Keşke herşey dediğin kadar kolay olsa Yelizciim.. Sana faydası olan, bana zararlı olabilir; bu, cilt tipine göre değişir. Ben de deneme tahtasına döndüm. Banyo, köpük meselesini ben de uygularım ama bana, bu güne kadar hiçbir ürünün gümüş suyu kadar faydası olmadı. 4. günüm ve kırmızı, ağrılı, iltihaplı sivilceler sondü ve yenisi de çıkmadı. Bu da bence senin cilt tipine bağlı. O yüzden önyargılı olmamak lazım..
senin adına sevindim yelizcim.bi kaç gündür palmolive sabun kullanıyorum,şimdilik pek bi değişiklik yok,ama küçük olan sivilceler iz haline geldi,yani dokununca pütürlü-kabarık değil.buda bişeydir.
ama bepanten plus krem hakkında ben bi kaç araştırma daha yaptım ve kuru ciltler için olduğunu öğrendim.bunun yanısıra hergün kullanıma uygun olmadığını,ayrıca ve en önemlisi kıl köklerini beslediğini!
kullananlar sivilce için çözüm olduğunu ancak kullanılan bölgede tüylenme oluştuğunu söylemişler.
peki yeliz sende böyle bir sorun oldu mu?ya da bu kremi kullanıpta böyle bir sorunla karşılaşan var mı aramızda?
canım araştırma yaparken forumlarda milletin yazdıklarına göre bi karara varıp bunu doğruymuş gibi kabul etmeyin lütfen...
bephantene ile ilgili öle bişe olsa en başta bende olurdu. aksine benim var olan tüylenme sorunumda çok önemli bir boyutta azalma var. ayrıca kuru ciltler için olduğu doğru değil. çünkü zaten yağlı bir ürün değil...
ayrıca benim cildimdede bir dönem yağlanma sorunu oldu. ve baphanten kullandım hiiiçç bir zararı olmadı. bephanten antiseptik bir kremdir.. nemlendirici yada yağlandırıcı değildir..
ayrıca hergün kullanım için gayette uygundur. hergün tüm yüze değilde sivilceli kısma iki üç günde bir de tüm yüze sürersin çok da içine sinmezse... onun haricindede zaten çok fazla yara tedavisinde kullanılıyor bu krem. öyle olsa pansuman için kullanılmazdı her gün dimi???yasakkelime
Aynen canım.. Ben de sana aynı şeyi diyecektim.
canım tabiiki milletin yazdıklarından yola çıkarak yazmadım bunları.milletin yorumlarına baksaydım,her duyduğumu ,kulağa hoş geleni denemiş olmam gerekirdi;ki ben hiç bişey yapmadığımı belirtmiştim.
kuru ciltler için olduğunu da;Suna Dumankaya nın kuru ciltler için hazırladığı,içinde bepanten plus olan peelingten yola çıkarak yazdım.
iyi sonuçlara kulak verdiğim kadar olumsuz sonuçlarıda gözardı etmemek düşüncesindeyim.Ve zaten bunun için paylaştım kremin etkilerini.sen kremi uzun zamandır kullandığını söylemştin ve sivilcelere ii geldiğini belirtmiştin ama;sende de tüylenme gibi bir etki yapıp yapmadığını sormak istedim:uhm:
yok canım yok. öle bi durum sözkonusu değil. olmaz da zaten. içindeki bileşenlerde tüyleri besleyen hiçbir madde yok. zaten ben ince eleyip sık dokurum çok.. anlamışsındır zaten.
ayrıca suma dumankayanın kuru ciltler içine bephanten plus koyması bunun kuru ciltler için olduğunu göstermez canım. muhtemelen bunu antiseptik olarak koymuştur kürün içine...
alt komşumuzun oğlu şuan ergenlikte... aşırı derecede yağlı bir cildi vardı.. şuanda gayet normale dönüyor.. ayrıca yüzünde ten rengi yoktu zavallının. heryeri sivilceydi. sabah gördüm yine sınava giderken. zaten çok kısa zamanda çok yol kat etti o da. ama çok sadık kurallara. şuanki durumu sivilceleri tamamen körelmiş neredeyse iz halini almaya başlamışlar... zamanla o kısım da hallolucak zaten:hulya:
tamam yelizcim sorun yoksa.Ancak şunu belirteyim peeling in adı mı diyim,başlığı mı diyim;anla artık,suna dumankayadan kuru ciltler için bepanten plus lı peeling.idi.google dan aratırsanda ulaşabilirsin.
açıklamalar için teşekkürler..
evet canım.. dediğim gibi kişiye özel şeyler değil. herkese uyabilecek yöntemler bunlar.. deneyenler görüyorlar zaten.. gelişmelerini de sürekli takip ediyorum...
onun için sorun yok... ayrıca asla hiçkimsenin gümüş suyu kullanmasını tavsiye etmiyorum. bu tarz ağır metallerden uzak durun arkadaşlar... doğal dediklerine de inanmayın. doğal olsa bile bu bir ağır metaldir ve vücudunuzun buna tepkimesi ilerde nasıl olucak asla bilemezsiniz.lmaz:
yelizzzzzzzzzzzzzzz palmolive bulamıyorum koca yerdenası bir sabun bu böyle ya...ilginç...
sayende aldı herkes zengin ettin tükettin koca palmolive i...:)
zaten gidip hisse isticem sırnaşık şey
bugün gittim bebe şampuanımı,havlu kağıdımı aldım..hatta hızımı alamadım diş macunumuda değiştrdim.ama koca yerde sabun yokk yaaa :roflol: bnde bugün "yeliz'in kürü" adlı kürüme başlayım diyordum sengözlerimebaksanab
ben de o zaman hayırlı uğurlu olsun diyorum canım kaydirigubbakcemile2
işallah tez zamanda sonuca ulaşırsın. ama sabunu biran önce bulmalısın. ben de yarın gidip kendime stok yapayım bari
yoksa bu gidişle kendi kuyumu kendim kazıcam gibi gözüküyo
idda ediyorum hiçbirşey yüzde yüz doğal değildir. 35 yıllık kimya mühendisinden aldım bu bilgiyi. labratuarda yapılan testlerde belli bir orana kadar olan tüm kimyasallar doğal kabul edilir. lütfen tam olarak emin olmadığın şeyleri paylaşma. benim burda anlattıklarım tamamen emin olduğum şeylere dayalı.
şöyle açıklayayım hatta sana. raf ömrü diye birşey vardır. ve bir ürünün rafta uzun süre dayanabilmesi için içine mutlaka çok çok az miktarlardada olsa kimyasal konulur. ve bu kimyasallar belli bir orana kadar olduğu sürece doğal kabul edilir. labratuarlarda yapılan araştırmalarda bu tip ürünler bundan dolayı doğal kabul ediliyor...
evde alıp bire bir kendin yapmadığın yapılışını görmediğin birşey için yüzde yüz doğal demen yanlış bir ifade. lütfen bu konuda kesin iddiada bulunmaa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?