Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
içerden tedavi derken beslenme ile alakalı mı bahsediyorsun
dove kullandım bir ara cildimi kuruttu
amway ın ballı sabununu kullandım sivilceleri iyice arttırdı
diadermine yi önerdiler zaten alerjik reaksiyonları en aza indirgenmiştir yazıyor ambalajlarında ondan ümitliyim biraz
bu arada bepanthene de denedim canım

hi hii

gecms msjlari okudunuzmu blmyorum fakat sarimsak limon yiyoruz hatir hutur kaydirigubbakcemile3

bol su tuketiyoruz kaydirigubbakcemile2 extra spor yapmaya gayret edyoruz(!) ciddi anlamda etkisini gordum deneyin isterseniz aldiginiz urunlerin yaninda ama konu sahibimiz yeliz o jeller nemlendiricler icin hic iyi seyler soylemiyodu icinde bulunan maddeler yzuumuzucok kotu etkiliyomus.. ve sampuanlar bilmiyorumkismile

her seyi yenilemis bulunuyorm valahi tum nemlendiriclerm kaliteli fondotenlerm killerim maskelerm heeepsini kaldirdm birazda bsy yapmamanin keyfini cikariyorum 1 hafta oluyo sanirim tavsiyeli :kedi:

Yeliz canım şampuan konusunda çok haklıymışsın. O kırmızı ağrılı kocaman sivilcelerimin sakinleştiğini görüyorum yenisi de çıkmadı :kedi: daha önce bahsettiğim gümüş suyunu bıraktım, kullanmıyorum. sositososito Alerji testi yaptırmayı düşünüyorum.

canım alerji testine falan gerek yok... zaten şampuanı kestikten sonra düzelmenin başladığını belirtmişsin... demekki senin kimyasala alerjin var hepimizin olduğu gibi..

bir süre bu şekilde devam et. önerilerime uymaya devam et.. bütün yazdığımız yorumları oku canım.. zaten herşeyi öğrenmiş olucaksın.. daha da düzelicek zamanla... merak etmee... geçmiş olsunn

bephanteni önerdiğim gibi denememişsiniz anladığım kadarıyla...

diadermineyi ben de kullandım.. hiçbir faydasını görmiceksiniz... ben şimdiden söylüyorum... devam edip etmemek size kalmış... ama bu konuda burdaki herkesten daha tecrübeliyim bu sorunu 15 yaşımdan beri yaşıyorum... ve şuanda yaşım 23... bu zamana kadar denemediğim şey kalmadığından tüm ürünler hakkında rahatca yorum yapabilirim...

diaderminin cildinizi çok kuruttuğunu hatta belki pul pul döktüğünü görüceksiniz.. ve sivilceleriniz üzerinde net bir etki yapmayacaktır...

alerjik reaksiyonları en aza indirgemiştir tarzındaki bir yazı sizi bu kadar etkilememeli... şimdi kendinizi bir eğitimci değilde satış pazarlamacı olarak düşünün... ben işletmeci olarak nasıl düşüneceğinize yardım edeyim.. ürününüzü satmanız için önce ikna etmeniz gerekir.. bu tip reaksiyonlardan kaynaklı çok sorun yaşanması, ürünlerin işe yaramaması ve insanların artık aptal yerine konmak istememeleri ürünleri seçerken çok daha ince düşünmelerine sebep olur.. çok incelerler ve en ufak bi açıkta hemen sızar kaybolurlar... yani ürünü almaktan vazgeçerler... ve o yazı gibi daha birçok kampanya yapılır bununla ilgili olarak.. yazdıkları şey de gerçekten çok akıllıca geldi bana.. çünkü siz bundan fayda sağlamazsanız ya da zarar görürseniz bunun suçunu ürüne değil kendinize ve cildinize yüklersiniz... ÇÜNKÜ KULLANDIĞINIZ ÜRÜN ALERJİK REAKSİYONLAR EN AZA İNDİRİLMİŞ BİR ÜRÜN. SİZE GÖRE GÜVENİLİR BİR ÜRÜN KULLANIYORSUNUZ... gerçekten çok akıllıca... hem markanın adı karalanmıyor hem de ürüne olan güven sarsılmıyor böylelikle... gerçekten bu yönlerini taktir etmek lazım... malı nasıl pazarlıcaklarını iyi biliyorlar..

şimdi oturun ve yeniden düşünün... sizce ne kadar güvenli bişey kullanıyosunuz???

.

Son düzenleme:
yeliz,bahsettiğim diğer sorunum içinde önerilerin,deneyimlerin varsa paylaşırmısın?içilecek,yenilecek yöntemlerin dışında,krem gibi ya da işe yarayan,azaltan yöntemler gibi

tüy konusuydu sanırım sorun dimi canım?

evet yelizcim.limon kullandığımı söylemiştim,işe yarıyor ve tüylerde bir azalma-incelme olmuştu.Ama sivilce problemi ortaya çıktı şimdi.
lise dönemimde bile yanaklarımda sivilce çıkmamışken artık varmafoldumben bu yüzden en azından sivilceler geçene kadar limonu bıraktım.Eğer etkili bi yöntem biliyorsan yelizcim limondan tamamen vazgeçeceğim.çünkü cildime pek ii gelmedi
hadi bakalım yeliz sana güveniyorum,bekliyorum yanıtlarını,sengözlerimebaksanabpalmolive konusunda haklı çıktın.sanırım cildime daha ii geldi.uzun yıllar dove kullandım,bunu söylemek için erken belki ama sanırım dove dan daha etkilikaydirigubbakcemile5

bunu duyduğuma sevindim... bu konuda insanları çok zor ikna ediyorum... ama sonunda mutlaka memnun kalıyorlar... palmolivenin tek geçerim dediğim tek ürünü sanırım bu sabun.. başkada hiçbirşeyini kullanmıyorum zaten...

evet limon cilde sürüldüğünde böyle bir etki yapar... bunu en baştan beri anlatmaya çalışıyorum.. asit içerikli olan herşeyy cildinize zarar verir... çünkü asidi özümseme gücü cilde değil ayrıştırılacak maddenin türüne göre karaciğer böbrekler bağırsaklar vb. organlarımıza aittir...

o yüzden yüzünüze limon sürmek yerine oturun limonu yiyin diyorum işte... eğer tüylenmene iyi geldiyse ye sen de... bu şekildede emin ol çok iyi bir oranda etki göstericektir..

ama üzülerek söylüyorumki bu konuda henüz kesin diyebileceğim bir çalışmam yok.. hala deneme aşamasında olan bir kaç yöntemim var. ama tam bir sonuç almadan bunu kimseyle paylaşmam... çünkü tam başarı olmaması demek bana olan güvenin de sarsılması demektir... kii bu benim göze alabileceğim bir durum değil..

sen önce sivilcelerini hallet canım.. gerisi için bulucaz bi çaresini süprizzzzz

Son düzenleme:
peki canım anlıyorum seni.
sen p.o. dan kurtulduğunu söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam,ben oradan yola çıkarak sordum yöntemini,tüy problemi için çözümünü
msj sayım yeterli sayıya ulaştığında sana bi kaçbişey daha sormak istiyorum yelizcim.o zaman msj ile iletirim sorularımı.ii geceler herkese

mrb arkadaşlar 40 sayfanın hepsini okuyamadm
bugün palmolive sabun ve bepanthen plus aldım
ilk önce yüzümü sabunla yıkadım ve kremi sürdüm dogruumu gidiyorum kızlar
daha ne yapmam gerekior kaydirigubbakcemile3

Canım sabunla yıkadıktan hemen sonra mı sürdün bepantheni? Yeliz de söylemişti ben de prospektüsten okudum. Sabunlarla iyi geçinemiyormuş bepanthen aman canım dikkat et aradan zaman geçsin, yüzünü suyla bolca yıka öyle sür. Aradan 1 saat falan geçsin. :1no2: Ayrıca hergün 1 - yada yarım saat spor yapman gerekiyor. Yüzüne şampuan değdirmeden saçlarını yıkamalısın. Hergün 1-2 diş sarımsak ve limon yiyoruz. a.s

tamam canımm beklicem

çok yanlış çok çok yanlış...

hemen oturup tüm sayfaları okumalısınlmaz:

canım nasıl gidiyor???

günlerdir çok yoğundum giremedim nete... çok bıraktım dimi sizi bu sewfer:sinifsinif:

gelişme var mı canım?

kızlarr.benmde 2 senedir sivilce problelmim var.eskiden sadece alnımda isilik gibiydi bu sene yanağımda da çıktı.yapmadığım şey kalmadı .ama cevap hep gözümün önündeymiş de bnm haberim yokmuş
annem 45 yaşında ve 4 tane çocuk doğurdu.buna rağmen ne bi doğum lekesi ne de bi kırışığı var.nedenini şimdi anlıyorum.annem saçına doğduğundan beri bir kere bile şampuan sürmemiş.hatay yeşil sabunuyla yıkıyor ve yüzüne sudan başka hiçbirşey değdirmiyor.gençlik fotolarını görseniz cildi kaymak gibi ve saçları müthiş şekilde parlak.cildi yağlı olmasına rağmen 1 tane bile sivilce izi yok bnde bndan sonra sampuanla yıkamıcam sacımı...

Kesinlikle katılıyorum şampuanlar saçlarımızı temizlerken yüzümüzü, cildimizi mahvedebiliyor.
Benim de sivilcelerden ve kızarıklıklarından başım dertdeydi.
Yüzüm hep kırmızı kırmzı lekelerle doluydu
Ayrıca saçlarımdaki şampuan sırtıma da değdiği için orda da çok sivilce ve kızarıklık oluyordu,
şampuandan sonra başka bir sabunla temizlemeli en azından...
Bir doktor tanıdığımıza söylemiş ,saçlarını yıkarken kesinlikle şampuanı yüzüne değdirme,
geriden geriden yıka diye.
Ben de bu tavsiyeyi aylardır uyguluyorum ve katkısının olduğunu düşünüyorum.
Denemekten zarar gelmez sonuçta bi zararı da yok...

canım tarif ettiğim gibi kullanırsan şampuanı bir sorun yaşamazsın...yerimseniben

aynen canım :) kesinlikle doğru tespit etmişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…