Siz böyle bir durumda ne yapardınız?

ben bu konuyu sizce olay haline getireyim mi yoksa hiç umursamim mi
Ya ben artık burda okuduğum "kayınvalidem şöyle sorunlu böyle manyak" hikayelerine inanmıyorum. Ortada hiçbir şey yokken bunu olay haline getireyim mi diye sormak, bunu düşünebilmek sorunlu tarafın kaynana olmadığını gösteriyor zaten. Yok eltimi tutuyor yok beni hor görüyor.. Şu kafadaki biri kadına nasıl yaklaşıyorsa işte kadın da ona göre tavır alıyor demek ki. Eltiyi kıskanıyorsunuz büyük ihtimalle, çünkü kaynanayla iletişimi daha iyi. Ama eminim eltiniz bayramda onu aramıştır sizin aksinize

Bende aradım yanıldınız

Asla konusunu açma.gidip napcan sanki.ne güzel işte gitmemeye bahane

Aradım bayramda ve geleceğimi biliyor
Hiç de farklı değil bayramda siz aramaliydiniz bayram için .
O da belki sizi alalım derdi .
Anneniz babanız da mı demedi ayıptır ara sor diye.
Ne biçim şeyler ya .
Ben aradım bayramda onu ve geleceğimi biliyordu

kayınvalidenizle aranızda problem çıksın diye özellikle çabanız var sanırım.
gerçekten bu kadar küçük şeyleri dert ediyorsanız hayat size çok zor. keza küçükler büyükleri arar.

Kızlar anlatamıyorum galiba ben ilk gün bayramın aradın kaynana mı......

Kızlar ben kaynanamı bayramda aradım bu arada

Valla bizde büyüklere gidilip ziyaret edilir. Üstelik bayram yani size gel demesini beklemeniz hem de olay çıkarsam mı diye düşünmeniz hiç mantıklı değil . Madem gitmek istiyodunuz yedi kat el değil gayet gidebildiniz. Veyahut siz arayıp ben de gelmek istiyorum beni de alır mısınız diyebilirdiniz.

Ailen seni baş üstünde tutuyorsa orada kal ayakaltı olacağın bi yere çağrılmaktaki ısrar niye? Ayrıca daha yeni bayram geçti iki saat uzağa gelip aramamışsınız utanmadan bi de davet bekliyorsunuz. Çocukla tek gitmeniz ne alaka anlamadım zaten saraylı değiliz hiçbirimiz hepimiz sizin gibi yolculuk yapıyoruz.

bence eşine söyle eşini kışkırt annesine kızsın, boşver huzuru napıcan yenmez içilmez, heyecansız?
kayınvaliden madem dedikoducu neden beni arasın çağırsın diyosun, pışpışlanmaya alışmışsın onu bekliyosun ben sevmesem de beni sevsinler çağırsınlar.

Gitmeye niyetim varsa giderim yoksa ortalığı karıstırmam.

Eger arasaydı daha iki gün olmuş aileme geleli hemen aradı gelip almak istedi diye konu açardınız
Sizin yaptıgınız çok yanlış yolculugınuzu anlatmak istiyorsanız arayıp anlatın ama kavga için yetersiz bir bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…