evet canım sağlıkla bana tutunsunda önemli değil artık diyorum ne yapayım... sende en uygun zamanda hamiş olacaksın görbak hemde sağlılı bir anne olacaksın... aramızda 19-20 yaşında hamiş olanlarda var...:) boyams olmasan da eminim güzel bi hamiş olmussundr hamıleliğin kadınları daha da güzelleştrdiği söylenir hep ödemler ve şişlikleri saymassak tebiidediklerini dıkkate alıcam bu arada bıyerden baslıycam hem zaman gecer he uygun ortamı hazırlarım dediğin gbi
evet canım sağlıkla bana tutunsunda önemli değil artık diyorum ne yapayım... sende en uygun zamanda hamiş olacaksın görbak hemde sağlılı bir anne olacaksın... aramızda 19-20 yaşında hamiş olanlarda var...
canım ya ozaman enkısa zamanda tüm tahlil ve tetkiklerini yaptır zaten hemen olmuyor... nisanda başla anca vakit geçer yazında çalışmalara başlarsınız zaten arada ramazan bayram falan derken bakmışsın ekim kasımda bebişiniz sende :)aslına bakarsan ben genc anne olmak istiyorum herseyiyle ilgilenebiliyim aramızda cağ farkı duvarlar örmesin diye ama güzel saglıklı eksıksız bi ortamda yetişssin istediğim içinde biraz daha calısıp uygun ortam hazırlama isteğimden doğuyo bu daha erken bulusum. yoksa bayılıyoruz eşimde bende bebeklere.eşim daha dün göbeğime yaslanms bigün burda benm bebeğim olcak dio içim eriyo onun o hallerine
canım ya ozaman enkısa zamanda tüm tahlil ve tetkiklerini yaptır zaten hemen olmuyor... nisanda başla anca vakit geçer yazında çalışmalara başlarsınız zaten arada ramazan bayram falan derken bakmışsın ekim kasımda bebişiniz sende :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. bir pazartesiye daha merhaba dedik. allahım hayırlı bir hafta olmasını nasip eder inşallah hepimize.
hoşgeldin sende aramıza...
başlamak bitirmenin yarısıdır.. mesela kendinize bi tarih koyun o gün başlayın..bak saç bile önemli moral açısından eşim izin vermedi diye saçlarımı ne boyaya bildim nede kesebildim.. şimdi sinirden ölüyurm :))
ara ara oluyor.. kızlar ya meyve suyuna aş erermi insan :)
Günaydın kızlar nolcak benim bu halim yaaa1 tost yedim ve 10 dakika sonra yediklerimin hepsini dışarda buldum oooof oof midem çok kötü gene 4. ay bitecek nerdeyse hala düzelmedi
ekmek arası peyniri sabah müştyeriler gelemeden yedim haftaiçi kahvaltım bu oluyor malesefkızlar kahvaltı yaptınızmı ben şun masadayımmm ve tıkandım ayyy
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. bir pazartesiye daha merhaba dedik. allahım hayırlı bir hafta olmasını nasip eder inşallah hepimize.
10 gün sonra tekrar gideceğim sanırım daha 3-4 haftalıkkyaa böyle konusunca bile heyecan basıyo:) seninki ne kadarlık bu arada?
meyvasuyumu o da güzrlmiş en azından bulunabilcek birşey taz taz sık portakal nar mandalina hepsini sık sık için cnaım afiyet olsun
yaaa ben kendime neden geçmedi diyordum ama daha seninkilede geçmemiş gerçi benim çıkarma gibi bi durumum olmadı sadece bulanıyo onuda keşfettim acıktığımda bulanyo hemen ne vars yiyorum ekmek peynir çubuk fln o yatıştırıyor beni
ekmek arası peyniri sabah müştyeriler gelemeden yedim haftaiçi kahvaltım bu oluyor malesef
günaydın canım inş ya çabuk geçer umarım
bu hafta gıcık yönetmen izinli o yüzden rahat edicez en azından gereksiz yere çalışmayacağız
10 gün sonra tekrar gideceğim sanırım daha 3-4 haftalıkk
inşallah rahat durursam tabi:)tekrar tebrik ederim tatlım umarım saglıklı bi hamişlik gecırırsn:)
inşallah rahat durursam tabi:)
aminnn canım. aman böyle pislik insanlar defolup gitmezlerde hep kalırlar demir balı olurlar şirketlerin bir tanede bizde var deli oluyorum ona ama gidecegi yok allahtan benim bu ayı saymazsak 3 ayım kalıyorda kurtuluyorum bu heriften
öyle rahat duran biri değilm illa bişler yapcam bazen hamiş olduğumu bile unutuyom :)ne gibi tatlım?:)
öyle rahat duran biri değilm illa bişler yapcam bazen hamiş olduğumu bile unutuyom :)
haklı ama eşimde bana kızıyor beni takip ediyor balkon silmek yasak evde çok is yapmak yasak :)aman canım dikkat et:) bende cok korkuyorum o mevzuudan eşim işyerindeki güvenlik kameralarna kendı işyernden baglanıo merdvnlerden patır kutur ınıp cıktıgımı görms hamile kalnca yok öle hoplayp zıplamk dıo smdıden frenlemeye calısıorm kendımı
haklı ama eşimde bana kızıyor beni takip ediyor balkon silmek yasak evde çok is yapmak yasak :)[/QUOTE
sanslı bayanlarız desene:)
haklı ama eşimde bana kızıyor beni takip ediyor balkon silmek yasak evde çok is yapmak yasak :)[/QUOTE
sanslı bayanlarız desene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?