bence okadar uğrasmak yerine %100 bitkisel olan Amwayin hem deterjan hem kişisel bakım hem kozmetik ürünlerini kullanın böyle bi tasanızda olmasın.İnanmayanlar labaratuarlarda test ettirebilir.
valla bugun sacimi yikarken dusunuyodum bnu. sarimsak fln bi suru yag fln var sampuanmda -tatlicadiarzu- sonucta akiyo ddgn gbi ddm cildime zarar veryo olablrmiim bi taraftan dye hay gozunu seviim laelaelaelaelae
kesinlikle inaniyorm soyledgne! ama sabun kullanma taraftari degilim be canim boshayallersmile gull suyu aldim 2 gundur kullaniyorum en guzel yani saf ve dogal! olumunekankayizsmile tesekkurler deneyimlerini paylastgn icin.. gercekten kizlari bilemicem ne hissettler okurken inandilarmi ? lakin huzur dolu bi yaziydi vallahi ohaoldumsmile en azindan hissederek okudum cnm tskler zemuszemus
kullandigim tum urunleri yermis bulundun kaydirigubbakcemile3 ya tmm birakcam peelingmis cart mis curt mus boshayallersmile .. denicem valahi opuyorm kocaman :kedi: boshayallersmile
yeliiiiz uc gel delikafadulden
bepanthen nemlendirici kullandnmi hiic? almayi dsuunyorm tatile gtmeden tertemz olcm ins islemlerimi hizlandiryormda :lepi:
arkadaşlar bende bi bilgi payşlaşayım.kullandığımız şampuanların içine çam terebenti ni damlatırsak şampuanın içindeki kimyasalları etkisiz hale getiriyormuş.kanal 7 de bi doktor açıkladı.ha ikbalin programında duydum.aktarlarda var.bende hemen alıp deneyecem.
ayrıca ben elma sirkesi kullanıyorum.sivilcelere pamukla sürüyorum.alnımda vardı ağrılı ve kırmızı ve büyük(ambulans ışığı gibi)kaydirigubbakcemile3 valla küçülttü ve rengi değişmeye başladı.
geldim kuzum geldiiimmmm kaydirigubbakcemile3
vala bepantenenin merhemini kullandım roaccutane kullanırken dudaklarım ve yüzüm tanınmıcak hale geldiği içinkaydirigubbakcemile
neyse şöyle bi öneri sunabilirim tüm arkadaşlara ve en başta sevgili zahiriciğime
"bepantene plus" var antiseptik özelliği olan. fiyatı 4,5 tl olması lazım. eczaneden reçetesiz alınabilen bişey. bunu zaman zaman malum dönemlerde yüzümde bir iki çıkan sivilce oluyor ya da yanlışlıkla şampuan akıttığım yerde en geç iki gün içinde çıkıyo zateno zamanlar sivilcenin üzerine sürüyorum geceden sabah bi kalkıyorum fosss diye inmiş bizimki kaydirigubbakcemile2 zamanında izlerimde sürmüştüm aynı zamanda iyi de nemlendiriyor. gözlerimin çevresine sürmemek kaydıyla geceden sürüp sabah yıkamıştım hem izlerim geçti hem de sivilceler yok oldu. ama çok önemli bi nokta var BUNU SÜRDÜĞÜN ZAMAN KESİNLİKLE SABUN YIKAMA JELİ DUŞ JELİ VS GİBİ BİŞEYLE YIKAMA YÜZÜNÜ. BU TİP ŞEYLER BEPANTENE PLUSLA GEÇİMSİZDİR. ve kaş yaparken göz çıkarırsın. zaten direk bol suyla yıkayınca çıkıyor çok büyük ölçüde. zaten kalanı da emiliyor. EĞER İLLE ECZANE BAZLI Bİ ÜRÜN KULLANCAM SONRADA SABUNLA FOŞURDATA FOŞURDATA YIKICAM DİYOSAN BEPANTENE MERHEM SÜR. istediğin şekilde yıkarsın yüzünü. bepantene plusu bir kaç gün yapabilirsin ya da ara verip yapabilirsin ya da gerektiği zaman. şuan sadece berlli belirsiz delikler var yüzümde çok dikkatli bakmak gerekio görmek için ben bile zor görüyorum zemuszemus zaten onlar içinde bi çözüm yok malesef. onun haricinde süperim süper delikafadulden ama yinede dediğim gibi kimyasaldan yana değilim. ama yine de illa da nemlendiricem diyosan eczana ürünü kullan bepantene iyi bi çözüm. bepanthol de var ama hiç denemedim. ilaç mümessili bi arkadaşım var kozmetikten nemlendirici alacağına hametanı sür yat sabah yıka diyo yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?