Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ffff döv anacım döv..napalım bu erkekler böyle ayrıntı düşünemiyorlar.karım yorulmus ben yapayım demk yerıne bıde ustune mısafır getırıyorlar.neyse üzülme hıc buna da sukur basımızdalar ya .Allah yokluklarını vermesın.napcan ıste sallamıcan he dıcen gececen.

niymeeet hosgeldıın nasılsııın...

zamanı konusunda kararsızım 6 aylık evliyiz eşimle hep erken diye konusuyoruz ama bazen bişey oluyor konu bebeğe geliyo cok masumlasıyor olsa söyle olur bunu yaparım falan diye anlatmaya baslıyor acaba ben erken dediğim için etkimde kalıyor diye düşünüyorum:26:

günaydın tazee anneee
naber nasılsınn bebik nasılmış bakalım

niymeeet hosgeldıın nasılsııın...
iyiyiz kızlar şükür temizliğe başladım.. ara ara gelip yazıyorum. of ya kaynanam geldi sabh sabh sinir oldum. akşam elini kesmişti biraz yemek yapamıyormuş gel yardım et dedi. dedim temizlik yapıyorum bitince gelirim.. aslında okadar yorgunum ki dün bile dinlenemedim enkaz gibiyim...

günaydın canım aramıza hoşgeldin.. yaşlarınız ne eşinle senin.. benim yaş 35, 8 aylık evliyim çok istedik hiç korunmadık. ekimde 8 haftalık bebeiğimi kaybetttim. ama şimdi 1 aylık yine hamileyim. biz yaştan dolayıda çok acele ettik...

tatlım he deyincede kurtulmuyon ki herhalde onları çağırdığında benim kalkıp göbek atmamı bekliyo yoksa hep aklında şey var ben onları istemiyorum lan gerizekalı diyecen istemedim için mi bu kadar iyi davranıyorum onu bırak aynı binada oturuyorumm

hımm anladım canım rabbim hayırlı zamanda verir inş.
sizin için neyin doğru olduğunu en iyi siz bilirsiniz tabiki
ama genelde ha deyince hamile kalınmıyo hele de
doğum kontrol ilacı içiyorsan onun etkisi hemen geçmeyebiliyor

aman bee bi rahat bırakmazlar kii

hosbuldum tatlım gercekten cok hos karsılandım tesekkür ederim ben 21 eşim 24 yasında yasımız dolayısıyla acele etmemeye calısıyoruz zaten hem şimdi ikimizde calısıyoruz ben planlı bi hamilelik istiyorum bunun için yasam sartlarımızı daha iiyi konuma getirelim istiyorum.cok üzüldüm canım insallah bunu sizi bağıslar rabbim cok mutlu olursunuz saglıklı doğum dilerim sana

insallah canım öyle tabi yo ilac kullanmıyorum düşünmüyorumda öyle bi etki yaratmasnı istemıorum cnkü

herkese slm günaydın kızlar
klasik bir pazartesi sabahı klasik bir pazartesi sendromu yaşamaktayım sizlerde ne var ne yok

güzel dileklerin için teşekkür ederim...
bence önce kendinizi bi kontrolden geçirin hemde böylece zamanda geçmiş olur enazından sağlıklı anne olursun. ben çok pişmanın acele ediyorum diye hiçbirşeye dikkat etmedim. bak diş kontrolü bile önemli şimdi dişlerim ağrıyor gidemiyorum.. bu sadecde bir örnek... kadın doğumcuya git kan hormon tahlilleri yaptır. hap kullanıyorsaan onu bırakınca neler yapman gerek onları sor bide hamile kalmadan folik asit kullanmalısın onuda sor böylece biraz daha zamannız geçmiş olur tam sağlıkla bebş çalışmalarına başlamş olursunuz kafanızda rahat olur...

sorma yaaa.. elitmde arar birazdan gel der.. ya bi bırakın daha yeni hamileyim rahat geçsin..

aman bee hakkaten bi kendi haline bıraksalar ya senii
canın isteyince gidersin elbet

herkese slm günaydın kızlar
klasik bir pazartesi sabahı klasik bir pazartesi sendromu yaşamaktayım sizlerde ne var ne yok

günaydın canım nasılsın
evet aynen dediğin gibi klasik bi pazartesiii

bende gectıımız haftalarda malum bu konuya yabancı oldugumdan arastırma yaptım testler falan yapılması gerekıyorms eşimle konustuk dün bizde senın gbi düşünyoruz.hazırlklara baslıycaz ama ne zaman harekete geceriz bilemiyorum.etraftan da dürtmeler basladı alttan alttan

Ben aranıza yeni katıldım bnm 7 yaşında bir kızım var 2 bebeği düşünüyoruz ama olmuyor adet düzensizliği yüzünden korunmuyoruz da ne yapacağım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.....

günaydın canım kolqay gelsin...bizde klasik bir haftaya başladık...

aynı dimi hep çok sıkıcı çook nasıl gidiyor bulantılar başladı mı?

aman bee hakkaten bi kendi haline bıraksalar ya senii
canın isteyince gidersin elbet

günaydın canım nasılsın
evet aynen dediğin gibi klasik bi pazartesiii

of off

az önce atlamışım hoşgeldin

Ben aranıza yeni katıldım bnm 7 yaşında bir kızım var 2 bebeği düşünüyoruz ama olmuyor adet düzensizliği yüzünden korunmuyoruz da ne yapacağım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.....

hoşgeldin doktorların önerisi ne oldu doktorlar görüştün mü ?

hoşgeldin sende aramıza...

başlamak bitirmenin yarısıdır.. mesela kendinize bi tarih koyun o gün başlayın..bak saç bile önemli moral açısından eşim izin vermedi diye saçlarımı ne boyaya bildim nede kesebildim.. şimdi sinirden ölüyurm :))

aynı dimi hep çok sıkıcı çook nasıl gidiyor bulantılar başladı mı?
ara ara oluyor.. kızlar ya meyve suyuna aş erermi insan :)

Günaydın kızlar nolcak benim bu halim yaaa 1 tost yedim ve 10 dakika sonra yediklerimin hepsini dışarda buldum oooof oof midem çok kötü gene 4. ay bitecek nerdeyse hala düzelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…