Siyaset yüzünden bitiyor..

oha... 3 gun sinra hersey bitecek.
politikacilarin hepsi bir sekilde arkadaslik yapabilior. siz bu islerle baglantili bile (siyasetci degilseniz) degilsiz anlasamiyorsunuz...
demek ki.sizin gorusunuz ona zit geliir. size de onun ki.
bence evde bunu konusmama karari alin..
birseyler seyredecekseniz de ayri odalarda seyredin.yada bilg. seyretsin kulaklik taksin.

O da sana kendi penceresini dayatsa

Yani işte burada da var birçok farklı görüş

Senin konunda aynı söze ilişkin biri filozof demiş diye yazmış birisi Peygamber demiş diye

ama sonuçta kimin dediği değil denilen
Önemli dersen sıkıntı çıkmaz ama diyen önemli dersen ve karşılıklı tek doğru bu dersen hayat çekilmez

Bence sizin ve onun görüşünü yazın buraya. Belki de gercekten siz gözünüzde büyütüyorsunuzdur, yazın ki biz de onjektif bakarak size yardımcı olmaya çalışalım

Eskiden sağcılarla solcular evlenebilirdi. Şimdi siyasiler birbirine o kadar sert ki onların polemikleri evlere de yansıyor. Ben de kendi görüşüme zıt biriyle evlenmezdim. Düşünün bir partinin destekçileri kadınla erkeğin tokalaşmasına, aynı plaja bile karşı. Onunla diğer partinin görüşlerini savunan evlense tatile nasıl gidecek?

Konu kapanır muhtemelen, bir sürü de ban çıkar. Konu kapanmadan konu sahibine yazayım. Bitir, o iş yürümez.

Sevdiklerinizle siyaset konuşmamalısınız.. Eminim burada çok yakın gördüğm arkadaşlarla farklılıklarımız vardır. Şimdi herkes kendini savunsa ortada kimse kalmaz

Bizim herşeyimiz aynı.. birlikte gülüp ağladığımız o kadar çok şey var ki.. ama içimdeki o siniri bastıramıyorum.. neler yuttum halbuki ben.. ne emekler verdik birbirimize..
olayi dramatize etme. oyleydik, beraber yedik, bana askim demisti...
resme buyuk bak.
regl olacaksin sanirim seni gereksiz stresli gordum...

Herkes in görüşü aynı olacak diye bir şey yok. Silkelenin kendinize gelin.. Bence ortak bir karar alın evde siyasete dayalı hiçbir şey konuşmayın.. Mutlu giden bir evliliğiniz varken görüş yüzünden yuva yıkmayın. Eşimle benimde görüşüm farklı ama saygı duyuyorum. Bir daha mutlu bir yuva kurmak kolay mı?...

Ben de siyaset yuzunden annemden bosanicam yakinda. Gorusu yuzunden degil kendi gibi dusunmeyenlere asiri tepkili oldugu icin. Daha evli degilmissiniz yol yakinken ayrilin derim ben.

O kadar emek verdiysen neden siyaset yüzünden ayrılmayı göze alıyorsun?
Siyasetcilere bak bi gün düşmanlar ertesi gün can ciğer kuzu sarması..
Senin düşüncenide fazla umursadıklarını sanmıyorum.
Benim eşimle değil ama akrabalarım arasında çok sevdiğim ama siyasi görüşümüzün çok ters olduğu insanlar var ne zaman konu siyasetten açılsa ve susamayacağımı düşünsen kalp kırmamak adına ordan 2-3 dk uzaklaşırım. Babam bana dostla siyaset ara bozar derdi. Konuşursam elbet bir gün bozulurda..

Aaa hatta kardeşimle siyasi görüşlerimiz çok ters. Ne önerirsin sileyim mi kardeşimi?

Açtığım konuları okursanız siyasi görüşün önemli değil ama siyasi görüş farkı olan insanların hayata bakış açılarının kafa yapılarının da farklı olduğunu bu sebeple önemli olduğunu anlarsınız.

İyi de şu an zıt kutuplardaysanız siyasi olarak, o zaman zaten hayat tarzlarınız, inanışlarınız, zeka seviyeniz vs. de çok çok farklıdır. Nasıl iyi eş olacaksınız hiç bilmiyorum. Sadece seviyorsunuz bence.

demek ki hayırsız olan sensin.

O zaman bağrına taş bas.Dünya görüşü farklı bir insanla ilişki yaşamak cidden zor.
Ben de istemezdim.

Bizim herşeyimiz aynı.. birlikte gülüp ağladığımız o kadar çok şey var ki.. ama içimdeki o siniri bastıramıyorum.. neler yuttum halbuki ben.. ne emekler verdik birbirimize..
Neler neler yutmuş olmanız aslında devam etmeniz için değil ayrılmanız için bir sebep. Bu emek sözcüğü sürekli kullanılıyor ilişkiler hakkında konuşulurken. Bana çok saçma geliyor. Bu iş değil okul değil. Zorla çalıştığınız bir yer değil. Birisiyle beraber olacaksanız onunla mutlu olduğunuz için olmalı. Tek sebep bu olmalı hatta. Mutluysanız onunla olmalısınız değilseniz olmamalısınız. Mutlu olmamanıza rağmen neden uğraşıp "emek" verip yaptığı söylediği şeyleri yutuyorsunuz ki? Hadi zamanında yaptınız diyelim sonsuza kadar aynı şeyler olacak. Baştan fire vermeye başladıysa uzatmanın ne manası var. İnsanlar değişmiyor. Değişmezler. Bunu kabullenin daha sonraki üzüntülerinizi katlamayın

Midenizin almayacağı bir görüşü savunuyorsa nasıl karı koca olacaksınız ki? Aşk herşeyi affetmez. Ayrıca biz ataerkil bir toplumuz maalesef, saygı duyup susacaksınız kocanıza. Hergün kavga edemezsiniz! Artı onun çocuklarını doğuracaksınız ve o da kendisi gibi yetiştirmek isteyecek. Kendi fikirlerini empoze edecek. Evde bazı isimleri ve fikirleri, kitapları zikretmenizi istemeyecek. Sizin birşey öğretmenize izin vermeyecek. Ha sonradan fikri değiştiyse sizlik bir durum yok. Ama en baştan beri böyle idiyse bile bile lades demişsiniz. Bence size ve ailenize uyacak birini bulun. Evlilik kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…