- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi tuanarosele
tam okumaya yeltendim, ama anlatıma gıcık oldum
okumadım![]()
gerçekten çok itici bir anlatım şekli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam okumaya yeltendim, ama anlatıma gıcık oldum
okumadım![]()
Yani işte. Hayat, herkese farklı şeyler hazırlıyor. Hayatta her şey insanlar için. Ama gerçekten aldatıldım diye mağdura yatmak biraz ayıp oluyor ya :)2 tatlı söze kananlar var,yiyen yiyor işte gözü kara dalıyor aşk meşk işlerine..
Safinaz zayıf bir kadındı
gerçekten çok itici bir anlatım şekli.
Yani işte. Hayat, herkese farklı şeyler hazırlıyor. Hayatta her şey insanlar için. Ama gerçekten aldatıldım diye mağdura yatmak biraz ayıp oluyor ya :)
Safinaz zayıf bir kadındı
Acaba diyorum kendisine zayıf derken karakterindeki zayıflıgı mı baz aldı
Amaaaan tırt işte :)öküzler safinazlar o kadar kullanılmış ki ne demek istediğini anlayan beri gelsin..
Ulan bu erkekler hep aynı yalanları söyleyerek nasıl kandırıyor bu safinazlari. Bir kere de farklı bisey olsun. Masum çocuklara beddua edene kadar sıkıyorsa öküzün agzina çaksın iki tane de o zaman gorelim safinazin boyunu cürümünü.
Evli adamdan 4 sene boyunca meddet ummak tam bir kazbanlik ve eziklik baska açıklaması falan yok. Karısı umursamıyor adamin parasını yiyor, adam on kişiyi birden idare ediyor, safinazin eline ne geçiyor gurursuzluktan başka?