Siz de öğrenciydiniz... Pahalı ve sağlıksız yemeklere SON !

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİİİİMM...Kuzenime psikolojik destek amaçlı Ygs ye girmiştim ondan yazamadım çok sağoluunn harikasınız hanımlaar

Bana pasif hareketler geliyo bunlar once okulla yemekhane yonetimiyle eylemlerle sonra imzalarla yapilir bu isler yada imzayla ayni anda tepkinizide koyun ortaya aktif olun anlatabildimmi imzayla birsey olmaz eyleme dokun.

Ben de imzaladim fakat arkadaslarinizla evden getirme kampanyasi baslatsaniz ve bu getirdiginiz yiyecekleri bahcede falan da satsaniz hem harcliginiz cikar hem de karniniz doyar. Bence cok guzel bir fikir kermes gibi düşünün. .

Çok güzel bir fikir bence de hanımefendii fakat ne yazık ki öyle bir şey yapmak için imkanımız yok herkes yurtta kalıyor ve okulun çevresi buna müsait değil

kesinlikle haklısın
biz devlet okulunda yerken de yemek şirketi yapıyordu ama meyvesi sebzesi makarnası eti salatası ayranı olurdu
ki dediğin gibi 2 lira gibi cüzi fiyatlarla
bu okula gelen nasıl olsa her şeyi öder gibi bakılmamalı
orda burslu öğrencisi var ailesi dibi dibine yetiştiren var

Baskalarina verdigim cevaplari alintilayacak kadar neden bu kadar bana cevap vermek icin yanip tutustunuz anlamadim ama fikirlerimi acikca yazmam sizin gibi bircok kisiye dokundu :)

Bana pasif hareketler geliyo bunlar once okulla yemekhane yonetimiyle eylemlerle sonra imzalarla yapilir bu isler yada imzayla ayni anda tepkinizide koyun ortaya aktif olun anlatabildimmi imzayla birsey olmaz eyleme dokun.

ANLATAMIYORUM GALİBA , siz de anlamıyorsunuz.. Lütfen daha fazla kırıcı olmayın rica ediyorum.. Biz gereken her şeyi düşünüyoruz Amacımız okula isyan etmek değil yemek kalitesini arttırmak Koçla bi derdimiz yok öyle eylem filan yapamayız sadece bilinçli bir kamuoyu toplamak istedik yalnız olmamak için. Ki 18-19 yaşında insanlarız takdir edersiniz ki bu da bir şeydir.

O ters konusma degil fikir beyan etme cokta normal.Bursuyla kiyafet makyaj istemesi normal degil.

Kiz Kocta okuyor diye resmen kiskancliktan catlayanlar var
Ne yapsin burslu okuyor diye giyinmesin mi, makyaj mi yapmasin.
Daha neler duyacagiz Allahim !
Attim tatlim imzami, insallah hedefinize ulasirsiniz, basarilar diliyorum sana ulkemin aydinlik gelecegi !!

Kirici degilim net ifade ediyorum kendimi kirildiysanda kisira bakma ama gercekler bu sizde oyle olun ezmeyin kendinizi imzalara dayanmak yerine cikin boyle boyle diyin.

O ters konusma degil fikir beyan etme cokta normal.Bursuyla kiyafet makyaj istemesi normal degil.

Hasbunallah-u ve ni'mel vekil .. Düşüncelerinizi özgürce ifade etmeniz çok hoş Pabuç hanım fakat git gide Yemekhane sahibi olduğunuzu düşünmeye başladım niye bu kadar terslenir insan bu konuya ki.. İstemiyorsanız desteklemiyorsanız neden köstek oluyorsunuz hanımefendicğim

O kısımları bilemeyiz tabi, yüzeysel bakabiliyoruz anca buradan. Ben imza başlığına bakıp destek verdim, konu sahibinin detayını bilemiyorum, yorumlarını da takip etmedim. Umarım yemekler kalitelesir ne diyelim.

Kostek olmam icin imzalamayin diye orgutlenmem lazim ben size nasil kendinizi daha iyi ifade edersiniz diye aciklama bile yaptim ustelik.
Kusura bakmayin okaulara at gozlugu ile tek tarafli degil heryonden bakiyorum.

Çok sağolun Zaten eklemeyi unutmuşum bu konuda en iyisi HACETTEPE. Veganlar için menüsü bile var ve çok uygun çok kaliteli.. İnanılmaz bir şey, vejetaryen de değil vegan bakın! Mükemmel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…