- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
- Konu Sahibi Eylulunhazirani
-
Gerçekten mi¿¿Ben de aynı sorunu yasiyorum ve siyaset yüzünden kim sorun yaşar ve boşanır ki diyorum.Bağrına taş bas canım. Siyaset yüzünden boşanmaktan iyidir. Ben boşandım.
Neler neler yutmuş olmanız aslında devam etmeniz için değil ayrılmanız için bir sebep. Bu emek sözcüğü sürekli kullanılıyor ilişkiler hakkında konuşulurken. Bana çok saçma geliyor. Bu iş değil okul değil. Zorla çalıştığınız bir yer değil. Birisiyle beraber olacaksanız onunla mutlu olduğunuz için olmalı. Tek sebep bu olmalı hatta. Mutluysanız onunla olmalısınız değilseniz olmamalısınız. Mutlu olmamanıza rağmen neden uğraşıp "emek" verip yaptığı söylediği şeyleri yutuyorsunuz ki?
Bence çok saçma siyaset yüzünden insan sevdiğinden ayrılmayı nasıl göze alabilir. O zaman sevgi değildir kalbindeki , ayrıca bnce sevgilini değil bağlı olduğun siyasi görüşüne aşıksın. Siyasetmi sana aile olucak, derdini dinleyecek. Akşama kadar bi sürü adam çıkıp konuşma yapıyor hepsi aynı mal birbirinden beter.Cok
seviyorum.. canımdan çok..
Bence insanların zihniyetleri düşünce yapıları önemlidir. Açıkçası taban tabana zıt olduğum birini bende tercih etmem. Bir erkeğin topluma bakışı, kadına bakışı, değer yargıları, benimsediği milli değerler, siyasete bakişi ve eleştiriye ya da yeni fikirlere açık olup olmaması önemlidir. Şahsen ben fanatik, partizan insanlardan haz etmiyorum. Çünkü kör oluyorlar.siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
Valla bacım bana çok saçma geliyor.. baştakiler kendi keyfinde burda insanlar onlar için birbirlerine giriyorlar. Bana mantıksız geliyor eşimde aynı partiden değiliz. Ne o bana baskı yapar nede ben ona saygı duyarım oda bana.. duymasa ne farkeder gelip geçiçi hepsi dünyaya direk mi kalıcaklar sanki parti bulunurda düzgün eş kolay kolay bulunmaz..Aileler, kaynanalar, görümceler, eltiler bi karışmasın, şu çiftler bi rahat bırakılsın, aileler değil sadece iki insan evlensin derken bi de politikacılar girdi işin içine! Eskiden bir evin içinde birkaç değişik siyasi görüş oluyordu ama yine de herkes gül gibi geçinip gidiyordu. Şimdi yuvalar yıkılıyor. Memleketin ayarlarıyla oynadılar.
Sağ ve solun oluşumundan doğan bebekler ve mutlu yuvalar biliyorum. Terörist parti olmadıktan sonra kabul edilebilir . Eve taşımaz, birlikteyken sohbetini gecirmezsiniz olur biter ..Bu yüzden evlilik bitirmek niye ?siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
Yaşam tarzlarını etkiliyorsa zor aşılır.yani benim ailem de gerici yobaz dinci birini istemez ama benim bütün aşık olduklarım o taraftan. ama konusup bunu mesele etmeyince bir sey olmaz gibi geliyor, yani simdiye kadar ben bir sıkıntı yasamadım siyaset babında. tabii aynı evde yasayınca daha zor ama gündeme getirmeyin haber cok izlemeyin belki bir sekilde aşılır, aşılmaz mı
Valla bacım bana çok saçma geliyor.. baştakiler kendi keyfinde burda insanlar onlar için birbirlerine giriyorlar. Bana mantıksız geliyor eşimde aynı partiden değiliz. Ne o bana baskı yapar nede ben ona saygı duyarım oda bana.. duymasa ne farkeder gelip geçiçi hepsi dünyaya direk mi kalıcaklar sanki parti bulunurda düzgün eş kolay kolay bulunmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?