• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz haklıydınız :(

Adam dna testi demiş :skandal::KK57::KK34:
Algılayabiliyosunuz di mi??? Dövmek sövmek kısmına girmiyorum.. adam aşmış kendini.. sevmeyin şöyle adamları Allah aşkına sevmeyin üremesinler türemesinler...

Bi evladınız var onun için yaşıycaksınız varlığına şükrederek.. Allah güç kuvvet versin size..

Şöyle üstünden biraz zaman geçince üstünüzden attığınız yükü görceksiniz ve bunun rahatlığıyla koca bi ooohhhhh diyceksiniz..
İnşallah

zaman her şeyin ilacı. istemesen de unutacaksın, geçecek inan ki.. allah yardımcın olsun inşallah bundan sonra çok mutlu olursun.

Ama şimdi deli gibi seviyor onu onsuz akşama kadar işte zor sabrediyor. Ve Rabbimin cevabı sanki kan grubu onunkiyle aynı. Aynı babasına. Benziyor
Kızıyla ilişkisi devam eder öyleyse, size bu şekilde muamele etmesine izin vermeyip, uzaklaşmalısınız.

imkanınız varsa psikolojik destek alın aldığınız kararı uygulamadan pişmansınız en sağlıklı kararı o şekilde verebilirsiniz ama bu evlilik sürerse çok yıpratıcı olur eşinizin size zerre güveni YÖK adam kendi kendine mi kuruluyor bunu tetikleyecek bişiler mi yapıyorsunuz siz bileceksiniz hangi koca DNA testi ister ki şiddet zaten başlı başına evliliğe zarar

Ama şimdi deli gibi seviyor onu onsuz akşama kadar işte zor sabrediyor. Ve Rabbimin cevabı sanki kan grubu onunkiyle aynı. Aynı babasına. Benziyor
Yok ben hazmedemiyorum ya siz nasıl yuttunuz bunu?? Ne kadar kötü kalpli ahlaksız bi adammış.. aileniz daha o an ardınızda durmalıydı ama haberleri olmamıştır büyük ihtimalle..

imkanınız varsa psikolojik destek alın aldığınız kararı uygulamadan pişmansınız en sağlıklı kararı o şekilde verebilirsiniz ama bu evlilik sürerse çok yıpratıcı olur eşinizin size zerre güveni YÖK adam kendi kendine mi kuruluyor bunu tetikleyecek bişiler mi yapıyorsunuz siz bileceksiniz hangi koca DNA testi ister ki şiddet zaten başlı başına evliliğe zarar
Kendi kendine yapıyor ama sorunca da ben sana güveniyorum diyor

Dövüyor sövüyor. O.pu diyor da testi yaptircam diyor ve sen hala çok seviyorum onsuz napcam diyorsun ya herşey mustehak sana.

Orada burada bi aile gördüğü bana demeyecek mi babam niye yanımız da değil üstelik kızımdan 23 gün büyük bi kuzeni var onun annesi babası yanındayken sürekli onları görünce üzülmeyec k mi
Uzulmez neden uzulsun? Anasi babasi ayri milyonlarca cocuk var. ikisi de ölmüs pek cok cocuk var. kaldi ki yine anasi babasi yan yana gelmek zorunda kalacaklar.

Ayrica buyudugu zaman ille ki duyacak ogrenecek babasinin anasina yaptiklarini. Kendisinden suphe edildigini. O zaman demeyecek mi size anne neden bu adami onca yil cektin de bosanmadin diye?

Orada burada bi aile gördüğü bana demeyecek mi babam niye yanımız da değil üstelik kızımdan 23 gün büyük bi kuzeni var onun annesi babası yanındayken sürekli onları görünce üzülmeyec k mi
Diyecek ,üzülecek.Ama alışacak alışmak zorunda bende üzülüyor dayanamıyorum diye tekrar evlendim noldu bi seneme yazık oldu..Şunu gördüm tamam evlatlarımızı çok sevelim koruyalım fakat evlada bel baglamayalim önce bizim mutluluğumuz ben çok geç tecrübe ettim umarım sen aynı hatalara dusmezsin..:dua:

Uzulmez neden uzulsun? Anasi babasi ayri milyonlarca cocuk var. ikisi de ölmüs pek cok cocuk var. kaldi ki yine anasi babasi yan yana gelmek zorunda kalacaklar.

Ayrica buyudugu zaman ille ki duyacak ogrenecek babasinin anasina yaptiklarini. Kendisinden suphe edildigini. O zaman demeyecek mi size anne neden bu adami onca yil cektin de bosanmadin diye?
Bilmiyorum o üzülmesin ben onun için Çan'ımı veririm o benim bi tanecik kızım

Diyecek ,üzülecek.Ama alışacak alışmak zorunda bende üzülüyor dayanamıyorum diye tekrar evlendim noldu bi seneme yazık oldu..Şunu gördüm tamam evlatlarımızı çok sevelim koruyalım fakat evlada bel baglamayalim önce bizim mutluluğumuz ben çok geç tecrübe ettim umarım sen aynı hatalara dusmezsin..:dua:
İnşallah

Bilmiyorum o üzülmesin ben onun için Çan'ımı veririm o benim bi tanecik kızım
Varsin anam babam bir arada degil diye uzulsun
Babam benden suphe etmis,anami dakika basi dovmus eziyet etmis diye uzulecegine
Hangisi cocuk ruhunda daha derin yaralar birakir bir dusunun isterseniz

Back
X