• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz evlenme teklifini nasıl aldınjz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araba kiralamış o gun ..
arabann arkası tahtalr kocaman bez parçası falan ne oluyo yahu dedim :D
riva ya gittik .. bana araba da bekle geliyorum dedi aradan yarım saat geçti adam yok :D
sonra beni arabadan almaya geldi sahilin oraya gittik..
bez parçası dedim kocaman pankartmış :D aşkım hayatben vs seni sevıyorum benmle evlenırmısın yazıyodu ustunde kalpli seni sevıyorum balonlar kuma gömmüş balonları belli seni sevıyorum kısmnı boya ile yazmış balonlara ;)
önumde diz çöktu guzel seyler söyledi teklifini yaptı bende Biraz böyle kal dedim gülerek kahkaha patlattı :D snraa eveeeet dedim :D
2 sandalye getırms ates yaktık atesın basında şaraplarımızı yudumladık dalga sesiyle.. sonraa mesaleleri fln yaktı kumda renkli renkli çok hoştu ;)

Evlenme teklifi olmadı.
Evlenelim mı yeterince tanıdık birbirimizi dedi .
Gel iste dedim .
Ailemden istedi
Ertesi gün yolda otobüste yüzüğü çıkardı tak şunu artık diye .
7 ay sonra da evlendik :KK200:

Öyle özel bişi olmadi 😂

Evlenme teklifi olmadı.
Evlenelim mı yeterince tanıdık birbirimizi dedi .
Gel iste dedim .
Ailemden istedi
Ertesi gün yolda otobüste yüzüğü çıkardı tak şunu artık diye .
7 ay sonra da evlendik :KK200:

Öyle özel bişi olmadi 😂

Affınıza sığınarak yazıyorum aklıma düz adam sami karikatürü geldi tak şu yüzüğü de sahibin belli olsun diye teklif ediyor hani😂😂
Sizinki de aynı öyle olmuş 😂😂
Mutluluğunuz daim olsun ❤️

Ben evlenmedim ama nişanlandım daha önce ve evlilik teklifi de aldım.
Biz aramızda beni istemeye gelecekleri günü kararlaştırmıştık bugünden üç dört gün kadar önce biz buluştuk mart ayıydı ve hava çok soğuktu acayip de rüzgar vardı . Bu beni sahil kıyısı bir yere götürdü arabadan inicez ama kapıyı açamıyorum öyle bir rüzgar. Ben dedim yok inemem başka bi yere gidelim ne işimiz var deniz kıyısında donacaz bu havada. Bu kıvranıyo neyse inmedim orda arabayla dolanıyoruz dolanıyoruz sonunda dedi bana organizasyon yapmış bi iskele vardı onun üzerine teklif için tek taş falan almış. Ya dedim bu havada orayı mı düşündün tamam romantik ama hasta mı olalım. Neyse biz zaten ordan uzaklaşmıştık benim doğduğum hastaneye yakın bir yerlerdeydik aa dedim doğduğum yerde et teklifi madem edecektin 🤣 o da diz çöktü hastanede teklif etti doğumhanesinde . Bir nevi ben ettirmiş gibi oldum 🤣🤣🤣🤣

Almadım evleneceğimiz belliydi en başından direk istemeye geçtik.Çokta aramadım açıkçası olsa da olur olmasada benim için.

Hanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Yolda yürürken eve gidicem elime kutuyu sıkıştırdı ac dedi baktım yüzük al iste tak dedi ama yüzük küçük geldi sonra gidip parmağına uygun olanı aldik evlendim ama teklif almadim🙈

Affınıza sığınarak yazıyorum aklıma düz adam sami karikatürü geldi tak şu yüzüğü de sahibin belli olsun diye teklif ediyor hani😂😂
Sizinki de aynı öyle olmuş 😂😂
Mutluluğunuz daim olsun ❤

Hahahahaha aynen öyle😂
Dedim ona ' ne düz adamsın' 😂
Ama içine dert olmuş herhalde 1 ay önce 1.yildonumumuzde baya romantik ortam hazırladı tamtur alıp 😄
Bazı adamlar romantiklik yapamıyor . Benimki de öyle. Zaten öyle şeyleri de pek seven biri olmadığım için hiç dert etmedim .
Çok şükür mutlu olalım ya , o yeter

Aminn ecmainn hepimizin mutluluğu daim olsun 💕

Bizim evlenecegimiz zaten belliydi. Ben teklif meklif pek önemsemem. Abisi de illa edilmesi gerekir diye onu gaza getirmiş ama ne yapacağını bilmiyor.
Bir gün iş çıkışı onu ziyaret ettim. Hadi gel öylesine yüzük bakalım dedi. Bir yere girdik. Yüzükler önümde ama bi anda çok utandım. Nedense birinin bana bir şey alacak olması beni utandırdı. O yüzden iyice bakmadan alelade birini begendigimi söyledim. O da bi anda almaya karar verdi. Hadi madem yüzük aldık bir yerde takayım dedi. Ben de sevdigim bir yeri söyledim. Gittik besmeleyi çekti taktı yüzügü :D ne romantik di mi.

Eşin evlenme teklif ettiğinde doğum günümdü ve yaklaşık 1 aydır nişanlıydık :) öncesinde evlenelim lafı geçti, ailemle konuştum, sonra isteme oldu falan filan. Sonra bir baktım evleniyoruz ama ortada teklif yok :) evlilik teklifi yapmazsan nikahta hayır derim dedim ben de şakayla karışık 😂😂😂 sonra da teklifi aldım tabii.

Evlilik teklifi almadım. Daha doğrusu karambole geldi. Doğumgünümde tektaş hediye etti ama biraz gürültüye geldi.
Bir anda nişan, düğün, eşya konuşur vaziyete geldik..

Evlenene kadar, hatta sonrasında 6 yıl boyunca esprisine laf soktum. :KK48:
Not: Evliliğimizde 6 yılı doldurduk :KK70:

Teklif almadan evlenilip mutlu olunabiliyor..

iliskinin ilk haftasinda “nolur evlenelim hemen yuzuk alayim” gibi bir laf duydum guldum gectim.

birinci yilinda bas basa yedigimiz yemekte bu sefer yuzukle beraber gercek teklif aldim yine hayir dedim.

3 ay sonra butun arkadaslarimizin oldugu bir partiden sonra daha ciddi diz cokmeli teklif aldim yine cevap vermedim.

en son artik canina tak etmis sekilde “kabul et artik yeter” gibi bir tepkiyle yine aldim teklifi. kabul ettim. nisandan 2 gun once de ayrildik.

Hadi ya niye ? Sonu güzel bitecek sanıyordum 🙄

İstanbulda yaşıyoduk ikimizde yemeğe çıkıcaz dedi ama ben anlmıştım imasındada bulunmuştum yani evlenicektik artık ailelerde onaydı tanışmadan 2 hafta önce etti,
galata kulesinin önünde arkadaşları pankat açtı meşale falan böyle bişey beklemiyodum açıkcası 2 dk bir sürü kişi toplandı arkadaşlarıda aynı şekilde biri çiçek verdi hemen eşime eşim bana verdi ordan gitar çalan birileri geldi şans eseri gelmişler zaten herşey bi anda oldu göz açıp kapayana kadar bitti mutluluğu tarif edemem arkadaşları bana 4 kez evet dedirttiler duymadık diye sonrasında yemeğe götürdü, ama o kalabalığın içinde insanların alkışları falan çok güzel geçti ayrıca galatadanın orda askerler polisler duruyo hep hafta içi gidip izin almışlar evet demezse sizi içeri alırız demişler 😂😂
Arkadaşları bizi beklerken video çekmişler evet dicekmi falan biri demiş evet demek zorunda yoksa bizi içeri alıcaklar falan herşey düşünülmüştü yani 😂😂
Teklif bekleyen herkeze en güzelini nasip etsin Rabbim ☺️

Kitapçıya yürüyorduk zaten hergün beraberdik, evlensek mi diye sordu bende bilmem bakarız dedim. Sonra tamam o zaman tarih alıyorum dedi bende ok dedim.
Şatafatlı tekliflerden altın ve pırlantadan hoşlanmadığımı söylemiştim. Sakın dedim. Düğünde sevmem gelinlikte. Zaten sevsemde annemler saolsun olmazmış. Neyse nikah yaptık arkadaşlarla sonra da yelken kulübüne gidip eğlendik.
Sonra da balayı yerine 2-3 ülke gezdik.

Almadım, 5 yıllık evliyim. Hiç gözüm de kalmadı şah şahlı evlilik tekliflerinde. Önemli olan sonucun güzel olması. Şükürler olsun mutluyum.

Aldım, romantik tekliflerin zirvesinden hem de.
Ama ben romantik değilim işte...
O sebeple geçersiz sayıyorum:rolleyes:

Çok spontane gelişti ya. Cafede oturuyorduk. Evlenmeyi düşünür müsün dedi.bende belki dedim . Bi bakmışım ki nikah masasındayız. Öyle işte 😁

ben evlenmek istemiyorum diye imalarda bulundum inadına gibi sanki en lüks otelin manzaralı terasında doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti.

gel gör ki içimde şu kadar yaprak kımıldamadı reddettim. iyi ki de etmişim. yanlış insandı beni sevmiyordu evlenmiş olmak için evlenecekti.

adamın içinde sevgi yoksa olmuyor zorlama bir şeyleri. sevmeyen adam bile nasıl teklif ediyor adamın teklif etmeye bile gönlü yoksa sal gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X