- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
- Konu Sahibi KumrallAdaMaviTuna
-
Ay ne alaka kız yemekler berbat diye kampanya başlatmış illa ters ters konuşup durcaksiniz. Yok makyajmis kiyafetmis muneccim olup hemen cozdunuz olayı bravo bende acarlarda oturuyodum evlenmeden önce koç bize çok yakın ordan arkadaslarimda vardı ve onlarinda yemeklerden dert yandigi çok olmuştur. Kaldıki kıyafet veya makyaj istese bile bunda anormal bişey yokOkulda ozel dogal olarak isletmede ona gore yatirimini yapiyo.Bursu arttirip kitap alma derdindr olsaydiniz imzalardim ama genc kiziz heveslendigimiz seyler dediginiz kiyafet makyaj eminim.
Pardon bu kadar sizi sinav netlerini okul kiyaslamalarini oranin ogrencisi baska savunmasina getirecek kadar celallenmenize sadece ozeli yazarken dusunmeliydin cumlesimi getirdi.Tekrar acikliyorum ki bunu hakaretvari ince kelimeleri kullanmadan nasil gorus savunulur yada elestirilir gorun diye yapiyorum yazmasaydin degil yazarken param artarda onu bunu yaparim diye hayal kurmamaliydin.
Kocun nasil bir okul oldugunu cok iyi biliyorum bilmedigim ve yazmasaydin gibi bir kani sizde nasil olustu bilmem ama sizin mantiginizla ordaki ogrenci zekasiyla on plandaysa iyi corba icmeli gelisim universitesi parasiyla zeka olmasada olur her yemegi yer mantigina gidiyor.
Hizmet sektorundeki insanlar zekaya okul puanina gore hizmet sunmazlar o yuzden kime hizmet ediceklerini bilmelerine gerek yok karsilarindaki insan insana hizmet ediyolar.
Hayir yemek kotuyse neden daha fazlasini istedim vermediler cumlesi cikiyo bir kisiden dusundunuzmu konu sahibinin aslinde derdi konudada belirttigi gibi hergenc kiz gibi heveslerini o parayla karsilamak.
Hanımefendi zaten okula değil okuldaki Yemekhane adında özel işletmeye sitemimiz biraz daha kaliteli yapamazlar mı şu yemeklerı? Damarlarımızdan patates püresi ve katı yağ akıyor yeminle..18-19 yaşındayız daha kızmayın bize... Bursumuz da öyle düşük üniversitelerin verdiği bursu gibi 1-2 bin lira değil ve evde de kalmıyorum yurtta kalıyoruz , her gün her zaman sandviç mi yiyelim? Hemen ulaşabileceğimiz bi mutfak da yok.
hayda niye bu kadar terssiniz. bursla girmiş herhalde kitap okuyordur insaf!Okulda ozel dogal olarak isletmede ona gore yatirimini yapiyo.Bursu arttirip kitap alma derdindr olsaydiniz imzalardim ama genc kiziz heveslendigimiz seyler dediginiz kiyafet makyaj eminim.
buraya böyle bir konu açman bile senin nasıl kaliteli biri olduğunu gösteriyor bence. başarılar dilerim.Beni tanımadan nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? :) Belki de bu okuldaki en süssüz en salaş kızım, çekerim basit bi bluz bol paça kot bot kaban bittii.... Benim heveslerim çalmak istediğim enstrümanlar yapmak istediğim danslar oynamak istediğim sporlar ve bunların hepsinin ücreti var.. Ailemden de bir şey alamıyorum anlıyor musunuz? Engelli bi kardeşim var onun bakımı benden çok daha önemli. Burda heveslerimi gerçekleştiren yaşıtlarımı görüp oturup patates yiyorum ben de..Sevgileerr
Ay ne alaka kız yemekler berbat diye kampanya başlatmış illa ters ters konuşup durcaksiniz. Yok makyajmis kiyafetmis muneccim olup hemen cozdunuz olayı bravo bende acarlarda oturuyodum evlenmeden önce koç bize çok yakın ordan arkadaslarimda vardı ve onlarinda yemeklerden dert yandigi çok olmuştur. Kaldıki kıyafet veya makyaj istese bile bunda anormal bişey yok
Valla bende vakıf üniversitesindeyim daha portakallı pekin ördeği yiyeni görmedim :) abartmayalım.Aa sen niye alindin. You are still here, so why? :)
Diger taraftan aclik var, sefalet var, baska vakif uni ogrencileri portakalli pekin ordegi yerken ayni ogunde size sunulan biber dolmasi corba falan. Vasat.
Ezilebilirsin yani yadirgama
Yok canım konu sahibi aynı para kaliteli yemek olsun diyor. Malum sağlam kafa sağlam vücut hesabı :)O
O uye ben oluyorum :)
Zenginlerin hakki degil oyle bir lafta yok zaten ama ozellerinde bir gelir gider tablosu belli degilmi ki konu sahibine verilen burs yetiyomus zaten ekstra planlar yapma hayali olmamaliydi ozeli yazarken.
Beynini kullanabilmesi için önce karnını doyurması gerekir. Maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisi malum :) bu hiyerarşiyi siz bilmeseniz de üniversite yönetimi biliyordur eminim :)Devletle kiyaslanmamali kiyaslayanlar olmis mesela devlette kira derdi yok personel derdi yok.Bende her isin en dogru en kaliteli yapilmasi taraftariyim ama koc ve onun gibi kurumlar ihaleyle verdi diye ipin ucunu birakmiyo ozel isletmede olsa gramajina fiyat araligina kendisi karar veriyo sonucta koc adi altinda isletilen bir yer.Bu imzalar toplandi gitti koca koc gitti kiracisina duzgun yap dedi insan demezmi cok ogrencini dusunuyosan kirayi dusur bende kalitemi arttiriyim fiyatimi iyilesyiriyim diye.Demem o ki onlar razi cogunluk razi adam burslusunun kaliteli yemegini degil kaliteli egitimini istiyoki beynini kullansin ona o lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?