Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım nasıl gidiyor???

günlerdir çok yoğundum giremedim nete... çok bıraktım dimi sizi bu sewfer:sinifsinif:

gelişme var mı canım?

Canım o bahsettiğim kırmızı kocaman acılı sivilcelerim artık yok kaydirigubbakcemile2 hatta yüzümde hiç sivilce yok artık bayanssulusmile ama lekeler var. Bakalım onlarda zamanla geçecekler ins sositososito saçım kuruyana kadar dahi yüzüme değdirmiyorum. Şampuandan çok korktum ben :1shok: yıllardır mahvetmiş yüzümü. Limonu zaten arada bir yerdim. Şimdi neredeyse hergün 1 limon hatur hutur yiyorum Çok saol yeliz canım. Allah senden razı olsun olumunekankayizsmile

benimde her adetimde illa göğsümde bi tane sivilce çıkıyo ya her defasında niye ki acaba yıllardır bu böyle zaten sırtımdada sivilceler çıkıyo meğer onuda saç kremi yapıyomuş ama nasıl kullanmadan durucam ki hala kullanıyorum saç kremi sırtıma deyiyo mecburen:2:

elidorun ve glisin sprey şeklinde ,durulama gerktirmeyen saç kremleri var onlardan kullanıyorum ben...saç kremi kullanmıyorum çok yumuşatıyo diye..ben çok memnunum sen de dene istersen..böylece vucuduna da deymemiş olur -tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar benimde yanağımda bikaç tane sivilce izi var geçmedi aylardır.sinir ediyo beni.bazen yeni sivilce çıkıyo oralarda.alnımda yok ama yanağımda çıkıyo.bakalım bende alıyım bu sabunu ve dediğiniz kremi.bide bişey sorcam limon yiyoruz demişsiniz.koca bi limonu nasıl yiyosunuz merak ettim =) kabuğuyla falanmı..zararı varmıdır her gün 1 limon yemenin acaba ?

Limon yemenin zararı yok canım. kanı sulandırıyor. kaydirigubbakcemile2

onalrdan kullanıyorum zaten canım hem normal saç kremi kullnıyorum durulanan,hemde sıvı saç kremi kullanıyorum yani swarzkopf gliss daha öncede zaten lorealinkini kullanmıştıma.s

selam yeliiz..paylaşım için gerçekten çok teşekkürler.okuyunca inanamadım akannehir.bende tretin kullanıyorum 2 aydır kullandığım şeyler içinde sadeceo iyi geldi gibi ama yaz aylarındayız malum leke yapmasın diye bırakcam gib gözüküyo.bide polikistik overla ilgili 1 ayda kurtulursun inş gibi bişey yazmışsın bi arkadaşa ben asıl onu merak ettim onu da paylaşırsan çok sevinirim

allah senden de razı olsun canım benim... izleri takma kafana zamanla geçiyo merak etme. benim geçti...

benden dualarınızı eksik etmeyin bu aralar çok ihtiyacım var mafoldumben

canım saçını yana aşağı doğru tut kafanı öyle kremle ve durula...

ama kesin çözüm olarak saçlarını kremleme banyodan çıkınca durulanmayan saç bakım spreyleri ya da kremleri oluyor. onlardan sürersin sorun kalmaz olumunekankayizsmile

canım onunla ilgili ayrı topi açıcam heralde bu gidişle :)

özel msj olarak atıcam şimdi sana :)

çooook sağol canım ilgilendiğin içinopuyorumnanaktan..bide merak ettiğim bişey daha var yanıtlarsan onu da çok sevinicem pko nun kronik olduğu söylenir.hani sen kistlerden kurtulduktan sonra tekrar oluşmaya başlıyomuş.sende böle bişi oldu mu veya kürü tekrarlıyomusun belli aralıklarla:uhm:son bişiy fotoları çok merak ettim...:))arkadaş olarak eklermisin benide

pardon canım eklemişsin ben görmemişim fotoları gördümmm..
birincisi maşallah kaymak gibi olmuşsun aman nazar değmesin:)))
ikincisi de bahsettiğin kürü uyguladıktan sonra mı ciddi bi değişim oldu yoksa sadece sabun kullanmaya başladıktan sonra mı
ayyyy bida sölemden geçemicem nazar değmesin inşallllllaaahopuyorumnanaktan

allah senden de razı olsun canım benim... izleri takma kafana zamanla geçiyo merak etme. benim geçti...

benden dualarınızı eksik etmeyin bu aralar çok ihtiyacım var mafoldumben

Canım benim herşey gönlünce olur ins. Nazara geldin ya :teselli: Allah yardımcın olsun.

sayfaların hepsini okumadım ama okucam,çok çok mantıklı hakikaten şampuanın yüze değdirilmemesi,çok teşekkür ederim bende yeliz :) çok aşırı sivilceli bi yüzüm yoktur ama yinedede çıkar arada,1 ay öncede ameliyat oldum sanırım narkoz cildimi iyice bozdu şu aralar limonla gül suyuyla falan biraz hafiflettim ama tam olrak geçmediler tabi,birde benim kahküllerim alnımın üstünde sanırım saçlarımdan dolayı kaş çevresinde sivilcelerim oluyor ona ne yapmalıyım acaba ya fisfisfis

ekledim canım...

sen pko için söylenenlere bakma. sivilceler için de çok şey söylüyorlar ama gördüğün gibi bebek gibi bi cildim var artık kaydirigubbakcemile2

kürü tekrar edebilirsin tabi. en fazla 2 defa yapabilirsin. ama ben ikinci kez yapmadım. yaklaşık 6 ay ya da daha fazladır hiç bir sorun yok olumunekankayizsmile

canım ben cildim düzeldikten sonra pkodan kurtuldum... o yüzden diorum pko nun sivilcelenmeyle hiçbir alakası yoka.s

Canım benim herşey gönlünce olur ins. Nazara geldin ya :teselli: Allah yardımcın olsun.

sağol canım.... allah razı olsun...

ama kendime hep şunu söylüyorum... Bırak hayat sana rağmen değil,seninle beraber aksın."Düzenim bozulur,hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme.Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını...

herşey geçicek... hiç bir şey daimi değildir...

kahküllerini uzatmaktan başka çaren yok canım.. limonu da yüzüne sürme sakın... süreceğine ye bol bol..

arkadaşlar... bazı özel sebeplerden dolayı bir süre aranızda olamayacağım... tavsiyelerimin işe yaradığını görüceksiniz.. kendinize zaman tanıyın... dert etmeyin.. geçicekler... aklınıza hep şunu getirin hayatta asla telafisi olmayan şeyler yaşanıyor... çok daha büyük acılar yaşanabiliyor... ben iki sivilce için kendimi üzemem deyin... görüceksiniz... yok olucaklar... umudunuzu kaybederseniz dönün bu topicteki tüm msjlarımı okuyun... size gerekli olan herşeyi bulacaksınız...

hepiniz allaha emanet olun... iyileşeceğinize inanın... tavsiyelerime harfiyen uyun... bi gün döndüğümde hepinizi iyileşmiş bulmak istiyoıum...

bir de dualarınızı benden eksik etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…