- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.369
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz edinHanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Yüzüğü ben mi takayım ona. Ay valla tek taşımı kendim alıp bunu bana tak dicemSen teklif et .
Kaçırayım ben uğraşamam o kadar :)Sonra da istemeye gidersiniz
Ay ne güzel yaBen mesajda evlenek dedik evlendik evlenince adam insan bi evlilik ister bana hiç masraf ettirmedin dedi harbi ne maydonozum bende yaa![]()
Yoo , yüzüğü sonradan o takar sana . Adamın acelesi yok belkide ne bileyim , sen daha isteklisinde burdan bakınca .Yüzüğü ben mi takayım ona. Ay valla tek taşımı kendim alıp bunu bana tak dicem
Nasıl oldu evlilik sürecinizHenüz almadım. 13 yıllık evliyim. :)
Benim ki kapının önüne gelse mutluluktan çıldırıcam siz çıtayı yükseltiyorsunuz. Peki ne kadar süredir çıkıyordunuz ilişkinizin evliliğe gittiğini anlamış mıydınızmuğlada annemle tatildeyken gelip paraşüt tepede teklif etmişti özel bir çaba sarfetmedim teklif etmesi icin
Evlilikten önce 7 yıllık bir birlikteliğimiz vardı. Farklı şehirlerdeydik. Çalıştığım yere gelip yanımda kalırdı. Babası evlenin bari deyince aileler başımıza üşüştü, mecburen evlendik :)) Yoksa çok memnunduk hayatımızdan.Nasıl oldu evlilik süreciniz
Valla canısı benim kadar fenası var mıdır bilmiyorum esimin ailesi beni görmeye gelecekti ben esime kizmistim sakın gelince istemeye kalkmasinlar eve almam evlenmek istemiyorum derim diye adamı kizdirdim önce evlilik teklifi olacak sonra beni istemeye gelebilirsiniz dedim tamam dedi ailesi salı günü beni görmeye geldi çarşamba günü esim evlilik teklifi etti perşembe günü de bütün ailesi toplanıp beni istemeye geldilerHanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Hanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.