Siz hainsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siyaset yüzünden kavga etmesi yanlış ve evet gitmeyin ama o kadar kavganın üzerine kimi oy vermeye götürüp götürmeyeceğine de karışmayın. adam normal zamanda küfür ediyor bir de buna karışırsanız sanırım şiddet gösterecek. Uzak durun

Benim anlamadığım şey şu. Türkiye’de seçimler gizli oy açık sayımla yapılıyor. Ama herkes herkesin oyunu biliyor ya da soruyor. Eee o zaman direkt açık oylama yapılsın.

Kimseyle siyasi tartışmaya girmem, kimsenin kime oy verdiği ile de ilgilenmem. Bana ne
Sizin yanlış olduğunuz nokta da bu tartışmaya girmek. Onun haricinde haklısınız, kovulduğunuz yere gitmeyin.

Kesinlikle katiliyorum. Allah milletimize akıl sagligi versin. Artık kimsenin kimseye saygisi kalmamis canim vatanimda. Sizlere de kolayliklar diliyorum
valla ben kararsız ve son anda karar veren seçmenlerdenim. bir tarafta solcu arkadaşlarım yakınlarım diğer tarafın iyi bir şeyini söylesem ay ne kadar cahilsin bilgisizsin beynin örümcek bağlamış inanamıyorum oysa kültürlü okumuş bir insansın diyor diğer tarafta sağcılar o teröristleri nasıl dinlersin bu tarafa oy vermezsen sen dinsiz vatan hainisin diyorlar. bu ortamda akıl sağlığını korumak zor evet

tamam ben de aday açısından diyorum zaten. 50 yaş gayet genç bir yaş. birikim deneyimin tamamen oturmaya başladığı yaş. ülke yönetecek bu insanlar sonuçta
Bence gençlerin beklentilerini karsilayamıyorlar. Herkesin kendi görüşü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…