Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ekledim hayatım kabul et bi zahmet..benden umut yok bacım çocuğumda tık yok ..amin aminn allah hepimizi kurtarsın ebrara sende selam söyle

ekleyin ekleyin ekleyin beni de msn de ekleyin

Son düzenleme:
ekledim hayatım kabul et bi zahmet..benden umut yok bacım çocuğumda tık yok ..amin aminn allah hepimizi kurtarsın ebrara sende selam söyle

ay canim gelmis :) kiz seni göremeyince dogurdun sandim
insallah 40inci haftaya kadar bekler elifimiz ya. iyi iste. ne kadar karninda durursa okadar iyidir. ama bence sen haftaya dogurursun :)

slmcnmm ben iyim haberleri aldım daha iyiyim. evt mide bulantım başladı ara ara oluyo sabah daha fazlaydı. olsun razıyım meleğimi hatırlatıyo bana sen nasılsın bakalım

cnm iyi olmana sevindimmm ben iyiyim bebelerde iyidir herhl. kendini belli etmeye başlıyo çok seviniyom
kaynanamla konuşuyodum kadın kendince hazırlıklara başlamış düşünüyomuş alcaklarını bende isteklerimi söledim alırız dedi.saolsun

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim hadi baaa özet geçin günü? Nimet kan testi yaptırcadı noldi?

ceylinimm naber canımın içii görüşemiyoz bacı nerlerdesin kaymakamla mı oynuyon kıymetini bil kimseye nasip olmaz.

selam kızlar nabersiniz. nolmuş topicimşze yaff kimseler kalmamış eskiler girmiyomu artık hiç yada benmi görmüyom.
ebruya nolmuş bşimi olmuş
haticeden haberi olan varmı

slm canım yaa ben yazdım az önce bugün ki doktor macaramı ama kimse yoktu sanırım yoğun durumdayız hepimiz.biraz yorgunum uykusuzum sanırım ikili tarama yaptırdım bugün

kız sana sabah özet geçtim okumadan gittin delü karııııııııııı yazmıyom şimdik özeti meraklan

Kız sabah nimeti yazdın sadece kan testi olacak diye kıl karı neden özet geçmiyon bak 5izin olsun die dua ederim kızdırma beniiii:)

slm canım yaa ben yazdım az önce bugün ki doktor macaramı ama kimse yoktu sanırım yoğun durumdayız hepimiz.biraz yorgunum uykusuzum sanırım ikili tarama yaptırdım bugün

görmedim cnmm yazını hadi hayırlısı nşallah iyi çıkar tarama sonucu yorgunluğu sorma bacım azcık iş yapsam uyku yorgunluk çöküyo nolcak halimiz bilmem

Kız sabah nimeti yazdın sadece kan testi olacak diye kıl karı neden özet geçmiyon bak 5izin olsun die dua ederim kızdırma beniiii:)

hahaha olan oldu bilemmmmm istediğin kadann ettttt cumaya en fazla 2 kese görcem işteeee allahdan mucize gelmesse.

bacııı valla topice bi haller var kimseler gelmedi sabahdan bıraktığın gibi burası. melisin oğlanın kasığı şişmiş galiba bukadan rondina gelmedi yada görmedm. benim bulantılarım az az başlıyo özet buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu öpüldünnn deli karıııııııııııııııııııııııııııııı

Anaaam kız oldunuzmu o kadar:) Ayyy inşallah temiz çıkar doktor sana kaç mm olduğunu söyledi mi?

görmedim cnmm yazını hadi hayırlısı nşallah iyi çıkar tarama sonucu yorgunluğu sorma bacım azcık iş yapsam uyku yorgunluk çöküyo nolcak halimiz bilmem

vallaha ya biizm saattler de düzelmedi bizim bakalım ne olucak bir de hedefimim vardı gece gündüz uğraştım hedefi tuturudm Dubai ye gitmeye hak kazandım amaaaaa gidemiyorum olsun bebeğim iyi olsunda kısmet değilmiş bakalım

ya kızlar az öncede sormuştum ama belki gözden kaçmıştır bu ikili tarama testlerinde ense kalınlığını ne olmalı yada ne olursa riskli bilen var mı?

bende yenii gelenlerdenım...beklenmeyen adet tarıhını sabırsızca bekleyenlerdenimm...allah ım erkese meleklerı nasıp eder inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…