Siz Deyin Yasak Aşk ; Ben Diyeyim Yasak Takıntı

bence en büyük darbeyi safinaz yemiş.
her gün yiyor.
o adam evde kiminle aynı yatağı paylaşıyor?
kimin çocuklarına babalık ediyor?
kimin ihtiyaçlarını karşılıyor?

safinaz da tuvalet kağıdı gibi o....u gibi kendini kullandırtsın. ne güzel .

safinazlar tükenmez ki...

3cocuklu babaya senelerce kanan safinaz..
Bunu daha masum hale cevirmeye calismak hos degil.
Resmen adam bi evde karisi var birde disarda metr..si. Herif gununu gun etsin safinaz da bos vaatlere kansin. Onu biraksa bekar birini bulsa evlense ne diye bosuna omrunu heba eder ki anlamam. Bunun adi karma yasattigini kendin yasamadan ölmezsin. Karisina uzuldum simdi

Yok hanfendi !!!1safinaz,, siz adamın çocuklarına neden beddua ediyorsunuz Ne alaka ?
Hem git kadının kocası ile ilişki kur okadın orada bir haber kocam yola gelir diye beklesin
Hemde kadına ve çocuklarına beddua et ne yani şimdi bu !!!
yok yasak aşk yok şu yok bu bir kendinize gelip aynaya bakın bir !bu sizseniz eğer !!
Ayrıca kötü söz ve beddua sahibinindir,zaten örneği bu safinaz kimse çekerek yaşıyor şuanda!!!!!

Ulan bu erkekler hep aynı yalanları söyleyerek nasıl kandırıyor bu safinazlari. Bir kere de farklı bisey olsun. Masum çocuklara beddua edene kadar sıkıyorsa öküzün agzina çaksın iki tane de o zaman gorelim safinazin boyunu cürümünü.

Evli adamdan 4 sene boyunca meddet ummak tam bir kazbanlik ve eziklik baska açıklaması falan yok. Karısı umursamıyor adamin parasını yiyor, adam on kişiyi birden idare ediyor, safinazin eline ne geçiyor gurursuzluktan başka?

Yani işte. Hayat, herkese farklı şeyler hazırlıyor. Hayatta her şey insanlar için. Ama gerçekten aldatıldım diye mağdura yatmak biraz ayıp oluyor ya :)

Herşey insanlar içinde eyvallah biradım atarkende dikkatli olmak lazım..
Elin evli herifiyle de beraber olmayacaksın yani...
Sonrada mağdurumda mağdurum ayağına yatmayacak sevgilide..

Bu bildiğin yasak ask falan değil şeytan üçgeni olmuş :KK53:

Evde ki kadın da safinazin sandığı kadar saf değildir aldatıldığının farkındadır.

Mide bulandirmaya iki etken ve günahsız cocuklar

Safinaz pek safmış 4 sene içinde insan bi ev bi araba ne bileyim bir şeyler koparsaymış bari:KK53:
Dun ki konuda ayşe arabayı götürmüştü :KK55:

Yoksa Ayşe geldi konu mu acti:eek:

konuyu açan kişi eğer safinaz sensen elini vicdanına koy, adamın çık hayatından
sen nasıl rezil bir insansın
kaç çocuklu kadına bir aileye nasıl beddua edersin
çocukların kadının günahı ne
kendine yapılmasını ister miydin
yuva yıkanın yuvası olmaz

Adamın nikahli aldatildigindan haberi olmayan bir eşi var ve aldatılan kim diye mi soruyorsunuz ???

Safinaz in Safinaz olduğuna inanmıyorum ,Safinaz olsa evli adamla 4 sene ilişki yasamazdi.

SİZ O ARKADASİNİZA SOYLEYİN!!! yuva yikanin yuvası olmaz, bugün 3 çocuğunu ve kaç senelik eşini birakan onuda bırakır.

Ben belami illada bulacagim derse kendi bilir, böyle kadınlar aldatilmayi fazlasıyla hak ediyor ...

Okumadım bu konuda sadece şunu söylemek istiyorum safinaz siz ya da kimse artık o anlasın.
Hata yapacak kadar istiyorsa bir insan ne kadar uyarsak kar etmez yine yapar yapacağını ve öyle anlar yanlışını...

ne yasak aşk ne yasak takıntı ( ne olduğunu anlamadım ama )
safinaz ettiğini bulmuş has olmuş..
evli adamla aşk yaşarsan olacağı budur..
otursun ziyan olan 4 senesine yansın başka yapabileceği bir şey yok..

aldatılan tek kişide evdeki kadındır..
safinaz bile isteye kendini bu duruma sokmuştur ..

bazen bazı şeyler bazı insanlar için müstehaktır.. ( 4 sene ile kurtulduğuna dua et )

bir kadın evli bir adamla nasıl ilişki yaşar ben anlayamıyorum. nasıl mideniz kaldırıyor yaaa...
hadi bekar olsa tamam git naparsan yap ama evvvlliiii
yani bi ailesi var
ananız babanıza babanız ananıza eşiniz size aynı şeyi yapsa napardınız
insanlık ölmüş

Ulan bu erkekler hep aynı yalanları söyleyerek nasıl kandırıyor bu safinazlari. Bir kere de farklı bisey olsun. Masum çocuklara beddua edene kadar sıkıyorsa öküzün agzina çaksın iki tane de o zaman gorelim safinazin boyunu cürümünü.

Evli adamdan 4 sene boyunca meddet ummak tam bir kazbanlik ve eziklik baska açıklaması falan yok. Karısı umursamıyor adamin parasını yiyor, adam on kişiyi birden idare ediyor, safinazin eline ne geçiyor gurursuzluktan başka?

Kandırmıyor ki adam safinazlar kanmak istiyor
Para tatlı geliyor

ooohhh canıma değsin

nikahı karısında evinde güüüll gibi otursun... yesin içsin gezsin tozsun..

safinaz da devam etsin 50 yaşına gelip pörsüyünce zaten adam istemez...

Back
X