- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
sen niye gidiyosun ya evden o gitsin ben anlamıyorum bu kadınları baba evine gidince noluyo o evde seninde emeğin var hakkın var kapıya koyman gereken adam o sen değilsin otur evinde o gitsin ama şunu farkettim sen ona çok aşıksın kopamazsın o adamdan belli düzelmesi için çabala dicem çok ağır konuşmuz eşin olucak kişide uzak durun belli bi süre çocuk var hemen öyle boşan demek olmaz arkadaşlar lütfen boşanmış ailerinin çocukları çok mutsuz büyüyo lütfen duyarlı olalım biraz
sizin görüşünüz farklı benimki farklı saygı duyuyorum sizin görüşünüzüdeDayak atan koca duzelmez efendim. Psikolojik bir sorunun disa vurumu degil o. Adamda ahlak sorunu var. lutfen sabredin bilmem ne edin deyip yanlis yonlendirmeyin insanlari. Aksama o dayagi siz yemeyeceksiniz bu kadin yiyecek. Insallah iyi insanlarla karsilassin bundan sonra deyip sans dilemek en guzeli
Bu durum yaşadığı her şeyin ona müstehak olduğu anlamına gelmez öyle değil mi? Hayır tabiiki uzaklaşmalı böyle bi insandan o konuda hemfikiriz. Ben üslubunuza takıldım, hoş olmadı.Neden ağır olsun ? Asıl ağır olan bu kadına o adamın yaşattıkları değil mi ? Konu sahibi bi an evvel toparlanması ve kendine gelmeli. Ufacık bebeği var. O bebeğe yazık değil mi ? Annesine işkence etmesine tanık olsun çocuk daha mı iyi ?? Ve bunlara rağmen hala çok seviyorum diyebiliyor.
Evet değilim düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşünsem ağlayacağım kriz geçireceğim
Hanım efendi polemik yaratmayın. İyi günler.Bu durum yaşadığı her şeyin ona müstehak olduğu anlamına gelmez öyle değil mi? Hayır tabiiki uzaklaşmalı böyle bi insandan o konuda hemfikiriz. Ben üslubunuza takıldım, hoş olmadı.
Kurtuluyorsun sevin önünde kocaman umut dolu bir hayat var sevgi böyle birşey değil insan kendine bukadar zulum eden birini sevmez senin korkularından ağlaman bırakamaman kendine gel sen annesin çoçuğum için ayakta durmak güçlü olmak zorundasın insanlar nelerle mücadele ediyor senin arkanda olana bir ailen var şanslı olduğunu anla artık küçük kız çoçuğu sızlanmayı bırak kendine gelEvet değilim düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşünsem ağlayacağım kriz geçireceğim
şunu unutmayın her insan hata yapar amac burda o yapılan hataların farkına varılması ve düzeltilmesi kadın buna inanıyo göze almış olsa birdakika durmaz ama seviyo eşini belli çocukta var nerden biliyoruz belki adam çocuğuna farklı davranıyo eşine farklı herşeyin çözümü var bence tedavi olabilir eşi piskolojik destek alıp düzelen insan çok var
Öylesine böyle bişey kesinlikle söylenmemeli , bende her şeye göz yumarım çok sabrederim ama bu cümle tek başına boşanma sebebi bence çünkü bugüm bunu diyen yarın ayrılmak isterseniz size iftiralar da atar bence iyi düşünün size güvenmeyen bir erkekle nereye kadar..Doğru değil ama ne yapacaktım sinirliydim öylesine söyledi dedi
Zamanın da beni orospu yerine koydun hamileyken çocuk doğunca DNA testi yaptıracağım dedin vurdun sövdün kısıtladın herşeyini kabul ettim sustum Ama ben onu çok seviyorum ne yapacağım onsuz bilmiyorum ölmek istiyorum ağlamaktan helak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?