Yok ama yaptığı iyi bir davranış değilinsan bi sormaz mı en azındanKaynananızı mı göresiniz geldi?
E arasa gitmek zorunda kalacaksınız. Daha mı iyi öyle?Yok ama yaptığı iyi bir davranış değilinsan bi sormaz mı en azından
Ya da n azından sorabilir bunu demek istiyorum gitmesem bile aramalıE arasa gitmek zorunda kalacaksınız. Daha mı iyi öyle?
+1Ben arasa daha çok dert ederdim valla. Kocam yok, anamı babamı görmeye gelmişim 2 gün rahat vermediler şurada diye. Ne meraklısınız ilgi noktası olmaya. Oturun işte oturduğunuz yerde.
O zaman eşinize söyleyin bakalım ben aramasını bekledim ama hiç arayıp sormadı beni diye. Ayrıca uzaktan gelen siz olduğunuza göre büyüklerinizi sizin ziyaret etmeniz gerekmez mi? Ben memlekete dönünce babaannemi veya anneannemi kendim ziyaret ederdim hep koca kadınlar beni aramazdı yanıma gel diye.Hayır aray
Ya da n azından sorabilir bunu demek istiyorum gitmesem bile aramalı
Canım kaynanam normalde aradığını arar çağırır kızını vs ve ben çocukla geldim araç yok en azından kızım yolculuk nasıl geçti gelmek istersen alayım seni diyebilir bu konu farklıBüyükler mi arıyor artık ya devir ne kadar değişmişsiz aradınız mi bayram için ?
Canım benim kaynanam köyd
Canım kaynanam normalde aradığını arar çağırır kızını vs ve ben çocukla geldim araç yok en azından kızım yolculuk nasıl geçti gelmek istersen alayım seni diyebilir bu konu farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?