- 6 Aralık 2016
- 485
- 468
- 23
- Konu Sahibi Eylulunhazirani
-
Umarim geçicidirlerBağrına taş basmaya razıysan biz birşey diyemeyiz. Ama her zaman söylüyorum sevdiklerinizle siyaset yapmayın onlar geçici siz kalıcısınız diye bir söz vardı.
Asıl sorun sizde evlenseniz bile ilerde mutlu olamazsınız. Çünkü adama bu şekilde baskı yaparak olmaz. Çok seviyorsunuz herşeyimiz aynı diye yerlere göklere sığdıramadığınız sevdiğinizi siyasi görüşünden dolayı ayrılma noktasına getirdiyseniz başlamadan bitmesi daha iyi. Türkiye'yi mi kurtaracaksınız Allah aşkına seviyorsanız anlayışlı olun hobi olarakta siyaset yapın.İste ben hayır sen de koyu pembe diyeceksin diyen tarafım.. bunu dememesi bana haksızlık beni ezmek gibi geliyor
Siyaset bizim ülkemizde parti fanatizmi olduğu için maalesef, böyle yorumlar geliyor. Halbuki herkesin bir hayat görüşü vardır ve bu yaşam tarzını belirler. Yaşam tarzimin taban tabana zıt olduğu biriyle evlenmem zaten. Çok şükür kaşına gözüne vurulan romantiklerden değilim. Asıl geçici olan onlar zira.Çok yüzeysel bakılıyor olaya, görüş dediğiniz şey parti "tutmaksa" sandıktan sandığa partili oluyosanız zaten o apolitik bile sayılabilir, ama atıyorum ben kendimi liberal diye tanımlıyorum ve kız kıza tatile gitmek bana son derece doğal geliyo, karşımdaki adam da kendini muhafazakar diye tanımlıyo olsun, aaa tabi hayatım saygı duyuyorum sen liberalsin elbette git mi diyecek, al sana çatışma, parti ayrı duruş görüş hayat felsefesi ayrı, siyasetçiler gider ama benim savunduğum görüş baki,eşim de yüzde yüz olmasa da temelde bana yakın,olmazsa olmazlarımız ise tamamen ortak olmasaydı evlenmezdim
Canım gün geldi hiç problem olmayan konular boşanma sebebi oldu ben etmedim problem karşı taraf değişebileceğimi onun düşüncelerini benimseyeceğimi zannetmiş. Bana göre ideolojik düşünce de insanın kimliğinin bi parçası bi kişiye veya bi duruma göre değişmemeli yanardöner olmaya gerek yokGerçekten mi¿¿Ben de aynı sorunu yasiyorum ve siyaset yüzünden kim sorun yaşar ve boşanır ki diyorum.
Sanırım bu konu gündeme geldiğinde tartışıyorlar..
eşim evlenene kadar siyasi görüşü hakkında hiç konuşmadı konuşmalara girmedi. flört ettiğimiz zaman da gezi parkı olayları vardı. her yerde siyaset konuşuluyordu. ben görüşümü söylüyorum felan eşimde zıt bir şey söylemiyor ama hep bi açık uç bırakıyor. evlendik bi zaman sonra siyasi görüşü felan ortaya döküldü eski zamanlarını anlattı. üniversite hayat uğraş insanları yumuşatıyor tabi. tüm samimiyetimle söylüyorum, eğer sen bana bunu daha önce söyleseydin seninle evlenmezdim.siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
Saygi
saygı duyamıyorum.. öyle düşünmesi bana haksızlıkmış gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?