- 18 Ağustos 2013
- 71
- 122
- 93
- Konu Sahibi KumrallAdaMaviTuna
-
Estağfurullah haklısınız tabiki ben zaten şükreden bir insanım yukarda da belirttim sadece hakkımızı istiyoruz, ve sizin düşünce kalıbınıza göre bakarsak siz şu an rahat rahat internete girip özgürce düşüncelerinizi belirtebilen bir Türk kadınısınız diğer tarafta da varlıktan sayılmayan kadınlar, kadınlarımız..Aa sen niye alindin. You are still here, so why? :)
Diger taraftan aclik var, sefalet var, baska vakif uni ogrencileri portakalli pekin ordegi yerken ayni ogunde size sunulan biber dolmasi corba falan. Vasat.
Ezilebilirsin yani yadirgama
İleride hayal ettiğin her şeye sahip olacağına eminim sende bu zeka varken sırtın yere gelmez azıcık sabır sadeceİnşallah kampanya da başarılı olur hayırlısı olsun :)
Yorumunuza çok şaşırdım o yüzden cevap vermeden edemedim.Koç Üniversitesi Türkiye'nin en muhteşem okullarından biridir.Hatta düşününce koç odtü ve boğaziçi dışında ne olabilirki.Bu arada koç mezunları koçların yanındada işe girebiliyor buda resmen aydınlık gelecek demek o kadar puanı alsam tabiki yazardım ayol.Bununlada birlikte özel ünilerin yemekhaneleri okul tarafından değil açılan ihalelerde kazanan kişiler tarafından işletilir.Yani yemekhaneden kazanılan para koçların cebine girmiyor orayı işletenin cebine giriyor.Bu durumda adamın hakkıyla yemek vermesi gerektiği kanaatindeyim yapıcaksan işini düzgün yap yani.Böyle bir okulda eğer ''yemekhane'' yemekleri kötüyse,buda burslulara karşı gösterilen bi boşvermişlik oluyor malum senede 60bin TL vererek okuyan adam yemekhanede yemek yemiyor.Bu yüzdende yemekhanede güzel yemek istemenin neresi anormalki? Buarada hergün okula giden bir öğrenci değil koçta benim gibi uludağda okusa öyle evden yemek sandviç filan götürülmüyor.Sanıyorumki siz üniversite okumadınız bu yüzden bilmiyorsunuz. Ben devlet okulunda 4 çeşit yemeği 5 Liraya yiyorum.Yemek bursu alanlar da 2 liraya:) Bu yüzden yemekhane yemeklerinin baştan savma olması koç öğrencilerine haksızlıktan baska bisey değil.Yarın bu insanlar mezun olduğunda Türkiyeye en yararlı olucak insanlar. Bugün o yemeği baştan savma verip bursluyu önemsemeyen yemek şirketi yarın bu insanların kapısından içeri kolay kolay giremicekler.Ben bu yüzden bu yorumunuzu (bilmiyorum fakat) üniversite okumadığınızı düşünerek yaptığınıza inanıyorum.Çok garip.
Bende imzami atdim doğru dürüst yemek yiyebilmek herkesin hakkı
Bende imza attım .Umarım istediğiniz gibi olur.
Ben de Koc'ta tam burslu okudum :)) Bir ogrencinin boyle kampanya baslatmasi hosuma gitti. Sosyal medya hesaplarimda paylasacagim bu linki. Insallah amaciniza ulasirsiniz.
Ozel oldugunu bile bile gittiniz diyen uyelere yorumum: Orada ogrenci okuyor holding ceosu degil. Orada okumak sadece zenginlerin mi hakki? Bizim durumumuz iyiydi ama ben de pahali bulurdum yemekleri. O okulda tam burslu okumak paha bicilemez, oyleyse bunu basarabilenler de boyle adaletsiz fiyat dagilimina karsi gelme hakkina sahip.
Mezun olduktan sonra onunde cok kapilar acilacakSağolun hanımefendii
teşekkür ederiiz.. inşallahh, kalite artsın yeter bize zaten yanlış anlaşılmasın
Aaa ne kadar hooş hanımefendi yaa çok sevindimmYorumunuz için teşekkür ederimm inşallah evladınızı sağlıklı rahat bir şekilde kucağınıza alırsınız Allah bağışlasın , sizi idolüm olarak görüyorum ben de anne olurum inşallah bi güünn
Burda yazmasaydiniz o universiteyi demedim yazarken bilmeliydiniz parasini yemeklerinin ekstra hayaller kurmaya gerek yoktu demek istedim ki gayet acik.Paraninda kocun cebine girdigi imasi dahi yok yemekhaneden bahsettim milyarlar derken isletme kelimesindende anlasiliyodur.Yorumunuza çok şaşırdım o yüzden cevap vermeden edemedim.Koç Üniversitesi Türkiye'nin en muhteşem okullarından biridir.Hatta düşününce koç odtü ve boğaziçi dışında ne olabilirki.Bu arada koç mezunları koçların yanındada işe girebiliyor buda resmen aydınlık gelecek demek o kadar puanı alsam tabiki yazardım ayol.Bununlada birlikte özel ünilerin yemekhaneleri okul tarafından değil açılan ihalelerde kazanan kişiler tarafından işletilir.Yani yemekhaneden kazanılan para koçların cebine girmiyor orayı işletenin cebine giriyor.Bu durumda adamın hakkıyla yemek vermesi gerektiği kanaatindeyim yapıcaksan işini düzgün yap yani.Böyle bir okulda eğer ''yemekhane'' yemekleri kötüyse,buda burslulara karşı gösterilen bi boşvermişlik oluyor malum senede 60bin TL vererek okuyan adam yemekhanede yemek yemiyor.Bu yüzdende yemekhanede güzel yemek istemenin neresi anormalki? Buarada hergün okula giden bir öğrenci değil koçta benim gibi uludağda okusa öyle evden yemek sandviç filan götürülmüyor.Sanıyorumki siz üniversite okumadınız bu yüzden bilmiyorsunuz. Ben devlet okulunda 4 çeşit yemeği 5 Liraya yiyorum.Yemek bursu alanlar da 2 liraya:) Bu yüzden yemekhane yemeklerinin baştan savma olması koç öğrencilerine haksızlıktan baska bisey değil.Yarın bu insanlar mezun olduğunda Türkiyeye en yararlı olucak insanlar. Bugün o yemeği baştan savma verip bursluyu önemsemeyen yemek şirketi yarın bu insanların kapısından içeri kolay kolay giremicekler.Ben bu yüzden bu yorumunuzu (bilmiyorum fakat) üniversite okumadığınızı düşünerek yaptığınıza inanıyorum.Çok garip.
Ben basligi cok guzel anladim ve cevabimi verdimBirde imza konusu koç üniversitesi burs arttırsın değil, koç üniversitesi yemekhanesinde düzgün yemekler istiyoruz başlıklı. Burs arttırma meseleside yok, güzel yemek isteği var.
Sizi tanimadan yazdiklarinizdan yola cikarak cevap veriyorum.Bir seylere isyan etmek tek duzeligi bozmak gercekten muhtesem birsey ama bu kendi cikarlariniz goz onunde bulundurularak yapiliyosa bana absurt gelir.Kiyafet mubattine gelince her genc kiz gibi yazan cumleden yola ciktim her genc gibi sosyallesemiyorum deseydiniz baskaydi.Ustteki yorumlarimida okursan ne demek istedigimi anlayacaksiniz.Beni tanımadan nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? :) Belki de bu okuldaki en süssüz en salaş kızım, çekerim basit bi bluz bol paça kot bot kaban bittii.... Benim heveslerim çalmak istediğim enstrümanlar yapmak istediğim danslar oynamak istediğim sporlar ve bunların hepsinin ücreti var.. Ailemden de bir şey alamıyorum anlıyor musunuz? Engelli bi kardeşim var onun bakımı benden çok daha önemli. Burda heveslerimi gerçekleştiren yaşıtlarımı görüp oturup patates yiyorum ben de..Sevgileerr
O uye ben oluyorum :)Ben de Koc'ta tam burslu okudum :)) Bir ogrencinin boyle kampanya baslatmasi hosuma gitti. Sosyal medya hesaplarimda paylasacagim bu linki. Insallah amaciniza ulasirsiniz.
Ozel oldugunu bile bile gittiniz diyen uyelere yorumum: Orada ogrenci okuyor holding ceosu degil. Orada okumak sadece zenginlerin mi hakki? Bizim durumumuz iyiydi ama ben de pahali bulurdum yemekleri. O okulda tam burslu okumak paha bicilemez, oyleyse bunu basarabilenler de boyle adaletsiz fiyat dagilimina karsi gelme hakkina sahip.
Yemekhane isletmeleri maalesef acgozluluk derecesinde kar pesinde. Halbuki boyle ogrencileri dusunseler is yerlerinin rizki ve bereketi artacak. Para kazanmamalari imkansiz zaten. Kac bin ogrenci okuyor orada, illa ki para kazanacaklar.Ama hem bu fiyata yemek verip hem boyle kalitede tutmalari cok ayip bi durum.O
O uye ben oluyorum :)
Zenginlerin hakki degil oyle bir lafta yok zaten ama ozellerinde bir gelir gider tablosu belli degilmi ki konu sahibine verilen burs yetiyomus zaten ekstra planlar yapma hayali olmamaliydi ozeli yazarken.
Devletle kiyaslanmamali kiyaslayanlar olmis mesela devlette kira derdi yok personel derdi yok.Bende her isin en dogru en kaliteli yapilmasi taraftariyim ama koc ve onun gibi kurumlar ihaleyle verdi diye ipin ucunu birakmiyo ozel isletmede olsa gramajina fiyat araligina kendisi karar veriyo sonucta koc adi altinda isletilen bir yer.Bu imzalar toplandi gitti koca koc gitti kiracisina duzgun yap dedi insan demezmi cok ogrencini dusunuyosan kirayi dusur bende kalitemi arttiriyim fiyatimi iyilesyiriyim diye.Demem o ki onlar razi cogunluk razi adam burslusunun kaliteli yemegini degil kaliteli egitimini istiyoki beynini kullansin ona o lazim.Yemekhane isletmeleri maalesef acgozluluk derecesinde kar pesinde. Halbuki boyle ogrencileri dusunseler is yerlerinin rizki ve bereketi artacak. Para kazanmamalari imkansiz zaten. Kac bin ogrenci okuyor orada, illa ki para kazanacaklar.Ama hem bu fiyata yemek verip hem boyle kalitede tutmalari cok ayip bi durum.
Yemekhane isletmeleri maalesef acgozluluk derecesinde kar pesinde. Halbuki boyle ogrencileri dusunseler is yerlerinin rizki ve bereketi artacak. Para kazanmamalari imkansiz zaten. Kac bin ogrenci okuyor orada, illa ki para kazanacaklar.Ama hem bu fiyata yemek verip hem boyle kalitede tutmalari cok ayip bi durum.
O
O uye ben oluyorum :)
Zenginlerin hakki degil oyle bir lafta yok zaten ama ozellerinde bir gelir gider tablosu belli degilmi ki konu sahibine verilen burs yetiyomus zaten ekstra planlar yapma hayali olmamaliydi ozeli yazarken.
Pardon bu kadar sizi sinav netlerini okul kiyaslamalarini oranin ogrencisi baska savunmasina getirecek kadar celallenmenize sadece ozeli yazarken dusunmeliydin cumlesimi getirdi.Tekrar acikliyorum ki bunu hakaretvari ince kelimeleri kullanmadan nasil gorus savunulur yada elestirilir gorun diye yapiyorum yazmasaydin degil yazarken param artarda onu bunu yaparim diye hayal kurmamaliydin.Devlet okulunda kuzu pirzola çıkmadığı aşikar.Fakat konu sahibi yemeklerin kötü olduğunu söylüyo.Belki biz kuzu pirzola yemedik ama bir gün bile okulda yediğim yemeğin lezzetini tartışamadık.Her zaman çok iyiydi.Üstelik Koç Üniversitesi özel bi üniversite olabilir fakat orada paralı okumak için bile ciddi bir başarı gerekiyor.Şöyle söyliyim, İstanbul Üniversitesinde Marmara Üniversitesinde mühendislik okuyabildiğiniz puanla koç üniversitesinde paralı okuyorsunuz.Orada tam burslu okumaksa üniversite sınavında Türkiye derecesi yapmayı gerektiriyor zaten.Yani özel üniversite fakat her parayı verenin okuyabildiği bir okul değil orası.Sebebide iş hayatındaki bütün kapıları sorunsuz açıcak kadar üst düzey bir okul olması.Yani, senin öğrencin türkiyede ilk 100 kişinin arasına girecek kadar zehir gibi zekaya sahip, ama verilen değer ne olduğu dahi belli olmayan dandirikten çorbalar MI? Bence okul o ihaleyi verirken kime hizmet ediceklerinide şirket sahiplerine söylemeli. Bence siz özel kısmına takıldınız, fakat Koç Üniversitesi ne demek pek bilginiz yok.Zenginlerin okulu diye o okulu yazmamak kadar devasa saçmalık baska ne olabilir düşündüm bulamadım. Bu insanlar 180 sınav sorusunun 170'ini doğru yapan insanlar. 180'de 170 yapsam tabiki koçta okurum.tartışılmaz bile.Ve orayada girmiş olması kişinin kendisine ödül olmalı,karşılığıda bu olmamalı.Hem yemek konusunda, hem aldığı bursla yapamadıkları konusunda.Özel'i yazarken düşünücekti cümlesi kurulsa kurulsa Gelişim Üniversitesi,Arel Üniversitesi,Bilim Üniversitesi için filan söylenir.Koç için değil.Kıyaslanamaz.Özel diyip geçmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?