- 18 Ağustos 2013
- 71
- 122
- 93
- Konu Sahibi KumrallAdaMaviTuna
-
Bana pasif hareketler geliyo bunlar once okulla yemekhane yonetimiyle eylemlerle sonra imzalarla yapilir bu isler yada imzayla ayni anda tepkinizide koyun ortaya aktif olun anlatabildimmi imzayla birsey olmaz eyleme dokun.Zaten amacımız okula bu isteğimizi belirtmeden önce elimizi güçlendirmek sadece 2-3 kişi olmadığımızı göstermek. Okulumuzdaki yüzlerce öğrenci de imzaladı ve yorumladı isterseniz hepsini okuyabilirsiniz. Neden gençlere destek çıkılması yerine inatla inatttlaa böyle bir tutum takınılıyor anlamıyorum. Tamam fiyat aynı kalsın ihale var kira çıkması vs dediniz haklısınız bari hakkını versinler değil mi hanımefendi?
Ben de imzaladim fakat arkadaslarinizla evden getirme kampanyasi baslatsaniz ve bu getirdiginiz yiyecekleri bahcede falan da satsaniz hem harcliginiz cikar hem de karniniz doyar. Bence cok guzel bir fikirkermes gibi düşünün. .
Baskalarina verdigim cevaplari alintilayacak kadar neden bu kadar bana cevap vermek icin yanip tutustunuz anlamadim ama fikirlerimi acikca yazmam sizin gibi bircok kisiye dokundu :)Yok canım konu sahibi aynı para kaliteli yemek olsun diyor. Malum sağlam kafa sağlam vücut hesabı :)
Beynini kullanabilmesi için önce karnını doyurması gerekir. Maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisi malum :) bu hiyerarşiyi siz bilmeseniz de üniversite yönetimi biliyordur eminim :)
Bana pasif hareketler geliyo bunlar once okulla yemekhane yonetimiyle eylemlerle sonra imzalarla yapilir bu isler yada imzayla ayni anda tepkinizide koyun ortaya aktif olun anlatabildimmi imzayla birsey olmaz eyleme dokun.
O ters konusma degil fikir beyan etme cokta normal.Bursuyla kiyafet makyaj istemesi normal degil.Ay ne alaka kız yemekler berbat diye kampanya başlatmış illa ters ters konuşup durcaksiniz. Yok makyajmis kiyafetmis muneccim olup hemen cozdunuz olayı bravo bende acarlarda oturuyodum evlenmeden önce koç bize çok yakın ordan arkadaslarimda vardı ve onlarinda yemeklerden dert yandigi çok olmuştur. Kaldıki kıyafet veya makyaj istese bile bunda anormal bişey yok
Kirici degilim net ifade ediyorum kendimi kirildiysanda kisira bakma ama gercekler bu sizde oyle olun ezmeyin kendinizi imzalara dayanmak yerine cikin boyle boyle diyin.ANLATAMIYORUM GALİBA , siz de anlamıyorsunuz.. Lütfen daha fazla kırıcı olmayın rica ediyorum.. Biz gereken her şeyi düşünüyoruzAmacımız okula isyan etmek değil yemek kalitesini arttırmak Koçla bi derdimiz yok öyle eylem filan yapamayız sadece bilinçli bir kamuoyu toplamak istedik yalnız olmamak için. Ki 18-19 yaşında insanlarız takdir edersiniz ki bu da bir şeydir.
Ben size anlamadiginiz yerleri acikladigim icinmi bu kestirip atma peki :)Anladığım kadarıyla okuduğunuz herşeyden çok alakasız anlamlar çıkarıyorsunuz.O yüzden bu konunun sonu gelmez.İyi geceler.
O ters konusma degil fikir beyan etme cokta normal.Bursuyla kiyafet makyaj istemesi normal degil.
O kısımları bilemeyiz tabi, yüzeysel bakabiliyoruz anca buradan. Ben imza başlığına bakıp destek verdim, konu sahibinin detayını bilemiyorum, yorumlarını da takip etmedim. Umarım yemekler kalitelesir ne diyelim.Polemik yaratma derdinde olmadiginiz yazinizdan anlasiliyo tesekkurler ama ozel okulda ihaleyle cikan yemekler gene okul denetimindedir devletin fiyatiyla kiyaslanamaz.Konu sahibi direk kaliteden konu acip o kisma deginseydi evet hakli der ilk ben imzalardim fakat param artmiyo genc kiz olarak heveslendiklerim var yada biraz daha yemek istedigimde vermiyolar gibi cumleler olmasaydi.Madem yemek guzel degil neden fazlasi isteniyor.
Imza kampanyasindan once okulla yemekhaneyle yeterince irtibata gecildimi bunlar onemli benim icin ki imzalasakta birsey olmaz onuda bilsin istedim :)
Kostek olmam icin imzalamayin diye orgutlenmem lazim ben size nasil kendinizi daha iyi ifade edersiniz diye aciklama bile yaptim ustelik.Hasbunallah-u ve ni'mel vekil .. Düşüncelerinizi özgürce ifade etmeniz çok hoş Pabuç hanım fakat git gide Yemekhane sahibi olduğunuzu düşünmeye başladım niye bu kadar terslenir insan bu konuya ki.. İstemiyorsanız desteklemiyorsanız neden köstek oluyorsunuz hanımefendicğim
Çok sağolunİmzaladım, hadi hayırlı olsun :)) yalnız bir hacettepeli olarak en iyi bizim okul lafına bozulmadım değil hanieğer "en iyi senin okulun ablacım" dersendaha yüzlerce imza attırabilirim :))) İnşallah bir faydası olur bu imzaların. Mailimdeki kişilere de gönderiyorum. 444 imza olmuş bu arada. Sonucu da bildirirsen sevinirim. Öğrencilere tam destek
Seni kerataÇok sağolunZaten eklemeyi unutmuşum bu konuda en iyisi HACETTEPE. Veganlar için menüsü bile var ve çok uygun çok kaliteli.. İnanılmaz bir şey, vejetaryen de değil vegan bakın! Mükemmel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?