Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurtlarla koşan kadınlar kitabını tavsiye ederim. Kadının ne kadar güçlü olduğunu çok güzel anlatır. Gücünüze hayran kaldım. Umarım tüm kadınlar bende dahil dizin gibi dik durmayı biliriz. Yolunuz hep güzelliklere açık olsun. Rabbim sizinle olsun.
Nişanlıyım hala almadımHanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
birkac aydir gorusuyorduk.annesi kanserdi.birkac aylik omru kalmisti.buyukler nisani yapalim dedi.tarih ayarladik ve nisani yaptik.nisandan 20 gun sonra da nikahi yaptik.nikahtan 1.5 ay sonra da vefat etti kayinvalidem.teklif edicek zaman olmadi bizde :)Hanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Hanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Hahahahhahahaah guldurdunuz beni. Bende evlenme teklifi almadan nisanlandim. Nişanlım sık sık aynı şeyi söylüyor. O kadar güzel bir evlenme teklifi edicem ki hayatın boyunca unutamayacaksinn. Hala teklif falan gelmedi sizin durumunuz da mı olucam acababende henüz almayanlardanım 5 yıllık ta benim :) sana öyle güzel bir evlilik teklifi edecemki hataın boyunca unutmayacaksın dedi evet hayatım boyunca etmediğini unutmuyorum :)
Bi arkadaşım balonda evlenme teklifi almıştı, sosyal medyadan onu beğenmiştim. Eşimle nişanlıydık o sıra. Farketmiş beğendiğimi. Senin alacağın teklif daha güzel olacak merak etme demişti.Hanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Yaa çok güzelBi arkadaşım balonda evlenme teklifi almıştı, sosyal medyadan onu beğenmiştim. Eşimle nişanlıydık o sıra. Farketmiş beğendiğimi. Senin alacağın teklif daha güzel olacak merak etme demişti.
Eşim bana aham şaham sürprizler yapmadığı için teklifi de öyle üst düzey yapmayacağından emindim. Ama yanılttı beni.
14 şubata yakındı bizim eve sürekli gelmeye başlamıştı, annemlerle otururdu ve her mutfağa gittiğimde benim telefonumu sürekli eline aldığını görürdüm, aynı anda kendi telefonu da açık olurdu.
annemgilin yanında soramazdım, kapıda giderken sorardım. fotoğraf atıyorum derdi..
Meğer en yakın arkadaşlarımın numarasını almış. Hepsine tek tek mesaj atmış 14 şubat şu saatte meydanda teklif yapacağım gelin diye. 14 şubatta arabasına bindik, geziniyoruz ... O sıra meydanın ortasında bi anda arabalar dönmeye başladı etrafımızda, camlardan meşaleler çıktı sonra herkes arabadan indi her arabadan bi arkadaşım indi pankart açıldı,arkadaşlarım tek tek elime gül verdiler ama arabadan bi süre inemedim elim ayağımın titremesinden. Tanımadığım insanlar bizi videoya çekmeye başladı beni utanma sardı... Sonra kendi arabadan indi diz çöktü yüzüğü uzattı ama güzel bişey söyleyemedi, duygularını belli edemez genelde. Kendi arkadaşları bağırıyor tabi yapma geri dönüşü yok teklif etme, evlilik adamı öldürür seni de kaybetmeyelim diyerekeşim çok konuşkan ve çenesiz biridir, pankartta da kendini belli etti. Duygusal anlamda bana söyleyemediğini üzerinde resmimiz olan pankarta yazdırmış"BİR ÖMÜR BAŞININ ETİNİ YEMEM İÇİN EVET DER MİSİN "
Böyle güzel bir anı bıraktı bana.. Allah ondan razı olsun...
Yani teklif beklediğini belli edeceksin ama çok ısrarcı olmayacaksın bence zaten yaparsa yapar. Zorla yaptırırsan onun içindeki hevesi görmüyosun kendi istediğini görüyosun.
kesinlikle o parmağa yüzük girdiyse unutun o teklifi :)Hahahahhahahaah guldurdunuz beni. Bende evlenme teklifi almadan nisanlandim. Nişanlım sık sık aynı şeyi söylüyor. O kadar güzel bir evlenme teklifi edicem ki hayatın boyunca unutamayacaksinn. Hala teklif falan gelmedi sizin durumunuz da mı olucam acaba![]()