokk sevindim kendim olmus gibii cok tebrik ederim allah tamamını erdirsinn arkdsm..

ay simdi baktım yolun yarısıymısız ikimizdde :)

Son düzenleme:
nimetcim cnm senin için girdim ferda söyledi
inan çok çok mutlu oldum cnm
Allahım kucağına almayı nasip etsin
bana da dua et olurmu cnm
öpüyorum hayde halaya

Nimet canım gözün aydınnnnnnn ay çok sevindim ya dünürüm saolsun hemen haber verdi allahımmmmm sağlıkla kucagın aldıgın günü görmak nasip etsinnnnnn ay darısı başıma bi ben kaldım sanırım ha eskilerden bna da dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…