Hanımlar en başta şunu belirteyim çok ama çok yoğunum ve hastayım, cevap az ve öz verebilirim, lütfen anlayışla karşılayın.
Hanimlar, kayinpederim hasta derecesinde siyasi bir parti liderine bağlı. Sırf onlarin liderine oy vermeyeceğimiz için ve torunlarının geleceğini dusun dediğimiz için bizi evden kovmaktan beter etti. Oğluna ağza alınmayacak şeyler söyledi yine. Kaynimla boğaz boğaza geldiler. Kendi çocuklarını, siyasi bir lider için evden kovuyor, kavga ediyor, o derece kaptırmış.
Gitmeden, kanser hastası ve son anlarını yaşayan kayinvalidemi oy vermeye götürmemesini soyledim çünkü ilk turda onu ve onun çok yaşlı annesini bile götürdü. Kadın hasta oldu. Bu turda götürme dedim ama dün haber geldi yine götürmüş iki yaşlı ve hasta kadını.
Hanımlar ben bu bayramda gitmeyi asla düşünmüyorum zira gelecegimizi mahvettiklerini ve torunlarının geleceğini düşünmeyen bu insanlara torunlarını götürmek istemiyorum. Beni eleştirin. Hakliysam haklı deyin haksizsam haksız. Ne düşünüyorsunuz bu kararım hakkinda
Bize böyle samimi insanlar lazımYüzüne gülüp arkandan konuşuyorum bebişim
Ahıllu ahıllu altıma işerim. Gençlerin geleceğini çalmamSen 50 yaşında altını tutamazsın bez bağlarsın annem
Kesinlikle katiliyorum. Allah milletimize akıl sagligi versin. Artık kimsenin kimseye saygisi kalmamis canim vatanimda. Sizlere de kolayliklar diliyorumkarşı taraf da dedeeem diye coştu. ülke tımarhaneye döndü yeminle
İşe sana yakisirAhıllu ahıllu altıma işerim. Gençlerin geleceğini çalmam
Sana da yakışıyoİşe sana yakisir
@muneYede soralim bakalim o nasi isiyomus altina?Sana da yakışıyo
E sooor sen sordun ben cevap verdim.@muneYede soralim bakalim o nasi isiyomus altina?
valla ben kararsız ve son anda karar veren seçmenlerdenim. bir tarafta solcu arkadaşlarım yakınlarım diğer tarafın iyi bir şeyini söylesem ay ne kadar cahilsin bilgisizsin beynin örümcek bağlamış inanamıyorum oysa kültürlü okumuş bir insansın diyor diğer tarafta sağcılar o teröristleri nasıl dinlersin bu tarafa oy vermezsen sen dinsiz vatan hainisin diyorlar. bu ortamda akıl sağlığını korumak zor evetKesinlikle katiliyorum. Allah milletimize akıl sagligi versin. Artık kimsenin kimseye saygisi kalmamis canim vatanimda. Sizlere de kolayliklar diliyorum
Benim ne zoruma gidecek kuş beyinliler her zaman muhatap olmak zor. Göze alarak alintiliyoruzE sooor sen sordun ben cevap verdim.Zorunuza gidiyorsa alıntı yapmayın kardeşim
Saman beyinli olmaktan iyidir. En azından kuşta minicik de olsa bir beyin var.Benim ne zoruma gidecek kuş beyinliler her zaman muhatap olmak zor. Göze alarak alintiliyoruz
50 yaşı baz alarak biraz abartmadın mı senceAhıllu ahıllu altıma işerim. Gençlerin geleceğini çalmam
Sen de hiç biri yok onu napicaz evde kalmis paçoz burhanSaman beyinli olmaktan iyidir. En azından kuşta minicik de olsa bir beyin var.
Ben aday açısından söylemiştim seçmen açısından değil50 yaşı baz alarak biraz abartmadın mı sence
Sende fışkırıyor maşallah.Sen de hiç biri yok onu napicaz evde kammis paçoz burhan
tamam ben de aday açısından diyorum zaten. 50 yaş gayet genç bir yaş. birikim deneyimin tamamen oturmaya başladığı yaş. ülke yönetecek bu insanlar sonuçtaBen aday açısından söylemiştim seçmen açısından değil
Evet en çok bende dolar naparsinSende fışkırıyor maşallah.Hshsh tamam teyze en çok doları sen bozdurucan
Bence gençlerin beklentilerini karsilayamıyorlar. Herkesin kendi görüşü.tamam ben de aday açısından diyorum zaten. 50 yaş gayet genç bir yaş. birikim deneyimin tamamen oturmaya başladığı yaş. ülke yönetecek bu insanlar sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?