Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Keşke herşey dediğin kadar kolay olsa Yelizciim.. Sana faydası olan, bana zararlı olabilir; bu, cilt tipine göre değişir. Ben de deneme tahtasına döndüm. Banyo, köpük meselesini ben de uygularım ama bana, bu güne kadar hiçbir ürünün gümüş suyu kadar faydası olmadı. 4. günüm ve kırmızı, ağrılı, iltihaplı sivilceler sondü ve yenisi de çıkmadı. Bu da bence senin cilt tipine bağlı. O yüzden önyargılı olmamak lazım..

canım saol paylaşmışsın ama lütfen bu topicte bu tip şeyleri önerme.. bununla ilgili açılmış topiklere yazabilirsin...

burada biz gerçekten doğru yöntemler deniyoruz. kişiye göre değişen yöntemler değil..

canım araştırma yaparken forumlarda milletin yazdıklarına göre bi karara varıp bunu doğruymuş gibi kabul etmeyin lütfen...

bephantene ile ilgili öle bişe olsa en başta bende olurdu. aksine benim var olan tüylenme sorunumda çok önemli bir boyutta azalma var. ayrıca kuru ciltler için olduğu doğru değil. çünkü zaten yağlı bir ürün değil...

ayrıca benim cildimdede bir dönem yağlanma sorunu oldu. ve baphanten kullandım hiiiçç bir zararı olmadı. bephanten antiseptik bir kremdir.. nemlendirici yada yağlandırıcı değildir..

ayrıca hergün kullanım için gayette uygundur. hergün tüm yüze değilde sivilceli kısma iki üç günde bir de tüm yüze sürersin çok da içine sinmezse... onun haricindede zaten çok fazla yara tedavisinde kullanılıyor bu krem. öyle olsa pansuman için kullanılmazdı her gün dimi???yasakkelime

canım tabiiki milletin yazdıklarından yola çıkarak yazmadım bunları.milletin yorumlarına baksaydım,her duyduğumu ,kulağa hoş geleni denemiş olmam gerekirdi;ki ben hiç bişey yapmadığımı belirtmiştim.
kuru ciltler için olduğunu da;Suna Dumankaya nın kuru ciltler için hazırladığı,içinde bepanten plus olan peelingten yola çıkarak yazdım.
iyi sonuçlara kulak verdiğim kadar olumsuz sonuçlarıda gözardı etmemek düşüncesindeyim.Ve zaten bunun için paylaştım kremin etkilerini.sen kremi uzun zamandır kullandığını söylemştin ve sivilcelere ii geldiğini belirtmiştin ama;sende de tüylenme gibi bir etki yapıp yapmadığını sormak istedim:uhm:

Son düzenleme:
Aynen canım.. Ben de sana aynı şeyi diyecektim.

evet canım.. dediğim gibi kişiye özel şeyler değil. herkese uyabilecek yöntemler bunlar.. deneyenler görüyorlar zaten.. gelişmelerini de sürekli takip ediyorum...

onun için sorun yok... ayrıca asla hiçkimsenin gümüş suyu kullanmasını tavsiye etmiyorum. bu tarz ağır metallerden uzak durun arkadaşlar... doğal dediklerine de inanmayın. doğal olsa bile bu bir ağır metaldir ve vücudunuzun buna tepkimesi ilerde nasıl olucak asla bilemezsiniz.lmaz:

Son düzenleme:

yok canım yok. öle bi durum sözkonusu değil. olmaz da zaten. içindeki bileşenlerde tüyleri besleyen hiçbir madde yok. zaten ben ince eleyip sık dokurum çok.. anlamışsındır zaten.

ayrıca suma dumankayanın kuru ciltler içine bephanten plus koyması bunun kuru ciltler için olduğunu göstermez canım. muhtemelen bunu antiseptik olarak koymuştur kürün içine...

alt komşumuzun oğlu şuan ergenlikte... aşırı derecede yağlı bir cildi vardı.. şuanda gayet normale dönüyor.. ayrıca yüzünde ten rengi yoktu zavallının. heryeri sivilceydi. sabah gördüm yine sınava giderken. zaten çok kısa zamanda çok yol kat etti o da. ama çok sadık kurallara. şuanki durumu sivilceleri tamamen körelmiş neredeyse iz halini almaya başlamışlar... zamanla o kısım da hallolucak zaten:hulya:

tamam yelizcim sorun yoksa.Ancak şunu belirteyim peeling in adı mı diyim,başlığı mı diyim;anla artık,suna dumankayadan kuru ciltler için bepanten plus lı peeling.idi.google dan aratırsanda ulaşabilirsin.
açıklamalar için teşekkürler..

rica ederim canım. bephanteni plusu antiseptiklikten dolayı koymuştur dediğim gibi. çünkü bu krem tüm deri lezyonlarında kullanılabilir olduğu için yağlı karma kuru cilt şeklinde bi ayrım sözkonusu değildir a.s

.

bephanten plus içeriği

Dekspantenol (50 mg), klorheksidin HCI (5 mg) Dekspantenol hücre içine girdiğinde pantotenik aside dönüşerek, hücre metabolizmasında önemli rolü olan koenzim-A'nın yapısına girer. Mitoz bölünmeyi ve kollagen liflerin dayanıklılığını artırarak yaranın iyileşmesini hızlandırır. Klorheksidin HCI cilt enfeksiyonlarında genellikle rastlanan Staphylococcus aureus gibi gram-pozitif bakterilere karşı bakterisid, gram-negatif mikroorganizmalara karşı da benzeri etkinliğe sahip iyi tolere edilen bir antiseptiktir.

kullanım alanı

enfeksiyon riski taşıyan her türlü deri lezyonu, yara ve minör cerrahi girişimler.

kullanım süresi

------Günde bir veya birkaç defa uygulanır------

sanırım bu kadar açıklama herkes için yeterlidir. bunlar prospektüs(reçete) bilgileridir..

artık yağlı ciltde sürülmez kuru cilt içinmiş yüzüm tbölgeli ben kullansam sorun olurmuş gibi endişelere yer vermeye gerek kalmadı sanırım...

en önemlisi de günde bir veya birkaç defa kulanılabilecek olması da diğer tüm sıkıntıları ortadan kaldırıyor sanırım...

.

ohaoldumsmile arkadaslar ne gümüsü ne suyu yaaaaaaaaakannehir altin suyu varmi ben ondan isterim üzarinede türkiz taslar olsun yanikaydirigubbakcemile3

yelizzzzzzzzzzzzzzz palmolive bulamıyorum koca yerde nası bir sabun bu böyle ya...ilginç...
sayende aldı herkes zengin ettin tükettin koca palmolive i...:)

zaten gidip hisse isticem sırnaşık şey

bugün gittim bebe şampuanımı,havlu kağıdımı aldım..hatta hızımı alamadım diş macunumuda değiştrdim.ama koca yerde sabun yokk yaaa :roflol: bnde bugün "yeliz'in kürü" adlı kürüme başlayım diyordum sengözlerimebaksanab

ben de o zaman hayırlı uğurlu olsun diyorum canım kaydirigubbakcemile2

işallah tez zamanda sonuca ulaşırsın. ama sabunu biran önce bulmalısın. ben de yarın gidip kendime stok yapayım bari

yoksa bu gidişle kendi kuyumu kendim kazıcam gibi gözüküyo

su dağıtana su kalmazmış yeliz

ben tartışmaya girmek istemiyorum sadece sunu diyorum %100 bitkisel raf ömrü yalnızca kimyasal ürünlerle olmuyor yapılan başka yöntemlerde var bebek mamalarında oldugu gibi mesela!Ayrıca garantisini veriyorum kimya mühendisiyle birlikte istediğin labaratuara git ve gözlerinle gör çünkü ben gördüma.yerimseniben

cok zor bi cuma atlattim.. teyzemler geldiler sonunda 3 senedr gormedim ne kuzenlerimi ne teyzemi tek dilegim ilk gnu atlatmakti alinmadan kirilmadan ..

bayaa bi guc gerekyo cnku bbek cildime sahip degilm artk hafif kizarik ve izlerden olusan problemli bir cilt oldu benimkisi kullandiklarm yzuunden ohaoldumsmile

kendine guven herseydir arkadaslar gercekten..! ben duzenli olarak sabunumu kullandim(yelizim haala nivea ya devam alamadim henuz )

her gce bepanthenimi surdum.. her aksam lavanta cayimi ictim .. bol su tukettm.. sonuc ne mi?

-hayranim su kiza nasil azimle devam ediyo masallah ben olsam usanirdim

en zor asamayi astim kaydirigubbakcemile5 veeee en mutlu oldgum noktada su kuzenimle beraber gozledk resmen gelisim surecimi

-aaa sanki yuzun bugun daha cok dduzelmis

ve yalnizca 2gun 3 gece gecirdik beraber .. dicek fazla bsy yook :kedi: iste size sonuclar

ve sunu ogrendim kuzenimde fransada roccutan tedavsi goruyormus bana oneriyo direk ASLA! dedm lmaz:

ben onun sivilceli halini hic gormedm amaaa sivilce leke falan yok tamam kabul hos bisey bu .. fkat surekli dudak kurumasi icin elinde Turkiyede olmayan bi ilac tutup suruyo.. terlediginde eskiden yerinde sivilcelerinin oldugunu belli eden kizarikliklar oluyo. hani boyle leke gibi degil tum yuz komple kizariyo :sm_confused:

iste boyle arkadaslarrr kimseyi umursamadan devam ediyorum yoluma inaniyorum gercekten basaracagim vereliniortak herkesin yuzu guzel yolu acik olsun alkisalkisalkis​

bende de sivilcelenmeler arttı her gün muhakkak bir iki çıkıyor
dün didadermine nin temzileme sütünü ve toniğini aldım bakalım fayda edecek mi

sizde bu yontemi deneyin isterseniz kaydirigubbakcemile2 sadece sabun ve bepanthen le disardan mudahele ediyoruz..

icerden tedaviye oncelik veryoruz boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…