Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar doktordan geldik .1cm açıklık varmış . o kadar ..herşey normal sancı falan yok .beklemeye devamm

kızlar doktordan geldik .1cm açıklık varmış . o kadar ..herşey normal sancı falan yok .beklemeye devamm

cnmm başladı demek açılmaların dikkat et kendine dinlen bol bol ama arada yürüyüş yap,eğer normal doğum olucaksa yürüyüşün çok faydası oluyo.
hadi hayırlısı bakalım.
bende birazdan çıkıcam dr gidiyorum cnm dua et bize iyi haberlerle geliyim çok ihtiyacım var.

yürüyemiyorum melisim ya çok ağrım var aşağı tarafımda .muayenede çok kasmışım kendimi doktor nasıl doğuracan sen böyle dedi ..offfffff canım sıkıldı ..sen kontrole mi gitcen ? inşallah hayırlı haberlerle gel

dualarımız hep sizlerle zaten hepimizle

evet cnm kontrolüm var,o kasmalar oluyo alttan muayene sırasında sıkmamaya çalış kendini sen yinede yavaştan yürü cnm evin içinde yürüsen yine yeter hafifler ağrın korkma kendini kastığın içindir o ağrılar yürüdükçede geçer..benimde kızımda 2 buçuk cmlik açıklığım vardı doğuma aldıklarında.

gönlünü ferah tut canım inş. herşey yolundadır ..kızın sezeryanla olmadı mı bacım senin ?

slm hattuşlarrrrrrrrrrr
yemeğe çıkmadan bi bakam size dedim
ebru tatlım sancılar mı başladı ne oldu

arkadaslar merhaba ben bu sayfada yeniyim sizlerin yazdıklarını okumak cok keyfi calısıyorum fırsat buldukca bende size katılmak isterim.burda olmaktan cok mutluyum.

oy yaaa az kaldı senin tatlımmm ne oldu kastınmı kendinşi çatı muayenesinde çokmu kötü bişey yaaa

kastım yaa doktor konuşturdu biraz öyle muayene etti .zor değil bacım zaten kayganlaştırıcı falan sürüyor ağrıda olmuyo ama sorun bende ..

cnm herşeyin normal olmasına sevindim.alttan muayenede kendini kasmamak mümkün değil ki sen de bebiş var korkma normaldir bende bende bile 2 gün ağrı olur alttan muayene sonrasında

Ay yok yanına tahammülsüzlükle siniri de almış davetsizgelmiş ben bugün bu şefi öldürürüm intihar süsü veririm yiter yaaaaaaaaaaaa:)

sakin cnm sakin bak ben artık öyle yapıyorum ay niye kasmışım kendimi bende lafımı söyleyip çekiliyorum

arkadaslar merhaba ben bu sayfada yeniyim sizlerin yazdıklarını okumak cok keyfi calısıyorum fırsat buldukca bende size katılmak isterim.burda olmaktan cok mutluyum.

hoşgeldin özlem tabi sohbete katıl fikir alış verişi yapalım gariiii

Sabah 6.30kaltım test yaptım negatif sizede yazdım 1800sayfada daha sonra ağrım başladı ve regl oldum çok ağrım var karnım ençok kasıklarım ve belim fena ağrıyor eşimde test yaptırmıçam dedi iyice üzüldüm

hoşgeldin özlem tabi sohbete katıl fikir alış verişi yapalım gariiii[/QUOTE]

Yapalım inş. cok tatlısınız.insan sizin yazıklarınızı okurken bile keyif alıyor.

esracım sıkıntı etme cnm ya
senin sürecini çok iyi bilmiyorum.ne zamandan beri deniyorsunuz? o yüzden bişey diyemiyorum.
ama zamanla o da ister test yapmak da bişi yok ama erkekler bunu sorun edebiliyor normal bi durum

tatlım benim bildiğim kadarıyla kist olunca regl ağrıları fazla oluyo çünkü ben bi kez reglimde çok sancılanmıştım acilen doktoruma gittim ultrasonla baktı o kadar sancıyla görünce seni kist var sandım allahtan yokmuş demişti senin kistlerden kaynaklanıyo bence
eşin neden test yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…