Siz de öğrenciydiniz... Pahalı ve sağlıksız yemeklere SON !

Aa sen niye alindin. You are still here, so why? :)
Diger taraftan aclik var, sefalet var, baska vakif uni ogrencileri portakalli pekin ordegi yerken ayni ogunde size sunulan biber dolmasi corba falan. Vasat.
Ezilebilirsin yani yadirgama
Estağfurullah haklısınız tabiki ben zaten şükreden bir insanım yukarda da belirttim sadece hakkımızı istiyoruz, ve sizin düşünce kalıbınıza göre bakarsak siz şu an rahat rahat internete girip özgürce düşüncelerinizi belirtebilen bir Türk kadınısınız diğer tarafta da varlıktan sayılmayan kadınlar, kadınlarımız.. Hayat gerçekten adil değil birilerinin bunları düzeltmesi gerek ama öyle ama böyle. Zaten bölümümde bununla ilişkili çok şükür
 


Anlatamadığım ne varsa anlatmışsınız çok teşekkürler
 
Ben de Koc'ta tam burslu okudum :)) Bir ogrencinin boyle kampanya baslatmasi hosuma gitti. Sosyal medya hesaplarimda paylasacagim bu linki. Insallah amaciniza ulasirsiniz.
Ozel oldugunu bile bile gittiniz diyen uyelere yorumum: Orada ogrenci okuyor holding ceosu degil. Orada okumak sadece zenginlerin mi hakki? Bizim durumumuz iyiydi ama ben de pahali bulurdum yemekleri. O okulda tam burslu okumak paha bicilemez, oyleyse bunu basarabilenler de boyle adaletsiz fiyat dagilimina karsi gelme hakkina sahip.
 
Bende imzami atdim doğru dürüst yemek yiyebilmek herkesin hakkı

Sağolun hanımefendii

Bende imza attım .Umarım istediğiniz gibi olur.

teşekkür ederiiz.. inşallahh, kalite artsın yeter bize zaten yanlış anlaşılmasın


Aaa ne kadar hooş hanımefendi yaa çok sevindimm Yorumunuz için teşekkür ederimm inşallah evladınızı sağlıklı rahat bir şekilde kucağınıza alırsınız Allah bağışlasın , sizi idolüm olarak görüyorum ben de anne olurum inşallah bi güünn
 
Mezun olduktan sonra onunde cok kapilar acilacak Canim benim tesekkurler, insallah saglikla evladini sen de kucaklarsin :) Okurken sikinti cektim yoruldum, ama simdi yaptigim bir ceviri icin aldigim paranin haddi hesabi yok. Koca holdinglerin anlasmasini baglamak icin Viyana'ya yerlesiyorum bu Eylulde. Karsilastirmali edebiyat okudum ben. Eminim sen de cok yukseleceksin biraz sabir sadece
 
Maalesef bütün vakif üniversiteleri ayni durumda. Ama change.org tan toplanan imzalarla herhangi birseyin degistigini henuz gormedim. Sonuçta o isletmeler ihale uzerinden aliniyor yani hukuksal bir surec icinden geciyor.
 
Burda yazmasaydiniz o universiteyi demedim yazarken bilmeliydiniz parasini yemeklerinin ekstra hayaller kurmaya gerek yoktu demek istedim ki gayet acik.Paraninda kocun cebine girdigi imasi dahi yok yemekhaneden bahsettim milyarlar derken isletme kelimesindende anlasiliyodur.
Devlet universitelerindeki 3 5 tl lik yemeklerdede kuzu pirzola cikmiyo sadece 3 tl olmasi kira isletme bedeli olmamasi dogal olarak ucuzlatiyo yemekleri ve goze batmiyo.Devletteki 3 tl lik yemekle ozeldeki 6 tllik yemek farki aslinda kira isletme farki.
Birde imza konusu koç üniversitesi burs arttırsın değil, koç üniversitesi yemekhanesinde düzgün yemekler istiyoruz başlıklı. Burs arttırma meseleside yok, güzel yemek isteği var.
Ben basligi cok guzel anladim ve cevabimi verdim Konu sahibi cebine arttirmak istiyo bende bu kisma cevap verdim izninizle.
@
Sizi tanimadan yazdiklarinizdan yola cikarak cevap veriyorum.Bir seylere isyan etmek tek duzeligi bozmak gercekten muhtesem birsey ama bu kendi cikarlariniz goz onunde bulundurularak yapiliyosa bana absurt gelir.Kiyafet mubattine gelince her genc kiz gibi yazan cumleden yola ciktim her genc gibi sosyallesemiyorum deseydiniz baskaydi.Ustteki yorumlarimida okursan ne demek istedigimi anlayacaksiniz.
 
O
O uye ben oluyorum :)
Zenginlerin hakki degil oyle bir lafta yok zaten ama ozellerinde bir gelir gider tablosu belli degilmi ki konu sahibine verilen burs yetiyomus zaten ekstra planlar yapma hayali olmamaliydi ozeli yazarken.
 
O

O uye ben oluyorum :)
Zenginlerin hakki degil oyle bir lafta yok zaten ama ozellerinde bir gelir gider tablosu belli degilmi ki konu sahibine verilen burs yetiyomus zaten ekstra planlar yapma hayali olmamaliydi ozeli yazarken.
Yemekhane isletmeleri maalesef acgozluluk derecesinde kar pesinde. Halbuki boyle ogrencileri dusunseler is yerlerinin rizki ve bereketi artacak. Para kazanmamalari imkansiz zaten. Kac bin ogrenci okuyor orada, illa ki para kazanacaklar.Ama hem bu fiyata yemek verip hem boyle kalitede tutmalari cok ayip bi durum.
 
Devletle kiyaslanmamali kiyaslayanlar olmis mesela devlette kira derdi yok personel derdi yok.Bende her isin en dogru en kaliteli yapilmasi taraftariyim ama koc ve onun gibi kurumlar ihaleyle verdi diye ipin ucunu birakmiyo ozel isletmede olsa gramajina fiyat araligina kendisi karar veriyo sonucta koc adi altinda isletilen bir yer.Bu imzalar toplandi gitti koca koc gitti kiracisina duzgun yap dedi insan demezmi cok ogrencini dusunuyosan kirayi dusur bende kalitemi arttiriyim fiyatimi iyilesyiriyim diye.Demem o ki onlar razi cogunluk razi adam burslusunun kaliteli yemegini degil kaliteli egitimini istiyoki beynini kullansin ona o lazim.
 

Bu saldırgan veya saldırgan değil de negatif tutumunuzu anlayamıyorum yine de fikirlerinize saygı duyarım hayırlı geceler efendim
 
O

O uye ben oluyorum :)
Zenginlerin hakki degil oyle bir lafta yok zaten ama ozellerinde bir gelir gider tablosu belli degilmi ki konu sahibine verilen burs yetiyomus zaten ekstra planlar yapma hayali olmamaliydi ozeli yazarken.

Devlet okulunda kuzu pirzola çıkmadığı aşikar.Fakat konu sahibi yemeklerin kötü olduğunu söylüyo.Belki biz kuzu pirzola yemedik ama bir gün bile okulda yediğim yemeğin lezzetini tartışamadık.Her zaman çok iyiydi.Üstelik Koç Üniversitesi özel bi üniversite olabilir fakat orada paralı okumak için bile ciddi bir başarı gerekiyor.Şöyle söyliyim, İstanbul Üniversitesinde Marmara Üniversitesinde mühendislik okuyabildiğiniz puanla koç üniversitesinde paralı okuyorsunuz.Orada tam burslu okumaksa üniversite sınavında Türkiye derecesi yapmayı gerektiriyor zaten.Yani özel üniversite fakat her parayı verenin okuyabildiği bir okul değil orası.Sebebide iş hayatındaki bütün kapıları sorunsuz açıcak kadar üst düzey bir okul olması.Yani, senin öğrencin türkiyede ilk 100 kişinin arasına girecek kadar zehir gibi zekaya sahip, ama verilen değer ne olduğu dahi belli olmayan dandirikten çorbalar MI? Bence okul o ihaleyi verirken kime hizmet ediceklerinide şirket sahiplerine söylemeli. Bence siz özel kısmına takıldınız, fakat Koç Üniversitesi ne demek pek bilginiz yok.Zenginlerin okulu diye o okulu yazmamak kadar devasa saçmalık baska ne olabilir düşündüm bulamadım. Bu insanlar 180 sınav sorusunun 170'ini doğru yapan insanlar. 180'de 170 yapsam tabiki koçta okurum.tartışılmaz bile.Ve orayada girmiş olması kişinin kendisine ödül olmalı,karşılığıda bu olmamalı.Hem yemek konusunda, hem aldığı bursla yapamadıkları konusunda.Özel'i yazarken düşünücekti cümlesi kurulsa kurulsa Gelişim Üniversitesi,Arel Üniversitesi,Bilim Üniversitesi için filan söylenir.Koç için değil.Kıyaslanamaz.Özel diyip geçmeyin.
 
Pardon bu kadar sizi sinav netlerini okul kiyaslamalarini oranin ogrencisi baska savunmasina getirecek kadar celallenmenize sadece ozeli yazarken dusunmeliydin cumlesimi getirdi.Tekrar acikliyorum ki bunu hakaretvari ince kelimeleri kullanmadan nasil gorus savunulur yada elestirilir gorun diye yapiyorum yazmasaydin degil yazarken param artarda onu bunu yaparim diye hayal kurmamaliydin.
Kocun nasil bir okul oldugunu cok iyi biliyorum bilmedigim ve yazmasaydin gibi bir kani sizde nasil olustu bilmem ama sizin mantiginizla ordaki ogrenci zekasiyla on plandaysa iyi corba icmeli gelisim universitesi parasiyla zeka olmasada olur her yemegi yer mantigina gidiyor.
Hizmet sektorundeki insanlar zekaya okul puanina gore hizmet sunmazlar o yuzden kime hizmet ediceklerini bilmelerine gerek yok karsilarindaki insan insana hizmet ediyolar.
Hayir yemek kotuyse neden daha fazlasini istedim vermediler cumlesi cikiyo bir kisiden dusundunuzmu konu sahibinin aslinde derdi konudada belirttigi gibi hergenc kiz gibi heveslerini o parayla karsilamak.
 
Ben devlet okulundayim 2tl idi en son yemek fiyati zam geldi m bilmem. Ama gercekten guzeldi yemekler tavugu meyvesi tatlisi cikardi. Uzun zamandir gitmedim :) ve az tuzlu falan olursu saglik acisindan kalorisini vs hesaplayip her gun usenmeden yazarlar siteye. Siz de insallah bir sonuc elde edersiniz sonucta sayili okullardan birisiniz ve bizdeki ozenin daha fazlasi olmasi gerek diye dusunuyorum. Ayrica okula oyle sandivic falan goturulmuyo bazi arkadaslar cok yesilcam filmi izlemis. Bu sivrilmeye calisan sahsin da profilinde lise yaziyor. Zaten bozuk Turkcesinen belli.Ya kucumsemek istemiyorum ama egitim sart zihnin fonksiyonlarini kendi kendine kullanamayan insanlarimiz var. Adam hayatinda belki de uninin onunden gecmemis sana sandvic gotur der tabi :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…