Siyaset yüzünden bitiyor..

Vay be. Bu cümleler hepimiz için geçerli. Çok mantıklı bir yorum. Tebrik ederim.

Cok

seviyorum.. canımdan çok..
Bence çok saçma siyaset yüzünden insan sevdiğinden ayrılmayı nasıl göze alabilir. O zaman sevgi değildir kalbindeki , ayrıca bnce sevgilini değil bağlı olduğun siyasi görüşüne aşıksın. Siyasetmi sana aile olucak, derdini dinleyecek. Akşama kadar bi sürü adam çıkıp konuşma yapıyor hepsi aynı mal birbirinden beter.
Çok pişman olursun benden söylemesi başını taşlara vurmam yakındır..!!

Bence insanların zihniyetleri düşünce yapıları önemlidir. Açıkçası taban tabana zıt olduğum birini bende tercih etmem. Bir erkeğin topluma bakışı, kadına bakışı, değer yargıları, benimsediği milli değerler, siyasete bakişi ve eleştiriye ya da yeni fikirlere açık olup olmaması önemlidir. Şahsen ben fanatik, partizan insanlardan haz etmiyorum. Çünkü kör oluyorlar.

Aileler, kaynanalar, görümceler, eltiler bi karışmasın, şu çiftler bi rahat bırakılsın, aileler değil sadece iki insan evlensin derken bi de politikacılar girdi işin içine! Eskiden bir evin içinde birkaç değişik siyasi görüş oluyordu ama yine de herkes gül gibi geçinip gidiyordu. Şimdi yuvalar yıkılıyor. Memleketin ayarlarıyla oynadılar.

Valla bacım bana çok saçma geliyor.. baştakiler kendi keyfinde burda insanlar onlar için birbirlerine giriyorlar. Bana mantıksız geliyor eşimde aynı partiden değiliz. Ne o bana baskı yapar nede ben ona saygı duyarım oda bana.. duymasa ne farkeder gelip geçiçi hepsi dünyaya direk mi kalıcaklar sanki parti bulunurda düzgün eş kolay kolay bulunmaz..

yani benim ailem de gerici yobaz dinci birini istemez ama benim bütün aşık olduklarım o taraftan. ama konusup bunu mesele etmeyince bir sey olmaz gibi geliyor, yani simdiye kadar ben bir sıkıntı yasamadım siyaset babında. tabii aynı evde yasayınca daha zor ama gündeme getirmeyin haber cok izlemeyin belki bir sekilde aşılır, aşılmaz mı

Sağ ve solun oluşumundan doğan bebekler ve mutlu yuvalar biliyorum. Terörist parti olmadıktan sonra kabul edilebilir . Eve taşımaz, birlikteyken sohbetini gecirmezsiniz olur biter ..Bu yüzden evlilik bitirmek niye ?

Bunlaaarr şunlaaarr onlaaar diyen siyasetçilerimiz sağolsun insanlar kapı komşularına düşman. Siz de tahammul edemeyecekseniz birbirinize ayrılın en baştan.

Bu konu da bir çok konu gibi kişisel.
Kimi arkadaş evde konuşmayın yazmış, kimi arkadaş da aynı görüşten olmazsa olmaz yazmış. Siz şimdiden kavga ediyor ve konuşamıyorsanız bitirmelisiniz elbette.

Şahsen ben aynı görüş farklı görüş fark etmez, konuşup tartışabiliyorsak ve temel noktalarda çatışmıyorsak çok bızıklamam. Ama insan hakları, bireysel özgürlükler gibi evrensel meselelerde aynı fikirde olamıyorsak nasıl birlikte olabiliriz ki zaten.

Yaşam tarzlarını etkiliyorsa zor aşılır.

İşin içinde vatana ihanet yoksa her parti mübahtir bana göre...
Biz toplum olarak değişik fikirlere saygı göstermeyi öğrenemedik.bizim gibi dusunmuyorsa Aaaa diyip dışladık.iliskilerimizi bitirdik.sende bitir bu düzeni sen değiştiremezsin ya..

Yıkacağınız yuvanızın görüşünüze yada tuttugunuz partiye katkısı olucak mı ? Yada sizin hayatınıza artısı ne olacak.
Gerçekten çok saçma buluyorum ilişkilere siyasetin kayılmadını.

Bana da saçma geliyordu da canım benim, işler çok değişti bu ülkede. Adam karısını ihbar etmiş hakaret ediyor diye birisine, anladın sen onu. Taksici müşterisini bıçaklamış kılıçları kalkanları destekliyor diye. Millet birbirini ispiyonluyor, gammazlıyor. Eskiden böyle miydi? Millet gırtlak gırtlağa artık. Herkes birbirine düşman. Çok şey değişti. Çünkü fanatizm başladı. Gözü dönmüş bir fanatik karşısındakinin gırtlağını bile keser. Boşanmak ne ki? Böyle oldu memleket.

iyide bugünler bu gündemler geçip gidecek siz ayrıldığınızla kalacaksınız..tabiki farklı düşüneceksiniz önemli olan birbirinizin görüşüne saygılı olup kabullenebilmek..bu siyaset mezvusu olmazda başka bir alanda fikir ayrılığı da olabilir

Acaba siz onun dusuncesini kabul edip ona saygi duysaniz siyaseti de elinizden geldigince kacinsaniz olmaz mi kendi dusuncelerinizide esinize kabul etirme cabasina girmeseniz daha iyi olacak esiniz konusunca he je diyip geçin

Herhangi bir kalıba giren bir siyasi görüşüm yok, dolayısıyla herkesle hem fikir olduğum gibi karşıt olduğum yanlar da var daima. X partisini destekliyorsunuz diye C partisinin görüşünü yüzde yüz benimseyemezsiniz veya Y partisine karşıtsınız diye Y partisinin tüm görüşlerine karşıt olamazsınız. Çünkü bu dünya siyah beyaz değil, griler de var. Birbirinizle tamamen aynı olamayacağınız gibi farklı olma durumunuz da olamaz yani. Biraz tolore ve hoşgörü probleminizi çözer. Tek dertleri mecliste bir koltuk olan insanların peşinden sürüklenip de evliliğinize-ilişkinize yazık etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…