Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben almadım. Evlilikten konuşuyordu, ailemle tanıştı, ailesiyle geldiler, nişanlandık, evlendik ama evlilik teklifi etmediydi. Alacağı olsunHanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Kurtlarla koşan kadınlar kitabını tavsiye ederim. Kadının ne kadar güçlü olduğunu çok güzel anlatır. Gücünüze hayran kaldım. Umarım tüm kadınlar bende dahil dizin gibi dik durmayı biliriz. Yolunuz hep güzelliklere açık olsun. Rabbim sizinle olsun.Üzülme canım ben o kısmı atlattım..Gülben Ergen'i sevmem ama bir sözü var onu çok severim.
'Bana hiç bir zaman bir şey olmaz '
Şuan eskisinden daha mutlu ve güçlü bir şekilde adımlarımı atıyorum
Her şer'de hayr var derler..
Hanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Tektaş almıştır ama illa kiteklif etmedi, haftasonu istemeye geliyoruz dedi:)
Cevabımı biliyor zaten evet çünkü biz evlilikle ilgili çok hayal kurduk ikimizde çok istiyoruzEvlilikle veya gelecekle ilgili bir şey söylediğinde sessiz kalın. Israr edip fikrinizi sorarsa, “bir gün evlenme teklifi edersen ve ben de kabul edersem, fikrimi o zaman söylerim. Şimdi konuşmak için erken olur” deyip gülümseyip, hiçbir şey olmamış gibi devam edin.
Ya ne güzel ama içten bir teklifOturuyorduk şelale kenarında (çekirdek ve soda ikilisiyle)seninle ömür geçer ya dedi sonra da devre yüzüğünü verdi. Başka bir teklif olmadı buydu
2 ay sonra da nişanlandık.
Yaa çok romantikAtatürk hava limanındabana bilet almıştı cok acele ucaga yetişmiştim. tam cıkış kapısından cıktım pankartlar falan diz çöktü ama ne dediğini hatırlamıorum
cok cok cok guzeldi benim için
soz yuzugu takilirken almis uyduruk biseyTektaş almıştır ama illa ki
Cevabımı biliyor zaten evet çünkü biz evlilikle ilgili çok hayal kurduk ikimizde çok istiyoruz
İnşallah daha daha güzelleri sizin olurYa çok romantik ne güzel bir anı işte benimde olur inşallah böyle bir anım
Telefonda evlenme teklifi yaptı eşim çok romantikHanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.