kahküllerini uzatmaktan başka çaren yok canım.. limonu da yüzüne sürme sakın... süreceğine ye bol bol..
arkadaşlar... bazı özel sebeplerden dolayı bir süre aranızda olamayacağım... tavsiyelerimin işe yaradığını görüceksiniz.. kendinize zaman tanıyın... dert etmeyin.. geçicekler... aklınıza hep şunu getirin hayatta asla telafisi olmayan şeyler yaşanıyor... çok daha büyük acılar yaşanabiliyor... ben iki sivilce için kendimi üzemem deyin... görüceksiniz... yok olucaklar... umudunuzu kaybederseniz dönün bu topicteki tüm msjlarımı okuyun... size gerekli olan herşeyi bulacaksınız...
hepiniz allaha emanet olun... iyileşeceğinize inanın... tavsiyelerime harfiyen uyun... bi gün döndüğümde hepinizi iyileşmiş bulmak istiyoıum...
bir de dualarınızı benden eksik etmeyin...
arkadaşlar.. dayanamadım nasıl olduğunuzu merak ettim de geldim... gördüğüme göre çok güzel gelişmeler var... çok sevindim inanın buna... daha da iyi olucaksınız sabredin... fotoları kaldırdım... tekrar dönmeyi düşünmüyordum çünkü... ama dayanamadım size... merak ettim. girip bakmak istedim... biraz toparlanabilirsem dönücem aranıza yeniden... kendinize dikkat edin. tavsiyelerime uyun... birde benden dualarınızı eksik etmeyin...
arkadaşlar.. dayanamadım nasıl olduğunuzu merak ettim de geldim... gördüğüme göre çok güzel gelişmeler var... çok sevindim inanın buna... daha da iyi olucaksınız sabredin... fotoları kaldırdım... tekrar dönmeyi düşünmüyordum çünkü... ama dayanamadım size... merak ettim. girip bakmak istedim... biraz toparlanabilirsem dönücem aranıza yeniden... kendinize dikkat edin. tavsiyelerime uyun... birde benden dualarınızı eksik etmeyin...
Benim yüzümde pek sivilce çıkmazdı çıksada çok nadir çıkardı oda bi kaç güne kadar geçer iz falanda kalmazdı.
Son zamanlarda çok garip sivilceler çıkmaya başladı.
Önce bi sertlik oluyor..
Sonra kocaman şişiyor..
Acıyor..
Ve uçsuz kırmızı büyük bi sivilce oluyor ve bu uzun süre duruyor..
Sonra geçiyor ama bu süre uzun oluyor... Bazen iz kalıyor bazen kalmıyor..
Neden çıkıyorlar bilmiyorum ama bu sivilceler çok canımı sıkıyor.
Benim yüzümde pek sivilce çıkmazdı çıksada çok nadir çıkardı oda bi kaç güne kadar geçer iz falanda kalmazdı.
Son zamanlarda çok garip sivilceler çıkmaya başladı.
Önce bi sertlik oluyor..
Sonra kocaman şişiyor..
Acıyor..
Ve uçsuz kırmızı büyük bi sivilce oluyor ve bu uzun süre duruyor..
Sonra geçiyor ama bu süre uzun oluyor... Bazen iz kalıyor bazen kalmıyor..
Neden çıkıyorlar bilmiyorum ama bu sivilceler çok canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?