Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

vala resim olayını halletmeye çalışcam yarın... bepanten için aynı etki yapar ama sabun sende aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum deniceksin görücez. ama kullandığın jeller bilmem nelerden çok daha iyi olacağına garanti veririm olumunekankayizsmile

bepantene merhem deriyi tedavi edici ve nemlendiricidir...

bepantene plus ise deriyi hızla tamir edici ve antiseptik özelliğindedir. ki sivilcelere en yararlı olan kremlerin başında bana göre..

zahiricim sen plus olanını alıcaksın guclubacismile zaten cildin yağlı o senin için yeterli olur..

Palmolive Pure Casmire Pembe kutulu... dove gibi kutusu var. ondan alıcaksın. genelde marketlerde oluyor. büyük marketlere bak.. ama kesinlikle kutulu olcak ambalajlı deği. kaydirigubbakcemile5

kükürtlü sabun bir süre iyi geliyor ama zamanla cilt ona alışıyor ve etkinliğini yitirip hiç bi işe yaramamaya başlıyor. ayrıca cildi çok kurutur ve erken yaşlandırır... göz çevrene sürersen kırışıklar oluşturur.. bende oldu toparlayana kadar canım çıktı..:sinifsinif:

kuzum bi de havlu kağıt alıcaksın iiyi markaları tercih etmeni tavsiye ediyorum. kağıdı daha kaliteli ve artık malzemeden yapılmış olmuyor. bi de kokulu değil normal klasik kokusuz beyaz renkli olanını kullanman gerekiyor kaydirigubbakcemile5

cnmin ici palmolive i nette inceledm.bna uymaz cnku snn cilt tipin kuruysa ve sna uyduysa yagli cilde gelmz o o yuzdeeeen hemen gttm taaam bna gore bi sabun aldm yag dengeleyen dermatolojk onayli ve alerjk reaksiyonlari en aza indirgeyen.nivea baby kaydirigubbakcemile2 muthis mutluyum cnku bi tasla bi suru kus vuruyorm kaydirigubbakcemile3 yarn sdece su plus la kagt havlumuda aliiip tarihimi atiiiip beklicem bakalm ohaoldumsmile hergun olmasada 2 gune 1 durumumu belrtiim yani izler azaliyo kizarmiyorum fln diye :hulya: cok optm hayatm resmlerini mrkla bekliyorm valahi olumunekankayizsmile

kuzum sana sölediğim dengeleyici bi sabundu zaten. ben ne kullanırsam kullanayım yine buna dönüş yaptım. ama sen bilirsin. dene bakalım olmadı bırakırsın hemen...

veeeeee sıkı durrrr birazdan fotolarımı ekliyorummmmmmmm zemuszemus

öncesi ve sonrası olarak :teytey:

heyecandan olceeeem hadi hadiiiii kaydirigubbakcemile3

ayrica yelizcim istenmeyen tuylere fln cozum buldunmu seen bilginden yararlancam nihahaha sempatiksalakcinni bi hayli bilincli bi kanka gbisin :kedi:boshayallersmile

heyecandan olceeeem hadi hadiiiii kaydirigubbakcemile3

ayrica yelizcim istenmeyen tuylere fln cozum buldunmu seen bilginden yararlancam nihahaha sempatiksalakcinni bi hayli bilincli bi kanka gbisin :kedi:boshayallersmile

o konu henüz araştırma aşamasında kuzum sempatiksalakcinni

resimleri koydum... ama özel yaptım görmek isteyen arkadaşlar sanırım arkadaşlık talebi yolladıklarında görebilcekler sadece. özel yaptım çünkü..

sadece konuyu okuyanlar görse yeter.. okadar kötü ki eski halim herkes buna dayanamayabilir :sinifsinif:

görüceksin zaten son halimi bebek gibitim bebekkk kaydirigubbakcemile2

.

alllaaaaam inanamadimm akannehir bendemi boyle olcam smdi ins ins inssssss :Saruboceq: yelizz supersin cnm yaa kaydirigubbakcemile2

bide pudra derken ? markasi fln nedir?

sn bnmsin bn gorsem yeter :lepi: sahane bisy bu gercekten masallah diyeymde nazar fln degmesn. ayrica cok tatlisinz hayatm aklinialirimsmile

sn bnmsin bn gorsem yeter :lepi: sahane bisy bu gercekten masallah diyeymde nazar fln degmesn. ayrica cok tatlisinz hayatm aklinialirimsmile

saol canım benim... allah sizlerede o günleri göstersin yarabbiimm...

dediklerimi yaptım sadece kuzum... sadece anlattıklarımı yaptım ve gördüğün gibi yüzüm şuanda...

ya şu avonda color trend die bi pudra varya kapatıcılığı hiç yok gibi böle çok hafif bişe..

ben sevmiyorum öle çok kapatan şeyleri.. bunu da kokusunu beğendiğimden almıştım

kapatmıyo pek ama zaten ihtiyacım da yok çok kapatmasına kaydirigubbakcemile2

bende alabilirm aslnda.braz zmn gecsn makyaja basliim ufak olmazmiii ?
bide uni.ye baslarsam oyle sade sade gitmiim :)

20li yaslardasn zannimca dmi sekerim ayrca pek sirinsin mslh

bende alabilirm aslnda.braz zmn gecsn makyaja basliim ufak olmazmiii ?
bide uni.ye baslarsam oyle sade sade gitmiim :)

20li yaslardasn zannimca dmi sekerim ayrca pek sirinsin mslh

saol canım benim 23 yaşımdayım. üniverstede pide surattım gördüğün gibi... mafoldumben

hatta o resim yine iyileşmiş hali.. daha da beterdi.. onlardan bulamadım.. bulursam koyarım.. ki zaten o halim bile felaket ötesi gördüğün gibi.. okadar şişlerdi ki yastığa yüzümü koyamıyordum. oradaki fotoda biraz inmiş halleri en azından gece acıdan uyuyamadığım zamanları atlatmıştım..:gitme:

ayrıca çoookk teşekkür ediyorum iltifatların için tekrardann kaydirigubbakcemile3

saçlarım da uzun bayaa ordaki fotolarda yarım topluydu pek belli olmuyo ama çekince belime geliyo düşün ki bu saçları hem kıvır kıvır lülü hem uzun nasıl yüzüme şampuan getirmeden yıkamaya çalıştığımı akannehir

olsun ama hepsine değer vallaa kaydirigubbakcemile2

islandcım fotolarıma yorum yazmışsın ama ordan cvp veremiyorum yeni üye olduğum için... daha limitim yeterli değilmiş..

burdan görürsün umarım...

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...

allah sizlere daha iyisini verir işallahhkaydirigubbakcemile3

Maşallah canım gerçekten yeniden doğmuş gibi olmuşsundur.
Ne kadar zamnada düzeldi peki?

.

ama bise anlamadim, saclarimizi sampuanladigimiz zaman bütün vücudumuz

sampuana degmis oluyor, öyle olunca bütün vücüdumuzda sivilce olmasi lazim

yüzümüzü sampuandan sakindik diyelim geriye kalan bedenimizi nasil sakinacagiz

sonucta deri ayni deri degil mi???

.

cok moral oldun tatlm vala darisi basima kaydirigubbakcemile2

inanmıyorum ya süper olmuşohaoldumsmile
mucize gibi bişey sanki
sadece şampuan kullanmayarak mı oldu canım yani ayy vallaha inanamadım
benim s,v,lce problemim yok ama bu kadar geçebileceğini hiç düşünmemiştim

hayır canım benim deri aynı deri değil. yüz derisi vücut derisinden çok farklıdır çok daha incedir. ,ve çok daha hassas...

yukardaki yorumlarımda vücudunda sivilcesi olanlar için ne yapmaları gerektiğini yazdım..

bebek şampuanı (tercihen komilinin yeni çıkardığı ya da johnsons baby.) yıkarsın saçlarını

daha sonrada durulanmayan bakım kremi ya da bakım spreyi sıkarsın duştan sonra. rahat rahat taranır saçların olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…