şükürler olsun geldin sonunda kız saçını başını yoldurmadan beni de ekle msn ne bak bekliyorum melis yazdı sana adresimi ebrarda seni merak etti kendi gelemiyor şeften fırça yemiş ne yazık ki bir kaç gün yok. sana selamı var canımcım birde diyorki söyle o ebruya dogursun artık sıra bize gelsin diyor. bakalım ilk kim doguracak sen mi haticemi. allah bir avazda kurtarsın inşallah.
oyy ne güzel mutlu olmana çok sevindim canım kaymakamda halay çekiyormu kız haha
.
oyy ne güzel mutlu olmana çok sevindim canım kaymakamda halay çekiyormu kız haha
ekledim hayatım kabul et bi zahmet..benden umut yok bacım çocuğumda tık yok ..amin aminn allah hepimizi kurtarsın ebrara sende selam söyle
slmcnmm ben iyim haberleri aldım daha iyiyim. evt mide bulantım başladı ara ara oluyo sabah daha fazlaydı. olsun razıyım meleğimi hatırlatıyo bana sen nasılsın bakalımiyi gülüm sen naasılsın. kimse gelmez oldu herkez bizi bıraktı. canım. eskiler giremiyorlar
işleri var. ebruya birşey olamamış gelmiyor ya kaç gündür merak ettik. sadece ama iyiymiş çok şükür. haticede bugün çıkacaktı hastaneden ama çıktımı bilmiyorum ögrenirsem haber veririm. sen nasılsın taze anniş. ooh canıma degsin bulantı bulantı dedin. şimdi de görüyorsun nasıl birşey bulantı.
kızlar annem yanımda, eşimde erken geliyor pek fırsatım olmuyor girmeye .
ferda ekledim seni msnye
sumru kızın olacakmış çok sevindim ..hayırlı evlat olsun inş.seninkine kız evlat şarttı zaten
ceylin az kalmış kuzum kavuşmaya
güllll beben nasıl pardon bebelerin
melisss canım sen nasılsın ve diğer arkadaşlar herkese selamlar
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim hadi baaa özet geçin günü? Nimet kan testi yaptırcadı noldi?
selam kızlar nabersiniz. nolmuş topicimşze yaff kimseler kalmamış eskiler girmiyomu artık hiç yada benmi görmüyom.
ebruya nolmuş bşimi olmuş
haticeden haberi olan varmı
kız sana sabah özet geçtim okumadan gittin delü karııııııııııı yazmıyom şimdik özeti meraklan
slm canım yaa ben yazdım az önce bugün ki doktor macaramı ama kimse yoktu sanırım yoğun durumdayız hepimiz.biraz yorgunum uykusuzum sanırım ikili tarama yaptırdım bugün
Kız sabah nimeti yazdın sadece kan testi olacak diye kıl karı neden özet geçmiyon bak 5izin olsun die dua ederim kızdırma beniiii:)
slm canım yaa ben yazdım az önce bugün ki doktor macaramı ama kimse yoktu sanırım yoğun durumdayız hepimiz.biraz yorgunum uykusuzum sanırım ikili tarama yaptırdım bugün
görmedim cnmm yazını hadi hayırlısı nşallah iyi çıkar tarama sonucu yorgunluğu sorma bacım azcık iş yapsam uyku yorgunluk çöküyo nolcak halimiz bilmem
Anaaam kız oldunuzmu o kadar:) Ayyy inşallah temiz çıkar doktor sana kaç mm olduğunu söyledi mi?
yaa bende selam merhaba dıorum kımse den ses yok:84:
1.2mm yazıyordu kağıtta
oldu tabi bide ultrasona göre 11 hafta 1 gün biraz geriden geliyor benim yaramaz
bende yenii gelenlerdenım...beklenmeyen adet tarıhını sabırsızca bekleyenlerdenimm...allah ım erkese meleklerı nasıp eder inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?