- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi Eylulunhazirani
-
oha... 3 gun sinra hersey bitecek.siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
Ama g
ama görüyor, gosteriyorum.. açık açık gösteriyorum.. ve o görüşte olmasının o kadar saçma bir gerekçesi var ki.. siyasiler in ağzından duymadım hic öyle bir şey.. kendi düşünmüş, o sebebi bulmuş.. aşırı sinirleniyorum..
Sevdiklerinizle siyaset konuşmamalısınız.. Eminim burada çok yakın gördüğm arkadaşlarla farklılıklarımız vardır. Şimdi herkes kendini savunsa ortada kimse kalmazsiyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
Onu yazarsa konu kapanır.Bence sizin ve onun görüşünü yazın buraya. Belki de gercekten siz gözünüzde büyütüyorsunuzdur, yazın ki biz de onjektif bakarak size yardımcı olmaya çalışalım
olayi dramatize etme. oyleydik, beraber yedik, bana askim demisti...Bizim herşeyimiz aynı.. birlikte gülüp ağladığımız o kadar çok şey var ki.. ama içimdeki o siniri bastıramıyorum.. neler yuttum halbuki ben.. ne emekler verdik birbirimize..
Onu yazarsa konu kapanır.
Herkes in görüşü aynı olacak diye bir şey yok. Silkelenin kendinize gelin.. Bence ortak bir karar alın evde siyasete dayalı hiçbir şey konuşmayın.. Mutlu giden bir evliliğiniz varken görüş yüzünden yuva yıkmayın. Eşimle benimde görüşüm farklı ama saygı duyuyorum. Bir daha mutlu bir yuva kurmak kolay mı?...siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
Açtığım konuları okursanız siyasi görüşün önemli değil ama siyasi görüş farkı olan insanların hayata bakış açılarının kafa yapılarının da farklı olduğunu bu sebeple önemli olduğunu anlarsınız.siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
İyi de şu an zıt kutuplardaysanız siyasi olarak, o zaman zaten hayat tarzlarınız, inanışlarınız, zeka seviyeniz vs. de çok çok farklıdır. Nasıl iyi eş olacaksınız hiç bilmiyorum. Sadece seviyorsunuz bence.siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
demek ki hayırsız olan sensin.siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
Sanırım bu konu gündeme geldiğinde tartışıyorlar..Her şeyiniz aynı olup nasıl siyasi yönden ayriliyorsunuz ki
burasi anlaşılmaz geldi bana göre
Neler neler yutmuş olmanız aslında devam etmeniz için değil ayrılmanız için bir sebep. Bu emek sözcüğü sürekli kullanılıyor ilişkiler hakkında konuşulurken. Bana çok saçma geliyor. Bu iş değil okul değil. Zorla çalıştığınız bir yer değil. Birisiyle beraber olacaksanız onunla mutlu olduğunuz için olmalı. Tek sebep bu olmalı hatta. Mutluysanız onunla olmalısınız değilseniz olmamalısınız. Mutlu olmamanıza rağmen neden uğraşıp "emek" verip yaptığı söylediği şeyleri yutuyorsunuz ki? Hadi zamanında yaptınız diyelim sonsuza kadar aynı şeyler olacak. Baştan fire vermeye başladıysa uzatmanın ne manası var. İnsanlar değişmiyor. Değişmezler. Bunu kabullenin daha sonraki üzüntülerinizi katlamayınBizim herşeyimiz aynı.. birlikte gülüp ağladığımız o kadar çok şey var ki.. ama içimdeki o siniri bastıramıyorum.. neler yuttum halbuki ben.. ne emekler verdik birbirimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?