dime ya aynen bende senin gibiyim son ultrasonu hiç gitmiyor gözümün önünden. kıpırtıları hareketleri şımarıklıkları filan maskaralar ya. kız erkek hiç fark etmez evlat avlattır ama anneler genelde hissediyorlar erkek yada kız oldugunu bir biz böyleyiz farkındaysan. hep içimizde kuşku var ben erkek olmasını daha hamile degilken riyamda görmüştüm böyle sarı uzun kıvırcık saçlı bir oglan çocugu görmüştüm rüyamda günlerce unutamamıştım hatta o rüyadan sonra daha çok bebek istemeye başlamıştım allahıma şükürler olsun anne adayı oldum şimdi saglıcakla yavrularımızı bekliyoruz allahın izniyle. inşallah normale dönmüştür bebegini karnı. bana sorarsan hiç düşünme stres yapma kendine eninde sonunda o makinalarda kul yapımı ufacık bir nokta hatası bile degişikliklere sebebiyet verir içini ferah tut canım. allahım evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün. kucaklarımıza almayı nasip etsin hayılısıyladogru dedin kiz. bizim kizlar büyüynce koca kitligi olacak :) bilmiyorum canim ya. ilk basta hep kiz geciyordu icimden ama belkide kaynanam oglan oglan diyordu ya hep ona inadima öyle hissetmisimdir. ama ilk oglan dediginden beri icimden erkek diye geciyor. kendimide erkek anasi gibi hissediyorum daha cok. ay ne bileyim ya. neye inanicagimi ne düsünecegimide bilmiyorum. ilk resimde hemen gördüm o cikkinligi yani doktor birsey demeden doktor bakti bakti nerdeyse demiycekti birsey yani pek göremiyorum falan diyordu. onra ben demiszim hatta ben demin pipi gibi birsey gördüm diye. sonra bakti falan iste %70 erkek demisti. Allahim sagliklisini versin. su karnida bi normale dönse ya. en cok o takiliyo kafama. ama pazartesi sabahi görcem insallah zaten. insallah doktor devam gelismis karnida der. insallah bebisim kil almistir. canim benim ya söyle gözümün önüne geldikce yiyesim geliyo valla. masallah cok tatli.
merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar olsunnn herkeseeee
dün eltimden smear testi sonucunu aldımm negatif kanser ile ilgili herhangi bişey yok yaniii çok mutluyummmm
Kız sumru ilk başlarda kızında erkeğinde cinsel organı çıkıntı şeklinde oluyor sonradan belirginleşiyor:) ansıl anlıyorlar dersen eğer çıkıntı yukarı doğru duruyorsa erkek aşağı doğru duroyorsa kız oluyor:) ultrason resmini görmüştüm bir yerde ama şimdi bulamıyorum
Canım hadi çok şükür
dime ya aynen bende senin gibiyim son ultrasonu hiç gitmiyor gözümün önünden. kıpırtıları hareketleri şımarıklıkları filan maskaralar ya. kız erkek hiç fark etmez evlat avlattır ama anneler genelde hissediyorlar erkek yada kız oldugunu bir biz böyleyiz farkındaysan. hep içimizde kuşku var ben erkek olmasını daha hamile degilken riyamda görmüştüm böyle sarı uzun kıvırcık saçlı bir oglan çocugu görmüştüm rüyamda günlerce unutamamıştım hatta o rüyadan sonra daha çok bebek istemeye başlamıştım allahıma şükürler olsun anne adayı oldum şimdi saglıcakla yavrularımızı bekliyoruz allahın izniyle. inşallah normale dönmüştür bebegini karnı. bana sorarsan hiç düşünme stres yapma kendine eninde sonunda o makinalarda kul yapımı ufacık bir nokta hatası bile degişikliklere sebebiyet verir içini ferah tut canım. allahım evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün. kucaklarımıza almayı nasip etsin hayılısıyla
merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar olsunnn herkeseeee
dün eltimden smear testi sonucunu aldımm negatif kanser ile ilgili herhangi bişey yok yaniii çok mutluyummmm
üzerine güneşin doğdugu en hayırlı gün cuma günüdür HZ.MUHAMMET (S.A.V.) KIZLAR CUMANIZ MÜBAREK OLSUN ETTİGİNİZ DUALAR KABUL OLSUN DUALARINIZDA BİZLERİDE UNUTMAYIN
slm kıslar nasılsınızzz.ben iim bi sıkıntı yok.annem gitmek zorunda kaldı.kardeşim çok ağladı küçük ya daha.bizde ona rapor alsak mı die düşündük.ama ya sonra lazım olursa die almadık annem gitti bende ağaldımyazık kadın oraya gtse rahat deil buraya gelse rahat deil.neyse yatıomm hep oyy uyanıom yine yatııom.sırtım ağrıdı ama olsun kızım zamanında olsunda.
bu arada hayırlı cumalar.allah benim yaramz kızımı ve tüm aceleci bebeklere zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin.tüm bebekleri ve annelerini korusun.kolay doğumlar nasip etsin.yavrularımızın sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsinnn.bebek isteyen herkese en hayırlı zamanda ve sağlıklı bebkler nasip etsin aminnnnnnnnnn
amin betülcüm aminnnnnnnnnnnnn
bu arada hayırlı cumalar.allah benim yaramz kızımı ve tüm aceleci bebeklere zamanında ve sağlıklı doğum nasip etsin.tüm bebekleri ve annelerini korusun.kolay doğumlar nasip etsin.yavrularımızın sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsinnn.bebek isteyen herkese en hayırlı zamanda ve sağlıklı bebkler nasip etsin aminnnnnnnnnn
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnResimdeki kim canım merak ettim?
aman sen dinlen yat uyu kalkma emiAllah korur
hayırlı cumalar evet Allahım hepimizin bebeklerini tüm bebekleir anneleri herkesi korusun
bebiş isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin
amin canim benim. kiyamam sana ya. yat iste dinlen. valla ben dün dolas dolas belim agridi valla.
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kardeşimmmmm kızım ona benzesin inşş.
yatıom canımm.pazartesi de heyt raporu alırsam tam yatcammm.kıs insan sıkılıo ama yat yat nereye kadar.kimsemde yok konuşacakk.aman tek kızım dursunda vakitnde gelsindee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?