Siyah Kutu!

Haklisiniz sanirim biraz rahatlamaya ihtiyacim var cok gerilmisim bu konuda :)

Evimize hırsız girdi, etraf darma dağındı. Tv yi yerinde göremeyince gülümsedim. Sonra bahceye indik nerden girdi hırsuz bakarken, tvyi üstü örtülü bahcede gördük. Yine mi yaa Bi götüremediniz diye söylendim. Bazen çok delleniyorum camdan asağı atıcam diye, bakalım ne zaman.

Bizim de evde var akşamdan akşama 2 saat açık en fazla.. fazla irdelemeyin.

Hahaha koptum mesajiniza :) ) bir hirsiz cozer mi diyorsunuz :)

Bilincli kullanilsa belki sorun olmayabilir. Ama cevrede bilincli kullanan kimse olmayinca ben masum goremiyorum :)
Evinize her gün mü geliyor bu insanlar , o zaman sorun olur .
Ama haftada bir falansa bence kafaya takmayin TV sevmiyorsaniz bağımlı olmasıniz diye düşünüyorum

ben abarttıgınızı dusunmuyorum
gelenler sıze tv ızlemeye mı gelıyorlar ılla cızgı fılm ızleyecekse cocuklar anne veya babası telefondan acsın versın tv bagımlısı cocuk telefona da bagımlıdır zaten

gıttıgı yere ınsan uyum saglamak zorunda benım evımın her odasında tv var yatak odası cocuk odası mutfak soyunma odası hepsınde var
bırtek oturma odamda yok
mutfaktayken ızleyecegımızı ızlıyoruz
cocuguma yarım saat dıjıtal egıtım saglıyorum
yatak odamda gerılım fılm ızlıyoruz cocugu uyuttuktan sonra veya aksıyon
salonda olmasa da olur oraya sohbete gırıyoruz cunku . sohbet esnasında tv nın ısı yok

o mısafırler resmen sımarık . kendılerıne ne eve tv alıp almayacagınız hakkında yorum bıle yapamazlar kendılerıne ne
esınız acıkcası almak ıstıyorda onları bahane edıyor gıbı gelıyor bana

Boş yere canınızı sıkmayın almışsınız artık. Ben de hiç sevmem ama eşim istedi aldık. Haftada sadece bir akşam dizi izler. Onun dışında kapalı. O yüzden moralinizi bozmayın lütfen

Empati yapayım dedim olmadı

Ne olacak ki tv izler hale gelseniz ? mesela kadın programları değilde belgesel izlersiniz ?
Yada faydalı ilginizi çekecek bir program var olabilir tv'de..
Napıyorsunuz tv yokken bilgisayar başınaysanız televizyondan daha masum değil.Yine bağımlılık ?
Boş boş vakit geçirmekten korkuyorsanız oda yine sizin elinizde..
Herhangi bir diziyi takip etme zorunluluğunuz yok mesela. Ama film izleyebilir, müziik dinleyebilirsiniz...
Televizyon tü ka ka değil yani. Kullanmayı bilmezsen telefonda-televizyonda-bilgisayarda faydalı bişey değildir.

Bizim evimizde televizyon vardı kaldirdik 3 yıldır ilk basta aileler garipsedi ama kabullendiler, kayinpederim haber kanallarının müptelasıdır o gelince laptopdan aciyoruz biz ama siz artik almışsınız , o yokmus gibi davranın

Tvyi kaldırın
Misafir geleceğinde 2 dkda salona taşıyın takın fişini
Misafir gidince tekrar kaldırın
Böylece hep orda durmak zorunda olmaz
Göz görmeyince gönül katlanır

Hahaha cok hos ya yasasin tv
Biz genellikle gunduz muzik aciyoruz evdeysek. Baris manco videolari donup duruyor,simdilerde yeni yeni Michael Jackson meraki basladi oglumda. Dinlemeyi seviyor diye kisik sesle aciyorum. Yani dozu kacirirsak her sey zararli zaten. Veya sevip sevmemenin de bir ayari olmali diye dusunuyorum. Yoksa izleyen izlesin izlemeyen izlemesin.

Icine su dok.

Ustune dantel ortmek de 90lardan kalma bir fikir olabilir mesela
Konu sahibini az buçuk çözdüysem o dantelin altında hala duruyor oluşu bile onu rahatsız eder
Sürekli görmeyeceği bir yere kaldırıp sadece misafir geldiğinde masaya vazo koyarmış gibi koysa bu denli rahatsız etmez diye düşünüyorum :)

Eve tv mi aldiniz saatli bomba mi anlayamadim iki lafinizdan biri korkuyorum olmus.acmak izlemek zorunda degilsiniz acmayin olsun bitsin.hem esiniz israt etmis sizde ne guzel esinizi kirmamissiniz.gormemeye calisin o tv yi.hangimiz misafirler yada ailemiz icin fedakarlik yapmiyoruz ki..

Tv'de zaten doğru düzgün birşey olmuyor o yüzden alışacağınızı sanmıyorum bundan endişelenmeyin ama tv yok diye gelmiyorlarsa ohh benim de canıma minnet derdim

Tv'de zaten doğru düzgün birşey olmuyor o yüzden alışacağınızı sanmıyorum bundan endişelenmeyin ama tv yok diye gelmiyorlarsa ohh benim de canıma minnet derdim
Ben de boyle dusunuyorum zaten. Muhabbet etmeye geliyorlar bir gun izlemeseler ne kaybederler yani :) Dogru soyluyorsunuz belgesel vs disinda bence de izlenecek bir sey yok bu alette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…