Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Mesai bitti kızlar gidiyorum bu hafta pek giremedim ama cuma kesin burdayım kib.

nimetcimmm çok tebrik ederim cnm ferda söyledi az önce çok sevindimm allah tamamına erdirsin inşaallah.

kızlar bende nette kasık fıtığına bakıyodumyaa oğlum için olabilirmi diye çok moralim bozuk çok şimdi çıkıcam okula erken alıyim bugün yavrularımı çok mutsuzum dokunsanız ağlicak gibiyim yarın ki dr kontrolüme bile sevinemiyorum çünkü oğlumuda dr götürüyorum önce onu muayene ettiricemm,rabbim inş kötü bişey demez dr yaa

selam kızlar nimet hamilemi yoksa onun için girdim bende yemek yapıcam soruyum bir dedim

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeeeey sıra afrde:):118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldirciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kızım süper haber yaaaa nimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet çok işim var ferda söyledi de geldim yerim senin minik mercimekini ayyyy çooook mutluyum :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin:)

Kimse cevap veremediği için kendim buldum cevabı nimetttttt hamilleeeeeee nimet hamileeeeee şükürrrrrrrrr darısı diğer bacılarıın başına

nimetcim çoooook sevindim tatlım ferda olmasa haberim olmayacak vallahiiiiii ayyy canım benim gözün aydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar bizim topiğin adını değişelim hamile bırakan topik olsun gelen kalıyor neyse ben kaçar yimek yapıcam hoşçakalın

Kızlar bizim topiğin adını değişelim hamile bırakan topik olsun gelen kalıyor neyse ben kaçar yimek yapıcam hoşçakalın

Oooo süper yaaa bence de:)
Size bişi anlatıyorum kuzenim 8 aydır adet görmüyo ama çocuğu olmuyo diye dr.a gitmiyodu meğer 5 aylık hamileymiş öküüüüüüüüüüüüüüüüz:)

Oooo süper yaaa bence de:)
Size bişi anlatıyorum kuzenim 8 aydır adet görmüyo ama çocuğu olmuyo diye dr.a gitmiyodu meğer 5 aylık hamileymiş öküüüüüüüüüüüüüüüüz:)

nasıl yaaa hiç mi anlamamış yanlış anlamda bu zamanda bu cahil yada düşüncesiz insan kaldı mı ben 10 gün gecikse panik oluyordum hamilemiyim yada başka sıkıntı var mı diye

neyse Allah sağlıklı çocuk nasip etsin eeee o testleri fln herşeyi ka.ırdı bebek sağlıklı mı peki

nimetin sesi cıkmıyor kısss nerdesin bayıldın mı
cık ortaya artık

Ohoooo o uzun süre kendine gelemez ki:)

Yaaa bu salak senede 3 kere adet olur dr. hamile kalman zor demişti diye önemsemiyordu yalvardım ona kurban bayramında gidelim dr.a diye inat etti meğer hamileymiş:)

Bişisi yokmuş bebeğin 2li test olmamış 15. haftada farketmişler:) 3lü test olcak şimdi öküz yaaaa cahil ki ne cahil:)

5 yıldır olmuyodu:)

Nimetcim çok sevindim canım gerçekten çooook sevindim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere

Slm kkızlar ben geldim.dr aynı şeyleri söyledi.hatta kesin erken doğum dedi.32 haftaya kadar idare etse ii olur dedi.sancın olmazsa açılma olmamıştır.bugüne kadar doğurmaın bu iyi dedi.su çok fazla bu dedi erken doğumu nerdeyse kesinleştirio dedi.bebek 873 olmuş 1 veya 1.5e ulaşsa ii olacak dedi.2 hafta sonra tekrar çağırdı.heyet raporu al dedi 4 saatten fazla ayakta kalma dedi.32 ye kadar idare etse ondan sonra zaten izne ayrılırrsın dedi.durum parlak diil yani.ama benim içim rahat gibi.sıpa kocaman olmuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…