- 19 Kasım 2013
- 18.773
- 33.868
- 798
- Konu Sahibi akrepistan
Görüşmeyin bu kadar hoşlanmiyorsanız. Yada arkadaşınızsa ve üzülüyorsanız "canım ben alayım istersen kucağıma,sen çayını iç"diyip destek olsaydınız. Bebeğe üzüldüğünüze inanırdım bunu yapsaydınız. Benimde bebekli arkadaşlarım var,sıcak bir çay içsinler diye çoğu zaman alırım bebeği canım iç sen çayını keyifle derim yani. Şimdi benim bebeğim olacak,arkadaşımda bunu yapar bir araya gelince. Bu iyi niyettir.Hayır aslında tanıdığım insanlardan bahsettim de burayı takip ediyordur falan açık vermiyim diye bi arkadaşım diye anlatılır ya kendi derdini anlatırken ben de o yüzden öyle yazdım sonra da yanlış anlaşılmaların haklı olduğunu düşünüp aman anlayan anlasın moduna bağladım bi sorunu yoksa arabasında dursun tabi ama bu sıcakta mama sandalyesi varken neden arabada ağlamasına rağmen hem bi sorunu olmadığını bilmiyor ki gün boyu beraberiz sabah çıkmışız kahvaltıya akşamüzerine kadar geziyoruz bir kez bebek arabasından almaz mı çocuğunu bi insan çocuğun alnından terler akıyor ağlıyor damakları kaşınıyor battaniyesini çekiştiriyor ama o sadece arabayı ileri geri hareket ettiriyor muhabbeti bölünmesin diye ama ben konsantre olamıyorum ki mesela anlattığı şey de şu markada indirim şu kuaförde saçımı boyattım ay şekerim ucuz bişey giyemiyorum vs.
Bebeğin sabahtan akşama kadar arabada durduğuna inanmıyorum ayrıca kusura bakmayın. Cani değil ya bu kadın.
Önce dısardan gördüm dediniz,kahvaltı yapıyor çocuğu arabada sallıyor,kucağına almıyor dediniz. Şimdide sabahtan akşama kadar almadı diyorsunuz. Hangisine inanalım.