ha iyi onu bulması daha kolay .Allah razı olsun bacım.hatim falan yaptın mı sen neler okuyorsun?
merhaba kizlar. bizde geldiiiik. dün hic giremedim topige. ay cok yogundum dün ya.
neyse kizlar siz nasilsin bakim?
merhaba kizlar. bizde geldiiiik. dün hic giremedim topige. ay cok yogundum dün ya.
kızlarr naber nasılsınız
anamm ebru kız hala doğurmadın dimek rabbim kolay doğum nasip etsin canım
hadi doğurda bizde tecrübe edinelim
kızlarr naber nasılsınız
amin canım hepimziden, yok canım daha bitiremedim çok var ama artık hızlanmam lazım birde işte meryem suresine başlıyım diyorum inşaallah sen ne yaptın?
Hoşgeldiniz
Hoşbuldum canım
ye canım ye faydasını gören çok olmuş
Önemli değil canım böyle bildiklerimizi paylaşalım ihtiyacımız var.
Kızlar meryem suresinide 17 kere bir suya okuyup onu doğumda içecekmişsiniz, doğum anında eşiniz ya da yanınızda kim varsa inşakak suresini okusun,birde 'Sümme sebile yessera' ayetini doğum anında 3 kere okuyun.
kızlarr naber nasılsınız
hoşgeldinizzzz nasılsın?
kız hemşerim nerdesin anacım?
nassın kızın nasıl?
hoşgeldin canımm .yook ay nerde benim daha doğurasım yok .gelmiyor sıpam .amin .. duaya çok ihtiyacım var .
bende hatim yaptım 1000 tane falanda tefriciye okudum başkada bişi yapamadım .bugün meryem suresine başlayım diyorum inş.aslında yapılacak çok şey var ama hangisini yapayım diye düşünürken hiçbirşey yapamadım
hoşgeldiniz iyi sayılırız sen nasılsın
yiycem bundna sonra
bunlarına not aldım
hepinize kolay doğum nasip etsin
hoşgeldin kuzum mahvettiler sizi iyiki izne çıkacaksınız ne var ne yok yaptırıyorlar..neyse az kaldı inş. nasılsın kaburgalara baskı devam mı?
kızlarr naber nasılsınız
hoşgeldin canımm .yook ay nerde benim daha doğurasım yok .gelmiyor sıpam .amin .. duaya çok ihtiyacım var .
bende hatim yaptım 1000 tane falanda tefriciye okudum başkada bişi yapamadım .bugün meryem suresine başlayım diyorum inş.aslında yapılacak çok şey var ama hangisini yapayım diye düşünürken hiçbirşey yapamadım
hoşgeldiniz iyi sayılırız sen nasılsın
yiycem bundna sonra
bunlarına not aldım
hepinize kolay doğum nasip etsin
Kızlar bu duaları kopyalayın bende öyle yaptım düzene sokuyum sonra
bakin kizlar bu resimlere doktor erkek demisti iste. ama en son baktiklarinda degisikti. bunlar kordonda olabilir mi?
Eki Görüntüle 147021
Eki Görüntüle 147022
canım çıkıntı var işte nasıl kordon olabilir bende anlamıyorum biliyormusun bende aynı senin gibiyim hep içimden erkek geçiyor. ama bizimkinde bacak arası dümdüzdü yani pipi yoktu ama vajinaya da benzemiyordu dümdüzdü. ne bilem işte ama ben de o kadar sevinsemde kızım olacak diye yinede erkek diye geçiyor içimden allah bilir tabi belki bende haftaya renkli ultrasona girersem orda kesinleşir sana tavsiyem sakın bebegin herşeyini pembe alma bence her renten al mavi bile al rengarenk olsun. geçen gün gittigim eczası bana böyle dedi. kendi akrabalrının başına gelmiş. kız demişler herşeyini kıza göre almışlar ama bebek erkek dogmuş herşeyi pempe pembeymiş. oglanın gerçi tersi olan da çok var. allahın izniyle o günler gelsinde bekleyip görelim. ya birde çok kız oldu ya sırf bizim topikte bile dünya kadar kız var maşallah bunlara koca nerden bulucaz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?