yok yok evde yoksunuz.müsait değilsiniz hiiiç
kızlar doktordan geldik .1cm açıklık varmış . o kadar ..herşey normal sancı falan yok .beklemeye devamm
cnmm başladı demek açılmaların dikkat et kendine dinlen bol bol ama arada yürüyüş yap,eğer normal doğum olucaksa yürüyüşün çok faydası oluyo.
hadi hayırlısı bakalım.
bende birazdan çıkıcam dr gidiyorum cnm dua et bize iyi haberlerle geliyim çok ihtiyacım var.
cnmm başladı demek açılmaların dikkat et kendine dinlen bol bol ama arada yürüyüş yap,eğer normal doğum olucaksa yürüyüşün çok faydası oluyo.
hadi hayırlısı bakalım.
bende birazdan çıkıcam dr gidiyorum cnm dua et bize iyi haberlerle geliyim çok ihtiyacım var.
yürüyemiyorum melisim ya çok ağrım var aşağı tarafımda .muayenede çok kasmışım kendimi doktor nasıl doğuracan sen böyle dedi ..offfffff canım sıkıldı ..sen kontrole mi gitcen ? inşallah hayırlı haberlerle gel
dualarımız hep sizlerle zaten hepimizle
evet cnm kontrolüm var,o kasmalar oluyo alttan muayene sırasında sıkmamaya çalış kendini sen yinede yavaştan yürü cnm evin içinde yürüsen yine yeter hafifler ağrın korkma kendini kastığın içindir o ağrılar yürüdükçede geçer..benimde kızımda 2 buçuk cmlik açıklığım vardı doğuma aldıklarında.
slm hattuşlarrrrrrrrrrr
yemeğe çıkmadan bi bakam size dedim
ebru tatlım sancılar mı başladı ne oldu
sancı var canım ama doğum sancısı değil .1cm açılma varmış bakalım ne zaman glecek
oy yaaa az kaldı senin tatlımmm ne oldu kastınmı kendinşi çatı muayenesinde çokmu kötü bişey yaaa
kastım yaa doktor konuşturdu biraz öyle muayene etti .zor değil bacım zaten kayganlaştırıcı falan sürüyor ağrıda olmuyo ama sorun bende ..
kızlar doktordan geldik .1cm açıklık varmış . o kadar ..herşey normal sancı falan yok .beklemeye devamm
Ay yok yanına tahammülsüzlükle siniri de almış davetsizgelmiş ben bugün bu şefi öldürürüm intihar süsü veririm yiter yaaaaaaaaaaaa:)
arkadaslar merhaba ben bu sayfada yeniyim sizlerin yazdıklarını okumak cok keyfi calısıyorum fırsat buldukca bende size katılmak isterim.burda olmaktan cok mutluyum.
Sabah 6.30kaltım test yaptım negatif sizede yazdım 1800sayfada daha sonra ağrım başladı ve regl oldum çok ağrım var karnım ençok kasıklarım ve belim fena ağrıyor eşimde test yaptırmıçam dedi iyice üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?