• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz evlenme teklifini nasıl aldınjz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ki kapının önüne gelse mutluluktan çıldırıcam siz çıtayı yükseltiyorsunuz. Peki ne kadar süredir çıkıyordunuz ilişkinizin evliliğe gittiğini anlamış mıydınız
6 aydir gorusuyorduk ben en başından hayatima eğlence olsun diye kimseyi almak istemiyorum anlasabilirsek evlenmek icin gorusurum dedim kendiside ayni seyi aradigi icin bastan bunu bilerek basladik
evlilik teklifinden once ailelere bahsedilmisti tabi bir iki hafta sonra istenmeye geleceklerdi

Vera eski konularını biliyorum canım bence bunu bilen herkes deli misin ne evlenmesi der
Ama bilmeyen şöyle aldım böyle aldım diye anısını anlatır :KK69:
Ben ilk başta uzun uzun yazdım ama laf kalabalığı olsun istemedim. 3 aylık bir ayrılık süreci yaşadık ben bir psikogla seansa başladım. Gereksiz hırçınlıklar tuhaf hareketler her şeyin sonunu kavgaya getirerek bu hale getirdik birbirimizi sevgi hala vardı ve var. Ben psikologla geçen seanslarımı ona anlattım birlilte görüştük bir kaç seans. Psikolog bize artık sizin bu kadar sık gelmenize gerek görmüyorum çünkü siz bir ilişki yaşamayı öğrendiniz dedi ve galiba öğrendik. Eski saplantılı hallerimiz yok kıyametler kopmuyor

İmada filan bulunmadim. Eşim evlilik teklif edene kadar evlilik uzerine pek konusmamistik dogrusu ve oyle bir beklentim de yoktu.

Oyle şaşali ve insanlarin gözü önünde degildik ama benim sevdigimi bildigi ve mutlu olacagim yerde yapmisti supriz sekilde asla bilmiyordum ve hissetmemiştim bile yüzük ciktiginda gözlerim:KK57:

İmada filan bulunmadim. Eşim evlilik teklif edene kadar evlilik uzerine pek konusmamistik dogrusu.

Oyle şaşali ve insanlarin gözü önünde degildik ama benim sevdigimi bildigi ve mutlu olacagim yerde yapmisti supriz sekilde asla bilmiyordum ve hissetmemiştim bile yüzük ciktiginda gözlerim:KK57:
Çok güzeel

Ortak bir tanıdık nişanlarından sonra teklif aldı. Sosyal medyada görünce çok dalga geçtim ben. Nişan olmuş teklif etse ne hayır diyip yüzükleri mi atacaklar falan demiştim. Benimki de orda teklifsiz olmazı kodlamış Allahtan. Çok da bizi düşünüp yapmamıştım.
Biz çünkü o dönem üç senedir sevgiliyiz, ben kronik işsizim, o dönem onun işyeri sıkıntılı falan hiç olacak iş değil beklentim yok. Bizimkini şirket başka yere görevlendirmiş o sene. O da beni bırakıp gitmek istememiş, teklifsiz de dalga geçiyor diye gitmiş tektaş almış, benim en sevdiğim mekana götürdü beni. Orda ett teklifini. Ama öyle diz çökmeli ağdalı bir teklif değildi. Yüzüğü çıkarıp benimle evlenir misin? Dedi.
Esasında sanırım teklife önem veriyorsanız bir şekilde bunu belli etmek lazım. Ama evlenelim mi baskısı işi bozuyor bence.
Ben on sene de olsa asla asla diyemezdim evlenelim diye.
Ki o zaman 29 yaşındaydım. Hadi 30 olduk falan demezdm diyemezdim.
Evlilik baskısı yapmamadan yanayım ben.
İstekleri varsa zaren diyor erkekler.

Evlilik teklifi almadim. Direk öyle yaklaştı adam, hem de 16 yaşındaydı bense 14. Yine de film izlerken romantik sahne olursa başına kakmıyorum diyemem 🤣

Eşimle zaten "birbirinize uygunsunuz" diye evlenme amacıyla tanıştırıldım. Nişanlıyken bir keresinde konuyu açtım "içimden gelmiyor zaten evlenicez ama çok istiyorsan ederim" dedi. Düşündüm ben olsam içimden gelmeyen bir şeyi yapmak istemezdim. Hem sonra kendime sordum neden istiyorum gerekli mi yoo sadece işte herkes yapıyor vs. Ve aslında hiç de istemediğimi hatta herkes yapıyor diye bir şey yapmanın bana çok saçma geldiğini anladım. O istemediği bir şey yapmak zorunda kalmadı ben de sırf istiyorum diye zorla bir şey yaptırarak saçma sapan bir pozisyonda kalmadım herkes mutlu.

Evlenmeden önceki ilişkimizin bir diliminde Uzak mesafe ilişki sürdürmüştük. (Normalde biraradaydık sadece az bir zaman)Buluştuğumuz bir gece havaalanından şehre giderken üzerime tektaş kutusu atmıştı :KK76: . Heyecandan daha fazla dayanamamış.:-) Sonra da malum soru soruldu.
Açıkçası ben bu alengirli ve samimiyetsiz teklifleri sevmediğim için, nasıl gönlünden geldiyse öyle teklif etmesini daha çok sevdim. Sonrasında yemeğe gitmiştik.

Hanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Teklif işin süsü zaten, olmazsa olmaz değil bence. Şahsen biz evlenmeye karar verdik düğünümüze yakın eşimde formaliteden mesajla teklif etti😅. Kendi isteseydi veya ben isteseydim sürpriz vs yapılabilirdi lakin o heyecanla sanırım ikimizde gerek duymadık 🧚🏼‍♀️

aman 5 senedir beraberiz 5 senedir evlenme hayali kuruyoruz beraber çeyiz alıyoruz teklifi mi kalmış artık :KK53: mutlaka eder ama gereksiz bunca yıldan sonra evlenme teklifi daha çok ilişkinin başında edilince kısa sürede evlenilmek düşünülüyorsa mantıklı

Görücü usulü olduğu için süpriz olmadı haberliydim zaten hatta tek taşımı kendim seçtim ayrı şehirlerde yaşadığımız için evlilik teklifi etmek için geldiğini de biliyordum😂
İşten çıktım yılbaşı akşamıydı galatada balık yedik köprüde evlenme teklifi edecekti ama tipi şeklinde kar yağınca hadi hadi gidelim dedim donmuştum. Taksime çıktık orada çok kalabalıktı utandı sonunda ablamın kapısının önündeki durakta otobüsten inince etti hahahaha o kadar soğuktu ki o gün ne söylediğini bile hatırlayamıyorum😂😂😂
Önemli olan kalplerin bir olması çok önemsemiyorum böyle şeyleri ama ismimdeki harf sayısı kadar gül getirmesi hoşuma gitmedi değil. İsteme de de yaşım kadar gül buketi getirmişti. Ah ulan ah şimdi eser yok halimizden

Almadım hatta bugün muhabbeti geçti eşim dedi ki bana neden evlenme teklifi etmedin dedim mesajla ettim ya :27: asıl sen etmedin bende ettim dedi (evlendikten kaç yıl sonra sosyal medyadan 🤣 ) he dedim evlenmiştik hiç utanmıyorsun dimi :110: oda peşimden koşan kadına ne evlenme teklifi edicektim :70: valla manyak bu adam :27:

Hanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
benimki harikaydi tam kiz kulesine donuk bir manzara uzun sure gorusememistik yemek yedik sahile indik arkadasi da gelmisti icimden bu niye geldi diyordu baktim arabadan o kadar kocamn cicek yaptrmis ki bu ne gulum dedim hic gerrk yoktu demeden yere comeldi tek tasi bana uzatti evlen benimle kadinim ol esim ol cocuklarima anne ol arkadasida kameraya cekti ve sonuc evlendik cok sukur 4 tane yavrumuz oldu

Benimki 3-4 günlük kafa dinlemeye şehir dışına gittiğimizde oldu, birlikte çok eğlenip içtiğimiz bir gece sahilde söyledi, o an ciddiye almamıştım kafası güzel mutlu normal diye, dönünce ailesine anlattı öyle :deli:

Trende aldım teklifimi 😬 Okuduğum şehirde işim vardı günübirlik gidip dönecektim,o da gelmek istedi..akşam yola çıktık.7 saat yolculuk sonunda uyansın diye dürtüyodum gözünü açtı ve senin yanında uyanmak çok güzel artık evlenelim dedii...kısa bi süre sonra doğumgünümde de yüzük geldi

4 yillil birlikteligimiz var ben her zaman pariste evlenme teklifi almak istemisimdir.
ilk evlenme teklifini 2 yil once yil basinda batumda almistim. havai fisek gosterisi basladiginda meydan da guzel dusunulmustu ama videosu yoktu bende. Ama yolunda gitmedi ayrildik. sonrasinda barisinca bu defa pariste supriz yapmisti bana. bu seferki halimden bile ote hemde tam istedigim gibiydi. Aksam yemegi icin yer ayirtmis Seine river love cruise da... restront gibi dizayn edilmis bir gemicikti. Masanin uzerindeki guller filan aslinda anladim biseyler olucak. ilk izledigimiz film titanik ti bizim. Gece Eiffel kulesinin yanindan gecerken birden titanik muzigi calmaya basladi. sonra geminin kaptani yanimiza geldi ve sef garson tatli yerine yuzugu getirmis tabakta. diz coukup evlenme teklifi etti... aglayarak kabul ettim. Iyiki sevdim bu adami dedim. Yaptiklarinin onemi yok benim icin beni mutlu etmek icin herseyi dusunmustu cunku...
eger bi evlilik teklifi hayalin varsa bunu paylas derim... ve umarim hersey istedigin gibi olur 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X