kiiiiz sen nerden geldin oyle aklinialirimsmile
bu kdr aciklayici olcagni beklemyodumtaam canimcim herseyi yapcam aaaynen. almam grknler o zaman sdece bepanthen ve su soyledigin sabundan. ins marketlerde vardr sositososito bide resmlerini eklersen super bsy olcak bu topic benden soylemesi :kedi: cok sagol hayatm boshayallersmile
Bende artık hiç bişe kullanmamkdan yanayım..
evet bu saç kremlerini bende biliyorum doktor söyledi bana sırtımda sivilce oluyordu saç kremi kullanıyorsan saçını öne eğerek akıt önce kremini demişti..
duruluma olarak saç kremi kullanıp tekrar keselenmediğimiz için ciltte kalıyor saç kremi ve sivilceye dönüşüyor yağ birikiyor..
Çok bişiler sürmekde iyi değil..
Suan sadece moss kükürtlü sabunu kullanıyorum onun harici hiç birşey sürmüyorum
Bi çok şey sürdüm kullandım daha çok azmıştı sivilcelerim şimdi daha iyi
Kükürtlü sabuna devam..
kiiiiz sen nerden geldin oyle aklinialirimsmile
bu kdr aciklayici olcagni beklemyodumtaam canimcim herseyi yapcam aaaynen. almam grknler o zaman sdece bepanthen ve su soyledigin sabundan. ins marketlerde vardr sositososito bide resmlerini eklersen super bsy olcak bu topic benden soylemesi :kedi: cok sagol hayatm boshayallersmile
kuzum bi de havlu kağıt alıcaksıniiyi markaları tercih etmeni tavsiye ediyorum. kağıdı daha kaliteli ve artık malzemeden yapılmış olmuyor. bi de kokulu değil normal klasik kokusuz beyaz renkli olanını kullanman gerekiyor kaydirigubbakcemile5
cnmin ici palmolive i nette inceledm.bna uymaz cnku snn cilt tipin kuruysa ve sna uyduysa yagli cilde gelmz o o yuzdeeeen hemen gttm taaam bna gore bi sabun aldm yag dengeleyen dermatolojk onayli ve alerjk reaksiyonlari en aza indirgeyen.nivea baby kaydirigubbakcemile2 muthis mutluyum cnku bi tasla bi suru kus vuruyorm kaydirigubbakcemile3 yarn sdece su plus la kagt havlumuda aliiip tarihimi atiiiip beklicem bakalm ohaoldumsmile hergun olmasada 2 gune 1 durumumu belrtiim yani izler azaliyo kizarmiyorum fln diye :hulya: cok optm hayatm resmlerini mrkla bekliyorm valahi olumunekankayizsmile
heyecandan olceeeem hadi hadiiiii kaydirigubbakcemile3
ayrica yelizcim istenmeyen tuylere fln cozum buldunmu seen bilginden yararlancam nihahaha sempatiksalakcinni bi hayli bilincli bi kanka gbisin :kedi:boshayallersmile
sn bnmsin bn gorsem yeter :lepi: sahane bisy bu gercekten masallah diyeymde nazar fln degmesn. ayrica cok tatlisinz hayatm aklinialirimsmile
bende alabilirm aslnda.braz zmn gecsn makyaja basliim ufak olmazmiii ?
bide uni.ye baslarsam oyle sade sade gitmiim :)
20li yaslardasn zannimca dmi sekerim ayrca pek sirinsin mslh
islandcım fotolarıma yorum yazmışsın ama ordan cvp veremiyorum yeni üye olduğum için... daha limitim yeterli değilmiş..
burdan görürsün umarım...
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...
allah sizlere daha iyisini verir işallahhkaydirigubbakcemile3
saol canım benim 23 yaşımdayım. üniverstede pide surattım gördüğün gibi... mafoldumben
hatta o resim yine iyileşmiş hali.. daha da beterdi.. onlardan bulamadım.. bulursam koyarım.. ki zaten o halim bile felaket ötesi gördüğün gibi.. okadar şişlerdi ki yastığa yüzümü koyamıyordum. oradaki fotoda biraz inmiş halleri en azından gece acıdan uyuyamadığım zamanları atlatmıştım..:gitme:
ayrıca çoookk teşekkür ediyorum iltifatların için tekrardann kaydirigubbakcemile3
saçlarım da uzun bayaa ordaki fotolarda yarım topluydu pek belli olmuyo ama çekince belime geliyodüşün ki bu saçları hem kıvır kıvır lülü hem uzun nasıl yüzüme şampuan getirmeden yıkamaya çalıştığımı akannehir
olsun ama hepsine değer vallaa kaydirigubbakcemile2
.
ama bise anlamadim, saclarimizi sampuanladigimiz zaman bütün vücudumuz
sampuana degmis oluyor, öyle olunca bütün vücüdumuzda sivilce olmasi lazim
yüzümüzü sampuandan sakindik diyelim geriye kalan bedenimizi nasil sakinacagiz
sonucta deri ayni deri degil mi???
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?