haklı ama eşimde bana kızıyor beni takip ediyor balkon silmek yasak evde çok is yapmak yasak :)
haklı ama eşimde bana kızıyor beni takip ediyor balkon silmek yasak evde çok is yapmak yasak :)
herkes nerde ???
ben yemeğimi yedim geldim ama açım yine yaaa
sorma ya bankada çok yoğun tekrar bişeyde atıştıramadım çikolatam vardı onu yedim az önce bi yandan da leblebi yiyorum ne yapayımhoşgeldinn canımmmm bende de öle oluo yemek yiyiom 1 sn tıkanıom sonra büyük bu boşlukkkkkkkkk........cup diie yutuo bebikler galibaa
sorma ya bankada çok yoğun tekrar bişeyde atıştıramadım çikolatam vardı onu yedim az önce bi yandan da leblebi yiyorum ne yapayım
canım evden ne bulursan getirrrrrrrrrrrrrrrrr ye herşeyiiiiiii
Selamlar arkadaslar.. Nasilsiniz?
kizlar ben geldim :) merak ettiniz biliyorum ama biz iyiz. kusura bakmayin giremedim hic. iki hafta daha calisacaktim ama doktor bebegin kilo almasi icin bol bol uzanmam lazimmis rapor yazdi yani bundan sonra hep evdeyim. bol bolda dinleniyorum yiyorum tembellik yapiyorum uzaniyorum valla. bu arada hemen anlatayimda sizde rahatlayin. kizimin kemik yapisinda birsey yok sadece bebisim yavas kilo aliyormus. benim yememden icmemden kaynaklanmasada benim yinede tabi saglikli iyi beslenmem gerekiyormus. birde bol bol su icmem lazim. neyse kizlar kocis gelir simdi sorar napiyon diye. ben hepinizi öpüyom. ebru dogurdu mu kizlar ya??? cok merak ediyorum. birde kizlar bende 1-2 hafta kesin erken dogururmusum. canlarim benim özledim sizi yarin sabah girmeye calisiri,m. kib. öpüyorum sizi
kizlar ben geldim :) merak ettiniz biliyorum ama biz iyiz. kusura bakmayin giremedim hic. iki hafta daha calisacaktim ama doktor bebegin kilo almasi icin bol bol uzanmam lazimmis rapor yazdi yani bundan sonra hep evdeyim. bol bolda dinleniyorum yiyorum tembellik yapiyorum uzaniyorum valla. bu arada hemen anlatayimda sizde rahatlayin. kizimin kemik yapisinda birsey yok sadece bebisim yavas kilo aliyormus. benim yememden icmemden kaynaklanmasada benim yinede tabi saglikli iyi beslenmem gerekiyormus. birde bol bol su icmem lazim. neyse kizlar kocis gelir simdi sorar napiyon diye. ben hepinizi öpüyom. ebru dogurdu mu kizlar ya??? cok merak ediyorum. birde kizlar bende 1-2 hafta kesin erken dogururmusum. canlarim benim özledim sizi yarin sabah girmeye calisiri,m. kib. öpüyorum sizi
Günaydınnn dünya kadınlar günümüz kutluu olsuunnn...:) karar verdik eşimle eminiz artık cocuk istiyoruzz:)
hadi yaa maşaallah didem falan naptı acaba.biran evvel gelseler de tecrübelerini paylaşsalar bizimle.ismim saliha bebeğim de 31 haftalık altta görünüyor.az kaldı yani.fethiyedeydim.yakında taşındık antalya aksekideyim.öyle işte nerdne nerelere geldimen yeni ebru doğum yaptı perşembe günü...
sen nerede yaşıyorsun? bebek varmı bu arada isim neydi?
günaydııın hanımlarr..
hatice gelmiiş ,reyyan gelmişş.görememişiz.
haticee neler yasadın kızın nasıl anlatsana yahuu.cok merak edıyoruz.
reyyaan canım Allah yardımcın olsun ınsallah.gonlune ferahlık versın.inşallahh hersey yoluna gırer .
diğer hanınmlar nerdesınız huuuuuuuuu..
haftaiçi olmasına rağmen kimse yok nedense.dün oğlumu görmeye gittim manavgata.çokçok iyi elhamdülillah.1800 olmuş maşaallah yavrum.efnancım neredesin canım yaaa
selam kızlar ay reyyan şükür kavuşturna kız aklım hep sendenydi sordum durdum seni tahmin ettim neti yok heralde dedim nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?