Haklisiniz sanirim biraz rahatlamaya ihtiyacim var cok gerilmisim bu konuda :)Bence bu kadar kontrolcü olmayın eşiniz üzerinde sonuçta ne kadar engelleyebilirsiniz ki izlemek istiyorum derse ha şu da var eşim belgesel ya da spor programları yorumları izliyor şu an gizli öğrenme olmuş bende bütün spor dallarını, antik uzay belgesellerini hepsini izlemiş gibi biliyorum:))) ama izlemiyorum başka şeyle ilgileniyorum sadece duyuyorum.
Üstteki arkadaşlara katılıyorum. Telefon bağımlılığı çok çok çok daha kötü.
Evimize hırsız girdi, etraf darma dağındı. Tv yi yerinde göremeyince gülümsedim. Sonra bahceye indik nerden girdi hırsuz bakarken, tvyi üstü örtülü bahcede gördük. Yine mi yaa Bi götüremediniz diye söylendim. Bazen çok delleniyorum camdan asağı atıcam diye, bakalım ne zaman.Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Hahaha koptum mesajiniza :) ) bir hirsiz cozer mi diyorsunuz :)Evimize hırsız girdi, etraf darma dağındı. Tv yi yerinde göremeyince gülümsedim. Sonra bahceye indik nerden girdi hırsuz bakarken, tvyi üstü örtülü bahcede gördük. Yine mi yaa Bi götüremediniz diye söylendim. Bazen çok delleniyorum camdan asağı atıcam diye, bakalım ne zaman.
Bilincli kullanilsa belki sorun olmayabilir. Ama cevrede bilincli kullanan kimse olmayinca ben masum goremiyorum :)Bizim de evde var akşamdan akşama 2 saat açık en fazla.. fazla irdelemeyin.
tv büyüklüğünde güzel bir tablo al ...üzerine as :) tv nin önüne koyun yaniZaten su an da izlemiyoruz. Ama ben rahatsiz oluyorum resmen batiyor evin icinde orda durmasi .. Atamiyorum satamiyorum psikolojimi bozdu
Evinize her gün mü geliyor bu insanlar , o zaman sorun olur .Bilincli kullanilsa belki sorun olmayabilir. Ama cevrede bilincli kullanan kimse olmayinca ben masum goremiyorum :)
Hahaha cok hos ya yasasin tvayy biz tv izlemıyoruz cuları asıl garip buluyorum ben.sanki tv deki tüm prpgramlar boş gereksiz sanıyorlar.bir kaç kanaldaki haberleri yorumları karşılaştırırız .ilber ortaylı vb gibi akıllı insanlardan bilgi alırız.çok güzel sağlık programları var.dil geliştirebılıyoruz dizilerle.tlc de çok hoş life programları var dünyayı tanıyoruz.belgesel kanallarında yakın tarih uzak tarih programları çok hoş.seçim sonuçlarını takip etmek heyecanlı tv de.çocuğum tv sayesinde 7 yaşında bir çok bilgiye sahip.doğru kullanılırsa nesi zararlıymış.devamlı kitap okunmaz.devamlı nette gezilmez.devamlı satranç okey kutu oyunu oynanmaz.devamlı hobi yapılmaz.yaşasın tv diyorum ben .kasmıyorum kendimi evim dede 3 tane var.
Ustune dantel ortmek de 90lardan kalma bir fikir olabilir meselaTvyi kaldırın
Misafir geleceğinde 2 dkda salona taşıyın takın fişini
Misafir gidince tekrar kaldırın
Böylece hep orda durmak zorunda olmaz
Göz görmeyince gönül katlanır
Icine su dok.Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Konu sahibini az buçuk çözdüysem o dantelin altında hala duruyor oluşu bile onu rahatsız ederUstune dantel ortmek de 90lardan kalma bir fikir olabilir mesela
Ben de boyle dusunuyorum zaten. Muhabbet etmeye geliyorlar bir gun izlemeseler ne kaybederler yani :) Dogru soyluyorsunuz belgesel vs disinda bence de izlenecek bir sey yok bu aletteTv'de zaten doğru düzgün birşey olmuyor o yüzden alışacağınızı sanmıyorum bundan endişelenmeyin ama tv yok diye gelmiyorlarsa ohh benim de canıma minnet derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?